stavroskarol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ερωτηση Εχω ενα PC και μια καρτα εξωτερικη την sound Blaster X3 η οποια βγαζει οπτικη ινα Επισης εχω εναν αποκωδικοποιητη-Ενισχυστη Yamaha RX-V650 Υπαρχει δυνατοτητα να ακουσω τις ταινιες που κατεβαζω σε ...η Atmos ??? Ο αποκωδικοποιητης δεν υποστηριζει ΑTMOS ενω εχει 7.1 εξοδους Δοκιμασα ολα αυτα τα βιντεο που κυκλοφορουν στο YouTube για να τεσταρεις τα Ηχεια και κανενα δεν μου εβγαλε ηχο στα πισω Ηχεια Οταν βγαζει Ηχο για ΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ολα καλα ......μολις βγαζει για πισω ...ακουγονται τα μπροστα και οταν βγαζει για SUb ...τιποτα Δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις στο yamaha και τιποτα Τι Φταιει ???.. Η καρτα επισης βγαζει αναλογικες εξοδους με διαχωρισμενα τα σηματα για 8 Ηχεια ....και ο Ενισχυτης επισης εισοδους ξεχωριστα 8 στο συνολο Αρα αν γινει η αποκωδικοποιηση στο PC Μπορω θεωρητικα να ακουσω οτι θελω ! Να ομως που εψαξα και η καρτα δεν υποστηριζει καν Αtmos https://www.techradar.com/reviews/creative-sound-blaster-x3 Εδω γραφει αναλυτικα για τις δυνατοτητες .... Αφου απογοητευτηκα ...σκεφτηκα να αγορασω εναν αποκωδικοποιητη ποιο καινουριο ελπιζωντας να αναγνωριζει αυτοματα και να παιζει τον σωστο ηχο Κατεληξα στον Yamaha RX-V585 o oποιος ειναι Atmos 7.2 Τον πληρωσα μεσω skroutz και την επομενη ημερα μου τηλεφωνησανε καi μου ειπαν οτι υπαρχει ελλειψη και στην ιδια την Yamaha ... Εψαξα ολα τα καταστηματα και δεν υπαρχει πουθενα ... Λογο lockdown ολοι το εριξαν στον κινηματογραφο στο σπιτι .... Υπαρχουν καποια Denon κτλ ...ομως πριν αγορασω σκεφτηκα μετα απο πολυ σκεψη μηπως πεσω σε παγιδα λογο ημιμαθειας γιατι δεν γνωριζω και τοσο πολλα Υπαρχει καποιος να μου βρει μια λυση ??? Νομιζω ημουν αναλυτικοτατος και ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από stavroskarol
chios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 πριν πετάξεις λεφτά να ξέρεις ότι από οπτική ίνα θα ακούς μέχρι dts ξεχνάς ατμος και τα υπόλοιπα, θα πρέπει να πάρεις ήχο από hdmi για ατμος κλπ. επίσης από youtube μην περιμένεις να ταστάρεις τα ηχεία σου μπες εδώ https://thedigitaltheater.com/dts-trailers/ και κατέβασε τεστ 1 1
stavroskarol Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω πολυ ... Μπηκα και αρχισα να κατεβαζω Παντως αγορασα αποκωδικοποιητη μιας και οι νεοι συνδεονται και με wifi και γενικως εχουν περισσοτερα να προσφερουν Τον παλιο θα τον πουλησω και κατι θα παρω και απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα