Opennew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Ρε παιδιά εγώ δεν θεωρώ παράνομο να βρεις έναν που το πουλάει φθηνα και εσυ το πουλάς λόγω πιο ακριβά,που είναι το κακό να το κάνης κάθε μέρα?
andreas1gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Opennew είπε Ρε παιδιά εγώ δεν θεωρώ παράνομο να βρεις έναν που το πουλάει φθηνα και εσυ το πουλάς λόγω πιο ακριβά,που είναι το κακό να το κάνης κάθε μέρα? Ποιος είπε ότι είναι παράνομο;;; Ανοίγεις επιχείρηση και είσαι Νόμιμος να πουλήσεις όχι 100 τον χρόνο , αλλά 1000 την ώρα…
Opennew Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Ξέρει κανείς πόσο θα κοστίσει να ανηξω δικιά μου επιχηρηση Ενα απλό μικρό μαγαζάκι
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δεν αφήνεις τις επιχειρήσεις προς το παρών? Κοίτα να αρχίσεις να πουλάς "μεταχειρισμένα" κινητά 2 - 3 τεμάχια τον μήνα και άμα πάει καλά και βγάζεις κέρδος από το καθένα τότε το βλέπεις για πιο πολλά και για επιχείρηση 1
koutsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Opennew είπε Ξέρει κανείς πόσο θα κοστίσει να ανηξω δικιά μου επιχηρηση Ενα απλό μικρό μαγαζάκι Άσε τις επιχειρήσεις. Δεν χρειάζεται επιχείρηση για να αγοράσεις και να πουλήσεις 3-4 μεταχείρισμενα κινητά. Δοκίμασε το να δεις πως θα πάει γιατί δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Ο αγοραστής δεν είναι βλάκας να αγοράσει από εσένα που θες να βγάλεις και κέρδος και όχι από κάποιον άλλο που το πουλάει φθηνότερα...
Opennew Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Ισχει έχετε δίκιο, το θέμα είναι ότι άλλο ρωτάω, Εάν Δεν ξέρετε πόσο πάει απλά δεν πειράζει απλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα