Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο τιτλος.Ειμαι λιγο μπερδεμενος.Εχω ειδη αγορασει τον i5 10600k και περιμενω την gigabyte z490 aorus master(αργεί λογω διαθεσιμοτητας).Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι,αξιζει να πουλήσω τον επεξεργαστή,να ακυρωσω μητρικη και να παω σε πιο πανω μοντελο επεξεργαστη(i7,i9) με μια πιο φτηνη μητρικη ή αξίζει να παρω αυτην την μητρικη και στο μελλον απλως να αλλαξω επεξεργαστη?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xagios είπε

Αυτο που λεει ο τιτλος.Ειμαι λιγο μπερδεμενος.Εχω ειδη αγορασει τον i5 10600k και περιμενω την gigabyte z490 aorus master(αργεί λογω διαθεσιμοτητας).Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι,αξιζει να πουλήσω τον επεξεργαστή,να ακυρωσω μητρικη και να παω σε πιο πανω μοντελο επεξεργαστη(i7,i9) με μια πιο φτηνη μητρικη ή αξίζει να παρω αυτην την μητρικη και στο μελλον απλως να αλλαξω επεξεργαστη?

Το τελευταιο απο αυτα που ειπες.Μια χαρα θα σε καλυπτει ο i5 για gaming k αν δεν κανεις τιποτα εξαιρετικα βαρυ... Ετσι εισαι οκ για τωρα με καλυτερη mobo κ αν ποτε φτασει το μηχανημα να μην σε καλυπτει παιρνεις αλλο cpu μεταχειρισμενο η καινουργιο...Aσε που οι intel δεν ειναι στο θεο τωρα οποτε σιγουρα θα φας χασουρα με τον cpu αν πας να  τον πουλησεις

Επεξ/σία από niko13
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, niko13 είπε

Το τελευταιο απο αυτα που ειπες.Μια χαρα θα σε καλυπτει ο i5 για gaming k αν δεν κανεις τιποτα εξαιρετικα βαρυ... Ετσι εισαι οκ για τωρα με καλυτερη mobo κ αν ποτε φτασει το μηχανημα να μην σε καλυπτει παιρνεις αλλο cpu μεταχειρισμενο η καινουργιο...Aσε που οι intel δεν ειναι στο θεο τωρα οποτε σιγουρα θα φας χασουρα με τον cpu αν πας να  τον πουλησεις

και εγω αυτο ειχα σαν αρχικη σκεψη αλλα ηθελα και μια δευτερη γνωμη!!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xagios είπε

και εγω αυτο ειχα σαν αρχικη σκεψη αλλα ηθελα και μια δευτερη γνωμη!!

Σωστος.. Aν τωρα δεν ηταν αυτη η κωλοκατασταση με τα κουριερ κ τις διαθεσιμοτητες θα σου ειχαν φερει ολα τα parts k δεν θα καιγοσουν ασκοπα με αλλαγες.. 😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niko13 είπε

Σωστος.. Aν τωρα δεν ηταν αυτη η κωλοκατασταση με τα κουριερ κ τις διαθεσιμοτητες θα σου ειχαν φερει ολα τα parts k δεν θα καιγοσουν ασκοπα με αλλαγες.. 😁

ναι ειδες αυτο ειναι το περιεργο.Οταν στην τελικη σου ερχονται καποια parts αλλα περιμενεις και τα αλλα,αρχιζεις και εχεις δευτερες σκεψεις σχετικα με αυτα που σου εχουν ειδη ερθει και λες τωρα για ενα 50-150ρικο ξερω γω πως και δεν πηγα σε κατι πιο δυνατο.Αστα αυτη η αναμονη θα μας φαει στο τελος.Καλες γιορτες!!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xagios είπε

ναι ειδες αυτο ειναι το περιεργο.Οταν στην τελικη σου ερχονται καποια parts αλλα περιμενεις και τα αλλα,αρχιζεις και εχεις δευτερες σκεψεις σχετικα με αυτα που σου εχουν ειδη ερθει και λες τωρα για ενα 50-150ρικο ξερω γω πως και δεν πηγα σε κατι πιο δυνατο.Αστα αυτη η αναμονη θα μας φαει στο τελος.Καλες γιορτες!!

Χαχαχα. Ετσι ακριβως.. Επισης φιλε μου, καλες γιορτες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, xagios είπε

350+ μητρική για 250€ cpu? 700€ για να έχεις 6/12 cpu δλδ  
Το βλέπεις λογικό εσύ? Επένδυση για το μέλλον ?  

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, leros2004 είπε

350+ μητρική για 250€ cpu?

Αυτά γούσταρε να πάρει ο άνθρωπος, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα. :D

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, dpolal είπε

Αυτά γούσταρε να πάρει ο άνθρωπος, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα. :D

Δεν τον βλέπει να πολυ γουστάρει όταν ανοίγει θέμα και ρωτάει αν αξίζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Δεν τον βλέπει να πολυ γουστάρει όταν ανοίγει θέμα και ρωτάει αν αξίζει

Δεν τον βοηθάμε όμως με τέτοιου είδους σχολιασμό. (αναφέρομαι στο πρώτο σου quote, πριν το επεξεργαστείς)

Η μητρική μόνο είναι ακριβή, ο επεξεργαστής είναι σε ποιό νορμάλ επίπεδο, ειδικά αν δούμε πόσο έχουν φτάσει να πωλούνται και της AMD.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Δεν τον βοηθάμε όμως με τέτοιου είδους σχολιασμό. (αναφέρομαι στο πρώτο σου quote, πριν το επεξεργαστείς)

Ναι το έκανα ποιο γλυκό μετά, ήπια καφέ και το ξανά σκέφτηκα :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Ναι το έκανα ποιο γλυκό μετά, ήπια καφέ και το ξανά σκέφτηκα :P 

Και γώ το άλλαξα το δικό μου. 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

350+ μητρική για 250€ cpu? 700€ για να έχεις 6/12 cpu δλδ  

γι αυτο ρωταω,για να παρω μια γνωμη παραπανω

Επεξ/σία από xagios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xagios είπε

γι αυτο ρωταω,για να παρω μια γνωμη παραπανω

Ρωτάς γενικά, χωρίς να ξέρουμε: 
α) τι θες να κάνεις με το pc. β) Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια... 

Γενικά: 
Αν ήταν να πετάξω λεφτά θα τα πέταγα στην AMD.

Αν ήταν να κάνω συνειδητή αγορά, σήμερα που μιλάμε και με τις τιμές που έχουμε:
https://www.bestprice.gr/item/2156120519/msi-z490-a-pro.html?qo=msi+z490+a+pro

https://www.bestprice.gr/item/2156126030/intel-core-i7-10700-box.html?qid=3q6Cib5HVkN_23d73&seq=4&qo=10700

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...