alfas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παίδες. Ένας φίλος είχε αποφασίσει και αγόρασε μια κονσόλα με ρετρό παιχνίδια. Είναι η Pandora 11. Η sd καρτα έχει βγει off. Και δεν μπορώ να βρω κάτι, όσο έψαξα, για να περασω τα παιχνίδια και το λειτουργικό που είχε για να γίνει boot η συσκευή. Μπας και εχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο ή μηπως έχει κάποιος την ίδια να κανει ενα backup την sd του και να μου την στείλει για να δούμε αν παίξει; Σας ευχαριστώ πολύ.
gerassis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Έχω το ίδιο θέμα με ενα Pandora Key 6s. Λογικά η συσκευή σου δεν ειναι η γνήσια της Pandora αλλά κλώνος (όπως και το δικό μου). Ανοιξε το κουτί σου και δες τι μητρική κάρτα φοράει. Συνήθως το λειτουργικό είναι σε μια μνήμη on board (256mb) και όχι στη κάρτα Sd. Τα γνήσια Pandora έχουν τα παιχνιδια σε USB Stick. Το δικό μου σταμάτησε να δίνει σήμα στη έξοδο και κάηκε και η κάρτα sd. Παραγγειλα μια καινουρια μητρικη απο Alie και περιμένω να έρθει για να τη δοκιμάσω. Συνηθώς οι κλώνοι (και το pandora 5 το γνήσιο) φοράνε αυτή. Αν δε δουλέψει με τη νεα motherboard θα προσπαθήσω να περάσω Linux που εμπεριέχει το REtro Arch. 2
alfas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Αύριο θα ανεβάσω την μητρική να τη δούμε. Γιατί με τις γιορτές δεν ασχολήθηκα και το έπιασα πάλι σήμερα. 1
alfas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 @gerassis αυτήν τη μητρικη έχει η κονσολα.
gerassis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 www.arcadepunks.com. Δεν μπορώ να σου βάλω link γιατί παραβιάζει τους όρους της σελίδας. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα arcade funclub. Εκει θα βρείς κάποια έτοιμα Iso για microSD cards καθώς και συμβουλές για συνδεσμολογια καλωδιώσεις μετατροπές κτλ. Εγώ θα φτίαξω το δικό μου και θα πάρω Raspberry. Το δικό σου αν καήκε μπορεις να ψαξεις τι Raspberry μπορει να πάρει και να κατεβάσεις την Rom που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα