Fil_X Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, fanourisfz6 είπε εαν σου επαιρνε ps4 θα ηταν απο κανενα διαγωνισμο απο γαριδακια πατατακια μπισκοτα και καραμελες που κανουν συνεχεια χαχαχαχ αλλα εχασες θα ειχες ενα θερμαντικο σωμα στο σπιτη χαχχαχαχαχ δυστυχως το ps5 μονο 90 βαθμους ζεσταινει και ολα αυτα μονο απο την λειτουργια της μνημης χαχαχα Εχω να ασχοληθώ με κονσόλες απο το N64, έκτοτε μονο PC, απλά βλέπει πολυ UH και το μπανισε δε με χαλασε κιόλας, 1€ συνδρομή Xbox Live για 3 μηνες με πολυ πραμα μέσα 1
Questioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Πάντως λίγο που προσπάθησα να παίξω μέσω της υπηρεσίας, δεν έμεινα ευχαριστημένος. Με 100Mbps και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν μέσα στα pixels (πρέπει να ήταν κάτω από 720p). Εννοείται πως περιμένουμε πολλά στο μέλλον.
Ihavetheanswers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, Questioner είπε Πάντως λίγο που προσπάθησα να παίξω μέσω της υπηρεσίας, δεν έμεινα ευχαριστημένος. Με 100Mbps και η εικόνα του παιχνιδιού ήταν μέσα στα pixels (πρέπει να ήταν κάτω από 720p). Εννοείται πως περιμένουμε πολλά στο μέλλον. Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα ή βρίσκεσαι σε άλλη χώρα. Δοκίμασε και το GeforceNow.
Questioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα ή βρίσκεσαι σε άλλη χώρα. Δοκίμασε και το GeforceNow. Το cloud gaming είναι απενεργοποιημένο αλλά αν μπεις με VPN από Αμερική πχ και μετά ανοίξεις την εφαρμογή σου ενεργοποιεί την επιλογή. Πριν πατήσεις το play απενεργοποιείς το VPN αλλά η επιλογή παραμένει διαθέσιμη. Ενδεχομένως να streamάρει από μη optimized server για Ευρώπη και έτσι κρεμάει. Δεν του έδωσα πολλές ευκαιρίες μιας και το gaming από κινητό είναι άβολο. 1
Retromaniac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Questioner είπε Το cloud gaming είναι απενεργοποιημένο αλλά αν μπεις με VPN από Αμερική πχ και μετά ανοίξεις την εφαρμογή σου ενεργοποιεί την επιλογή. Πριν πατήσεις το play απενεργοποιείς το VPN αλλά η επιλογή παραμένει διαθέσιμη. Ενδεχομένως να streamάρει από μη optimized server για Ευρώπη και έτσι κρεμάει. Δεν του έδωσα πολλές ευκαιρίες μιας και το gaming από κινητό είναι άβολο. Ναι αυτό είναι το λάθος. Μπαίνεις με VPN από αμερική, και σου διαλέγει server στην Αμερική γιατί νομίζει ότι είναι ο πιο κοντινός. Και να κλείσεις το vpn μετά, σου έχει διαλέξει Αμερική. Μπες με vpn με κάποια ευρωπαική χώρα που υποστηρίζει το xcloud και μετά βγες.
Questioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ναι αυτό είναι το λάθος. Μπαίνεις με VPN από αμερική, και σου διαλέγει server στην Αμερική γιατί νομίζει ότι είναι ο πιο κοντινός. Και να κλείσεις το vpn μετά, σου έχει διαλέξει Αμερική. Μπες με vpn με κάποια ευρωπαική χώρα που υποστηρίζει το xcloud και μετά βγες. Το έκανα από Βέλγιο. Τα ίδια και χειρότερα. Όταν το υποστηρίξουν επίσημα Ελλάδα, τότε θα δούμε.
Retromaniac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Questioner είπε Το έκανα από Βέλγιο. Τα ίδια και χειρότερα. Όταν το υποστηρίξουν επίσημα Ελλάδα, τότε θα δούμε. Πες μου ποιο vpn χρησιμοποιείς να το δοκιμάσω και εγώ. Όχι ότι δεν σε πιστεύω, αλίμονο, απλά θέλω να δω και αν είναι θέμα provider, γιατί η σύνδεση του καθενός με εξωτερικό είναι διαφορετική και περνάει με άλλη σειρά από χώρες.. Εγώ έχω cosmote 200ρα...
Questioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Πες μου ποιο vpn χρησιμοποιείς να το δοκιμάσω και εγώ. Όχι ότι δεν σε πιστεύω, αλίμονο, απλά θέλω να δω και αν είναι θέμα provider, γιατί η σύνδεση του καθενός με εξωτερικό είναι διαφορετική και περνάει με άλλη σειρά από χώρες.. Εγώ έχω cosmote 200ρα... Windscribe. Με Cosmote 100αρα η οποία μου φέρνει μετρημένα κοντά στα 100 στο 1+8 Pro. 1
denon1610 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, rodosf1 είπε παίζω κ χωρίς κονσόλα, ω ναι, κ στην Ελλάδα ήδη με εύκολο workaround με τη νόμιμη συνδρομή μου. Κ παει σφαίρα. Σε κάποια υποστηρίζει ήδη και touch controls. Τα υπόλοιπα είναι fanboys-μοι άσχετων με το οικοσύστημα της MS. Αυτή τη στιγμή το xcloud δίνει 160 games κ ολο το ultumate 350+. Κόστος ultimate για 1 χρόνο 60€. Κ πόσα άλλα + Καλησπέρα αδερφε, Μακης, αδερφός Insomniac ☺☺☺ Θα μπορουσες να με βοηθησεις σχετικα; 1
rodosf1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, denon1610 είπε Καλησπέρα αδερφε, Μακης, αδερφός Insomniac ☺☺☺ Θα μπορουσες να με βοηθησεις σχετικα; ω ναι, Bro. Από Android κινητό /tablet /pc κατεβάζεις εφαρμογή gamepass από store κ δηλώνεις χώρα Γερμανία. Μετά μπαίνεις με ενα οποιοδήποτε frer vpn Γερμανικό κ ανοίγεις το gamepass app. Ξεκινάς το παιχνίδι από το cloud κ καπάκι κλείνεις τον vpn κ είσαι κομπλέ. Κάποια παίζουν με touch controls αλλά όλα με χειριστήριο xbox ή PS συνδεδεμένο με Bluetooth. παρακαλώωωωω
Aja Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Rizogalos είπε Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το Xbox ενώ υπάρχει στον πλανήτη γη το ps5 ; Ήρεμα ρωτάω 😁 Στις περισσότερες χώρες μαζικά ναι. Στην Ελλάδα έπιασε το ps1 τότε και συνέχισε ο κόσμος εκεί.
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 41 minutes ago, Konstantinos92 said: Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω οι Έλληνες με τις γιαγιάδες και τις οικογένειες που είναι μόνο Εκκλησία και ότι πει ο παπάς σαν τους Μουσουλμάνους στην Σαουδική Αραβια που ασχολούνται με video games Sony λες και έχουν την παραμικρή ιδέα τι συμβαίνει στην Ιαπωνία, γλώσσα, φαγητό, νοοτροπία, σπίτια, διαβίωση, ιστορία (όχι από video games), ψυχοσύνθεση. ????????????
Rizogalos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Konstantinos92 είπε Στις ΗΠΑ ΜΟΝΟ ΜΕ Xbox ασχολούνται και σε UK, Australia, Canada δηλαδή σε πολιτισμένες χώρες με δυνατούς οικονομικά πελάτες. Ξυπνάτε λίγο με το PS του Ιάπωνα. Κυνηγήστε αυτό που σας συμφέρει όχι αυτό που έχετε μάθει ως παιδάκια, εκτός αν είστε ακόμα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω οι Έλληνες με τις γιαγιάδες και τις οικογένειες που είναι μόνο Εκκλησία και ότι πει ο παπάς σαν τους Μουσουλμάνους στην Σαουδική Αραβια που ασχολούνται με video games Sony λες και έχουν την παραμικρή ιδέα τι συμβαίνει στην Ιαπωνία, γλώσσα, φαγητό, νοοτροπία, σπίτια, διαβίωση, ιστορία (όχι από video games), ψυχοσύνθεση. Και το λέω εγώ που η πρώτη ξαδέρφη της γυναίκας μου έχει παντρευτεί Yakuza (από τους καλούς με τα εστιατόρια). Ειστε απλά πελάτες και τίποτα άλλο. Κοιτάξτε την τσέπη σας και αφήστε τα μάγκικα console wars στην Σαουδικη Αραβια των ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΩΝ Βαλκανιων. Χαμός με το PS5 ? Ρε μεγάλε μη τρελαίνεσαι τι γιακουζα τι λες ; Άντε κάνα God of war να παίξουμε που το πηγες το θέμα 1 ώρα πριν, Aja είπε Στις περισσότερες χώρες μαζικά ναι. Στην Ελλάδα έπιασε το ps1 τότε και συνέχισε ο κόσμος εκεί. Φίλε έπιασε αλλά έπιασε. Απλά τα πράγματα
songless_bird Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Στις 10/12/2020 στις 1:07 ΠΜ, Rizogalos είπε Μπορείς να μου το εξηγήσεις δάσκαλε ; Χρησιμοποιούσες δηλαδή xcloud χωρίς να έχεις ποτέ κονσόλα ; Τότε είσαι μπροστά Δεν εχω κονσολα λεμε. Εχω game pass και παιζω παιχνιδια απο το pc και απο το κινητο με vpn στο xcloud . Στο τελος θα μεινει η sony και η Nintendo να εχουν αποκλειστικους τιτλους στις κονσολες τους και ολοι οι αλλοι θα διαθετουν τα παιχνιδια τους απεξαρτημενα απο Hardware .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα