polemikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Η Microsoft επιβεβαίωσε σήμερα ότι η επέκταση του xCloud, της streaming υπηρεσίας παιχνιδιών που αποτελεί μέρος του Xbox Game Pass Ultimate, έρχεται την προσεχή άνοιξη στα PC και σε iPhone, iPad. Οι χρήστες PC θα μπορούν να κάνουν streaming το παιχνίδι που επιθυμούν μέσω της εφαρμογής του Xbox στα Windows 10 ή ενός browser ενώ όπως γνωρίζαμε, οι χρήστες iPhone και iPad θα έχουν πρόσβαση αποκλειστικά μέσω browser. Ο λόγος στην περίπτωση του iOS δεν είναι άλλος από τους περιορισμούς της Apple σε ότι αφορά την παρουσία αντίστοιχων υπηρεσιών στο App Store. Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία επιθυμεί κάθε παιχνίδι παρόμοιας cloud υπηρεσίας να διατίθεται ξεχωριστά αφού περάσει πρώτα από έγκριση, με την Apple να κρατά μερίδιο 30% από το ποσό της μηνιαίας συνδρομής. Στην πλατφόρμα του Android δεν υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί, με τη Microsoft να διαθέτει δωρεάν την υπηρεσία από τις 10 Νοεμβρίου σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate. Με μια συλλογή άνω των 100 παιχνιδιών, ο συνδρομητής της υπηρεσίας μπορεί να παίξει από το κινητό του και μελλοντικά από το προσωπικό του υπολογιστή το παιχνίδι που επιθυμεί απλά με μια καλή σύνδεση Internet ανεξαρτήτως τεχνικών δυνατοτήτων του κινητού ή του υπολογιστή του. «Με την προσθήκη άνω του 1 δισεκατομμυρίου συσκευών στο οικοσύστημα του Xbox, οραματιζόμαστε μια απρόσκοπτη εμπειρία για όλους τους gamers» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Microsoft. Προσθέτει ακόμα ότι το cloud gaming θα έρθει σε νέες χώρες μέσα στο 2021 μεταξύ των οποίων η Βραζιλία, η Ιαπωνία και το Μεξικό ενώ για τη χώρα μας δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Rizogalos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το Xbox ενώ υπάρχει στον πλανήτη γη το ps5 ; Ήρεμα ρωτάω 😁 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από Rizogalos 1 2 5
cominno Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Αγόρασα pop corn και αφήνω εδώ το εξής... RIP PS5 🙏😂😂 1
songless_bird Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Rizogalos είπε Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το Xbox ενώ υπάρχει στον πλανήτη γη το ps5 ; Ήρεμα ρωτάω 😁 Δεν χρειαζομαι xbox για να εχω xcloud . Αν διαβασες την ειδηση. Τα παιχνιδια του game pass σε 1 ΔΙΣ συσκευες. Σε καλυψα ; 12 1
Retromaniac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, songless_bird είπε Δεν χρειαζομαι xbox για να εχω xcloud . Αν διαβασες την ειδηση. Τα παιχνιδια του game pass σε 1 ΔΙΣ συσκευες. Σε καλυψα ; Ούτε ένα άρθρο δεν μπορεί να διαβάσει/καταλάβει και θέλει και ps5. Μην ασχολείσαι. 5 1 2
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 35 minutes ago, Rizogalos said: Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το Xbox ενώ υπάρχει στον πλανήτη γη το ps5 ; Ήρεμα ρωτάω 😁 Όχι κανένας. Για αυτό άλλωστε και το βρίσκεις παντού διαθέσιμο. 1
songless_bird Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Όχι κανένας. Για αυτό άλλωστε και το βρίσκεις παντού διαθέσιμο. Τι βρισκεις διαθεσιμο; 😛 Κανενα ξεχασμενο series S ισως. Εχουν αφαιρεσει μεχρι και τα Link στα site για το Χ. Ουτε προπαραγγελια....
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, songless_bird said: Τι βρισκεις διαθεσιμο; 😛 Κανενα ξεχασμενο series S ισως. Εχουν αφαιρεσει μεχρι και τα Link στα site για το Χ. Ουτε προπαραγγελια.... Θεώρησα πως ήταν φανερή η ειρωνεία στο μήνυμά μου! 2
songless_bird Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NickTG είπε Θεώρησα πως ήταν φανερή η ειρωνεία στο μήνυμά μου! Λεω κατι θα ξερει παραπανω αυτος και αρχισα να ψαχνω στα site μπας και βρω κανενα 😛
NickTG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Just now, songless_bird said: Λεω κατι θα ξερει παραπανω αυτος και αρχισα να ψαχνω στα site μπας και βρω κανενα 😛 Όχι δυστυχώς. Η κατάσταση είναι η ίδια γνωστή έλλειψη!
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 μενει να δουμε πως θα αντιδρασει η Apple. σιγουρα δεν θα το αφησει ετσι, διοτι περα απο τα ποσοστα στα εσοδα που θα χασει, θα υπαρξουν και αλλες εταιρειες που θα ακολουθησουν το ιδιο "παραθυρακι" στο μελλον . ηδη Amazon και Google θα κανουν το ιδιο για τις δικες τους game streaming υπηρεσιες, θα τις τρεχουν μεσα απο τον Safari browser.
Rizogalos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ούτε ένα άρθρο δεν μπορεί να διαβάσει/καταλάβει και θέλει και ps5. Μην ασχολείσαι. Μπορείς να μου το εξηγήσεις δάσκαλε ; 1 ώρα πριν, songless_bird είπε Δεν χρειαζομαι xbox για να εχω xcloud . Αν διαβασες την ειδηση. Τα παιχνιδια του game pass σε 1 ΔΙΣ συσκευες. Σε καλυψα ; Χρησιμοποιούσες δηλαδή xcloud χωρίς να έχεις ποτέ κονσόλα ; Τότε είσαι μπροστά 1
Fil_X Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Rizogalos είπε Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το Xbox ενώ υπάρχει στον πλανήτη γη το ps5 ; Ήρεμα ρωτάω 😁 Μου το πήρε δώρο η δικιά μου, αύριο θα παίζω CyberPunk, όποτε δε με χαλάει κιόλας 4 1
rodosf1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παίζω κ χωρίς κονσόλα, ω ναι, κ στην Ελλάδα ήδη με εύκολο workaround με τη νόμιμη συνδρομή μου. Κ παει σφαίρα. Σε κάποια υποστηρίζει ήδη και touch controls. Τα υπόλοιπα είναι fanboys-μοι άσχετων με το οικοσύστημα της MS. Αυτή τη στιγμή το xcloud δίνει 160 games κ ολο το ultumate 350+. Κόστος ultimate για 1 χρόνο 60€. Κ πόσα άλλα + Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από rodosf1 1
fanourisfz6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Fil_X είπε Μου το πήρε δώρο η δικιά μου, αύριο θα παίζω CyberPunk, όποτε δε με χαλάει κιόλας εαν σου επαιρνε ps4 θα ηταν απο κανενα διαγωνισμο απο γαριδακια πατατακια μπισκοτα και καραμελες που κανουν συνεχεια χαχαχαχ αλλα εχασες θα ειχες ενα θερμαντικο σωμα στο σπιτη χαχχαχαχαχ δυστυχως το ps5 μονο 90 βαθμους ζεσταινει και ολα αυτα μονο απο την λειτουργια της μνημης χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα