Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ήχο σε λάπτοπ

ManMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και 2-3 μέρες παρατηρώ το εξής φαινόμενο. Έχοντας συνδεδεμένα τα ακουστικά στο laptop (dell inspiron) ακούω ένα buzzy (??) ήχο σαν παράσιτα, όχι πολύ δυνατό και όχι ανάλογο της έντασης του ήχου, δηλαδή παραμένει σταθερό. Να σημειώσω ότι αυτό συμβαίνει μόνο έχοντας κουμπωμένα ακουστικά με audio jack. Δηλαδή από τα ηχεία του λάπτοπ ή με ακουστικά bluetooth δεν υπάρχει το βούισμα. Τα ακουστικά με audio jack όταν τα συνδέω αλλού παίζουν μια χαρά.

Παρατήρησα επίσης ότι μόλις βγάλω το καλώδιο φόρτισης εξαφανίζεται αυτός ο θόρυβος.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει;;

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, ManMan είπε

τι μπορεί να φταίει;

Κάποιο πρόβλημα με τη γείωση πρέπει νά 'ναι. Το ίδιο θέμα έχω και με ένα πικάπ του '60 που έχει και μπαταρίες. Όταν είναι στο ρεύμα κάνει αυτό το buzzy, όταν είναι με μπαταρία όλα εντάξη.

23 ώρες πριν, lector είπε

Μονωτικη ταινια στη γειωση της σουκο βοηθαει σε καποιες περιπτωσεις.

Το οποιο σημαινει οτι αχρηστευουμε την γειωση με οτι συνεπειες μπορει να υπαρχουν.

12 ώρες πριν, Jason 93 είπε

Το οποιο σημαινει οτι αχρηστευουμε την γειωση με οτι συνεπειες μπορει να υπαρχουν.

Ναι, κοιτα, δε θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου ουτε υποχρεωσα κανεναν να κανει οτιδηποτε, απο προσωπικη εμπειρια ομως αυτο εχει πετυχει καποιες φορες στη διορθωση του προβληματος του ηχου και δε μου δημιουργησε ποτε αλλου ειδους προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...