Uberalles_gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω ένα πολύ μεγάλο Project (σε θέμα κώδικα εννοώ) και χρησιμοποιώ jquery και μιας και θα κάνω ριζικές αλλαγές έλεγα μήπως θα ήταν καλή ιδέα να το γράψω όλο το κομμάτι της js σε vue Απλώς δεν ξέρω εάν αξίζει, τι θα κερδίσω και τι θα χάσω για να μπορέσω να το αξιολογήσω. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από Uberalles_gr
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1) Θα μεταβείς σε κάτι πιο σύγχρονο και πιο γρήγορο/ελαφρύ 2) Θα κερδίσεις γνώση πάνω στη vue 3) Θα χάσεις χρόνο για το learning curve 2
YvesSaintLaurent Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Αν χρησιμοποιησεις καποιο SSR/SG framework του vue οπως nuxtjs μπορεις να πετυχεις ακραιες ταχυτητες που στις μερες μας τις υπολογιζει παρα μα παρα πολυ το google σε θεμα SEO. Επισης οπως ειπε και ο χρηστος παραπανω θα κερδισεις γνωση σε ενα συνχρονο framework που μετραει πολυ. Προσωπικα αν ηταν να αλλαξω τοσο ριζικα το stack της σελιδας και να μαθω κατι καινουργιο θα προτιμουσα react και κατ' επεκταση nextjs η gatsby. Παντως αν το σκεφτεσαι εγω θα ελεγα καντο, βεβαια αν και το προτζεκτ ειναι σημαντικο για σενα. Αλλα σαν developer γενικα εχει να σου δωσει πολλα. 1
papmel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Το Vue ειναι πιο πολυ για 2way Live binding.Αν σε ενδιαφερει αυτο τοτε ειναι μονοδρομος η χρηση vue,angular,react,knockout αν οχι μια χαρα εισαι με την Jquery εξαρτατε τι θες να κανεις.Αλλα το να μαθεις vue ειναι must.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα