aliceral Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα Θέλω να φύγω για μεταπτυχιακό στην Γερμανία Έχω ακούσει ότι η Γερμανία σου παρέχει ένα σύστημα εκπαίδευσης της γλώσσας Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Δηλαδή σου μαθαίνουν γερμανικά; Ή είναι μόνο για αυτούς που δουλεύουν;;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εάν δεν γνωρίζεις την γλώσσα μην περιμένεις να πας εκεί να την μάθεις και να τα βγάλεις πέρα με το μεταπτυχιακό .....
Papakaliati Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ναι σου παρέχει, λέγεται Integrationskurs. Αγνωησε τον @arispz, λεξη δεν μιλουσα οταν πρωτοπήγα (βέβαια οι πρωτες 1,5 θεσεις μου ήτανε στα Αγγλικα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
vamvakoolas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 να συμπληρωσω οτι πλεον υπαρχουν και αγγλοφωνα προγραμματα
Giama Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Το μεταπτυχιακό σου θα είναι στα αγγλικά και θες απλά παράλληλα να μάθεις και γερμανικά ή το μεταπτυχιακό σου θα είναι στα γερμανικά; Αν είναι στα γερμανικά δε νομίζω πως το B1 επίπεδο που μπορείς να πετύχεις μέσω του Integrationskurs είναι αρκετό για να βγάλεις το μεταπτυχιακό. Β2 οπωσδήποτε ως ελάχιστο θα πρότεινα σε αυτή την περίπτωση.
Ανήξερη Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Εάν για την εισαγωγή σου στο μεταπτυχιακό δεν απαιτείται καμία γνώση Γερμανικών, δηλαδή αν είναι αγγλόφωνο, αφού γραφτείς μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα γερμανικών στο Πανεπιστήμιο. Είναι δωρεάν ή για να το πω πιο σωστά περιλαμβάνονται στις παροχές που δικαιούσαι ως εγγεγραμμένος φοιτητής. Στα περισσότερα Πανεπιστήμια, όμως, πρέπει να προσέξεις πότε ξεκινάνε οι εγγραφές των μαθημάτων γλώσσας και να γραφτείς από τους πρώτους, γιατί έχουν αυστηρό περιορισμό ατόμων και μπορεί να μην προλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα