Προς το περιεχόμενο

IPEGA PG 9023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.αγορασα πριν 4 μέρες ένα ipega 9023 από έναν φίλο το όπιο δεν το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ!μια φορά πριν 2ετη πού το πείρε τοτε  το έκανα pair με ένα xiaomi (redmi 4 δεν πολύ θυμάμαι)που είχα και μπόρεσα πχ να παίξω pupg.απο τότε αυτός δεν το χρησιμοποίησε.παλευω που λέτε 4 μέρες να παίξω call of duty mobile η οπιοδιποτε άλλο γκεϊμ..και απλά δεν....κάνει pairing και όλα κομπλε δουλεύουν τα βελάκια και αυτά αν θυμηθούν ότι τα πατάω.. και το back (B button)έχω κατεβάσει octapus και μόλις το έτρεξα Μ λεει update σε panda game pad..? κατεβάζω κ αυτό θέλει και activitate ...και χίλια δυο developer option settings τα οποία είναι μη ασφαλές για το smartphone αλλά και παλι τα έκανα και δεν... έμενε το activate. Τώρα να κάνω αctivate 4.50€ για κάτι π από κάτω Στα comments  το 50%ειναι αρνητικά και το άλλο θετικά.. δύσκολο ηδη νιώθω ότι πέταξα λεφτα.προσπαθησα και μέσω pc να κάνω το firmware του update αλλά απλά το διάβαζε το pc (το ipega)(το διαβαζε σαν usb συσκευή και απλά φόρτωνε μπαταρία) το κουμπί που έλεγε"update firmware" δεν ξεκλειδωνε με τίποτα ωστε να κάνω update που ίσως δούλευε..Παιδιά ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΒΟΗΘΗΣΤΕ θέλω να το σπάσω 😂 κρίμα και είμαι είναι ωραίο χειριστήριο..το κινητό πού προσπάθω όλο αυτό είναι το. Xiaomi redmi note 9pro  με miui 12.κατι η τελευταία αναβάθμιση και με android 10 παρακαλώ... καμία λύσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...