Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως το λέει και ο τίτλος δουλεύω με το Beaver και όλα καλά όλα ωραία εκτός απο το code highlight

Βάζω το code format και βγαίνει κόκκινο κείμενο σε γαλάζιο φόντο...και απο έξτρα τίποτα, ούτε Line numbers, ούτε copy to clipboard....

Εχω φάει τον τόπο αλλά τίποτα.... αν κατάλαβα το beaver κλειδώνει τον Text Editor και δεν αφήνει έξτρα....καμμιά ιδέα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, masteripper είπε

Οπως το λέει και ο τίτλος δουλεύω με το Beaver και όλα καλά όλα ωραία εκτός απο το code highlight

Βάζω το code format και βγαίνει κόκκινο κείμενο σε γαλάζιο φόντο...και απο έξτρα τίποτα, ούτε Line numbers, ούτε copy to clipboard....

Εχω φάει τον τόπο αλλά τίποτα.... αν κατάλαβα το beaver κλειδώνει τον Text Editor και δεν αφήνει έξτρα....καμμιά ιδέα

https://community.wpbeaverbuilder.com/t/formatting-code-in-text-html-tab/7435

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, masteripper είπε

Αυτό είναι αδιέξοδο...καμμιά άλλη ιδέα ?

Η επόμενη είναι μιας και βλέπω πως είναι επί πληρωμής να μιλήσεις με το Support.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kormos είπε

Η επόμενη είναι μιας και βλέπω πως είναι επί πληρωμής να μιλήσεις με το Support.

Το παλεύω με CSS αλλά μου φαίνεται "χαζό" και επειδή το Wordpress Ecosystem είναι μεγάλο είπα μήπως βρώ λύση

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, masteripper είπε

Το παλεύω με CSS αλλά μου φαίνεται "χαζό" και επειδή το Wordpress Ecosystem είναι μεγάλο είπα μήπως βρώ λύση

Δεν έχεις support?

Στο ξέρω γιατί και εγώ που παίρνω έχω και βρίσκω λύση όταν και αν έχω κολλήματα ή απορίες... (Σε άλλη εταιρεία)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν έχεις support?

Στο ξέρω γιατί και εγώ που παίρνω έχω και βρίσκω λύση όταν και αν έχω κολλήματα ή απορίες... (Σε άλλη εταιρεία)

1 Blog πάω να κάνω να περνάει η ώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...