masteripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Οπως το λέει και ο τίτλος δουλεύω με το Beaver και όλα καλά όλα ωραία εκτός απο το code highlight Βάζω το code format και βγαίνει κόκκινο κείμενο σε γαλάζιο φόντο...και απο έξτρα τίποτα, ούτε Line numbers, ούτε copy to clipboard.... Εχω φάει τον τόπο αλλά τίποτα.... αν κατάλαβα το beaver κλειδώνει τον Text Editor και δεν αφήνει έξτρα....καμμιά ιδέα
kormos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, masteripper είπε Οπως το λέει και ο τίτλος δουλεύω με το Beaver και όλα καλά όλα ωραία εκτός απο το code highlight Βάζω το code format και βγαίνει κόκκινο κείμενο σε γαλάζιο φόντο...και απο έξτρα τίποτα, ούτε Line numbers, ούτε copy to clipboard.... Εχω φάει τον τόπο αλλά τίποτα.... αν κατάλαβα το beaver κλειδώνει τον Text Editor και δεν αφήνει έξτρα....καμμιά ιδέα https://community.wpbeaverbuilder.com/t/formatting-code-in-text-html-tab/7435
masteripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, kormos είπε https://community.wpbeaverbuilder.com/t/formatting-code-in-text-html-tab/7435 Αυτό είναι αδιέξοδο...καμμιά άλλη ιδέα ?
kormos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, masteripper είπε Αυτό είναι αδιέξοδο...καμμιά άλλη ιδέα ? Η επόμενη είναι μιας και βλέπω πως είναι επί πληρωμής να μιλήσεις με το Support.
masteripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, kormos είπε Η επόμενη είναι μιας και βλέπω πως είναι επί πληρωμής να μιλήσεις με το Support. Το παλεύω με CSS αλλά μου φαίνεται "χαζό" και επειδή το Wordpress Ecosystem είναι μεγάλο είπα μήπως βρώ λύση
kormos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, masteripper είπε Το παλεύω με CSS αλλά μου φαίνεται "χαζό" και επειδή το Wordpress Ecosystem είναι μεγάλο είπα μήπως βρώ λύση Δεν έχεις support? Στο ξέρω γιατί και εγώ που παίρνω έχω και βρίσκω λύση όταν και αν έχω κολλήματα ή απορίες... (Σε άλλη εταιρεία)
masteripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν έχεις support? Στο ξέρω γιατί και εγώ που παίρνω έχω και βρίσκω λύση όταν και αν έχω κολλήματα ή απορίες... (Σε άλλη εταιρεία) 1 Blog πάω να κάνω να περνάει η ώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα