mindtrapper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφέρει να αγοράσω μια τηλεόραση για να βάλω στο γραφείο πάνω από την οθόνη του υπολογιστή. Θα σας πω τι απαιτήσεις έχω για να μου προτείνετε μερικά μοντέλα. 1. 55 ίντσες τουλάχιστον 2. Τιμή 500-600€ max, κατά προτίμηση πιο κάτω 3. Θα γίνει wall mount πάνω από 32άρι monitor, οπότε θα είναι λίγο ψηλά όταν κάθομαι στο γραφείο και αρκετά ψηλά όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι που είναι απέναντι από το γραφείο. Θα ήθελα να έχει καλές γωνίες θέασης δηλαδή, να μην έχει washed out χρώματα όταν είμαι ξαπλωμένος 4. Δεν με ενδιαφέρει το λειτουργικό, αρκεί να έχει Netflix και YouTube, που είναι στάνταρ νομίζω. Ότι παραπάνω είναι θετικό φυσικά 5. Δεν με ενδιαφέρει hdr και local dimming και τέτοια αν είναι να είναι χάλια και να τα κλείνω ούτως ή άλλως. Αν είναι καλή υλοποίηση φυσικά ευπρόσδεκτο. 6. Δεν έχω σχέδια για New gen κονσόλα, οπότε δεν με καίει να είναι high refresh με hdmi 2.1. Σίγουρα όμως θα μπει στο pc για κανένα παιχνιδάκι. 5700ΧΤ έχω προς το παρόν, ίσως βάλω να παίξω κάτι στα 1080p ή και 4Κ αν σηκώνει το παιχνίδι. 7. Θέλω οπωσδήποτε να μπορώ με κάποιον τρόπο να συνδέσω ασύρματα ακουστικά. Προς το παρόν έχω ασύρματα με δέκτη RF αλλά είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγοράσω Bluetooth για να αλλάζω εύκολα μεταξύ TV και PC. Δεν με ενδιαφέρουν τηλεοράσεις στις οποίες δεν μπορείς να συνδέσεις Bluetooth ακουστικά ή δεν έχουν καν headphone jack. Πέρα από την απλή υποστήριξη πρέπει να μην έχει και lag ο ήχος στο Bluetooth. 8. Αν μπορεί να κάνει screen mirroring από κινητό θα είναι θετικό. Εχω κοιτάξει αρκετά μοντέλα αυτές τις μέρες και νομίζω ότι η https://www.skroutz.gr/s/25772103/TCL-55P715-Smart-4K-UHD-55.html είναι αρκετά κοντά σε αυτό που ζητάω, με άγνωστο αν θα με καλύψει στις γωνίες θέασης. Επίσης κοίταζα και την https://www.skroutz.gr/s/24632531/Philips-58PUS7505-Smart-4K-UHD-58.html αλλά νομίζω δεν με καλύπτει στο θέμα των ασύρματων ακουστικών. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο κοντά στην τιμή αυτών των μοντέλων ή αρκετά καλύτερο κοντά στο max μου; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από mindtrapper
graphist83 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα, Εφοσον θα την εχεις απεναντι σου τοτε το VA panel μας κανει μια χαρα. Απο την στιγμη που δινεις μεχρι 600 γιατι να πας σε TCL η Phlips TPvision? Μπορεις να βρεις κατι πιο επωνυμο και δοκιμασμενο, τοσο σε ποιοτητα εικονς οσο και σε λειτουργικο συστημα. Θα επελεγα την 55TU8502 που ειναι πολυ κλασσικη επιλογη στα λεφτα αυτα με μια βαση σταθερη με tilt 15 μοιρων. Αναλογα το καταστημα που θα κανεις την αγορα σου προτεινω επιτοπου. 1
mindtrapper Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Στις 9/12/2020 στις 11:17 ΜΜ, graphist83 είπε Καλησπερα, Εφοσον θα την εχεις απεναντι σου τοτε το VA panel μας κανει μια χαρα. Απο την στιγμη που δινεις μεχρι 600 γιατι να πας σε TCL η Phlips TPvision? Μπορεις να βρεις κατι πιο επωνυμο και δοκιμασμενο, τοσο σε ποιοτητα εικονς οσο και σε λειτουργικο συστημα. Θα επελεγα την 55TU8502 που ειναι πολυ κλασσικη επιλογη στα λεφτα αυτα με μια βαση σταθερη με tilt 15 μοιρων. Αναλογα το καταστημα που θα κανεις την αγορα σου προτεινω επιτοπου. Θα την έχω απέναντι αλλά όταν είμαι στο κρεβάτι θα είμαι αρκετά χαμηλότερα, ίσως και 45 μοίρες. Η VA δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό; Η Samsung που μου προτείνεις που υπερτερεί σε σχέση με τις άλλες που έβαλα; Καλύτερο image quality πχ; Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα