Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, StamTheMan είπε Καταθεση φιλε μου,ουτε εγω θα σε κυνηγαω να παραλαβεις το δεμα,να αρχιζεις δικαιολογιες,να κανεις τελικα μπλοκ η να μην απαντας στα τηλεφωνα,για να περασουν 10 μερες για να επιστρεψει το δεμα πισω, και να εχω πληρωσει και τα μεταφορικα. Στις 200 συναλλαγές που έχω κάνει στο insomnia, 1-2 φορές γύρισε πίσω. Έχασα δλδ 6€. Σιγά...
StamTheMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Στις 200 συναλλαγές που έχω κάνει στο insomnia, 1-2 φορές γύρισε πίσω. Έχασα δλδ 6€. Σιγά... Και εγω ειχα αλλες τοσες,μη βλεπεις που ειναι παρθενο αυτο το προφιλ.2 φορες εχει κατσει στραβη,και οι 2 απο ατομα με αξιολογησεις,οποτε ειναι να εισαι και τυχερος. Εχει γινει μοδα τωρα τελευταια να μην παραλαμβανουν,οποτε προσεχουμε για να εχουμε. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από StamTheMan
korakios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Στις 200 συναλλαγές που έχω κάνει στο insomnia, 1-2 φορές γύρισε πίσω. Έχασα δλδ 6€. Σιγά... Δεν είναι το ποσό (10Ε έχασα) ,είναι οτι δεν τολμάς να αφήσεις και αρνητική αξιολόγηση σε αυτόν που δεν παραλαμβάνει μιας και σε φορά ο άλλος κατευθείαν αρνητική... Γιαυτό μόνο κατάθεση ,τουλάχιστον τα μεταφορικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Όταν η χασουρα είναι αμελητέα, δεν με ενδιαφέρει καν. Αλλά με ενοχλούν...πχ να έρχεται στο ραντεβού...να το κοιτάζω δύο ώρες...το μεταχειρισμένο έτσι...και να ψάχνει να βγάλει μια γρατζουνιά για να του ρίξω την τιμή...μου το χουν κάνει 3 φορές...
rus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε Δεν είναι το ποσό (10Ε έχασα) ,είναι οτι δεν τολμάς να αφήσεις και αρνητική αξιολόγηση σε αυτόν που δεν παραλαμβάνει μιας και σε φορά ο άλλος κατευθείαν αρνητική... Η λυση σε αυτο το προβλημα θα ηταν να μπαινει αξιολογηση μονο απο τον αγοραστη στον πωλητη. 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Αλλά με ενοχλούν...πχ να έρχεται στο ραντεβού...να το κοιτάζω δύο ώρες...το μεταχειρισμένο έτσι...και να ψάχνει να βγάλει μια γρατζουνιά για να του ρίξω την τιμή...μου το χουν κάνει 3 φορές... Καλα, οταν γινεται αυτο(παζαρι μετα τη συμφωνια)... γεια σου κατευθειαν. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από rus
StamTheMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, korakios είπε Δεν είναι το ποσό (10Ε έχασα) ,είναι οτι δεν τολμάς να αφήσεις και αρνητική αξιολόγηση σε αυτόν που δεν παραλαμβάνει μιας και σε φορά ο άλλος κατευθείαν αρνητική... Ισχυει,και σε τρωει να ριξεις την αρνητικη για να μην την πατησει ο επομενος,αλλα και δε θες να φας και την εκδικητικη. Πολυ σπασιμο.
SayMyNameBaby Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Τωρα τελευταία υπαρχουν πολλοί απατεωνες και εδω στις αγγελιες ειδικά στις καρτες γραφικών. Ενας τυπος προσπαθούσε να μου πουλήσει RX460 σαν 480 και ζητουσε κατάθεση. Στην αρχη ζητουσε 100 και μετα έπεσε στα 80 χωρις καν να του πω εγω. Οταν του ζητησα φωτογραφιες μου έστειλε benchmark απο Google και οι φωτογραφιες ηταν απο RX460. Μετα την ερώτηση που του εκανα αν ειναι οντως 480 ή απλα προσπαθεί να με κοροϊδέψει με 460 έφυγε απο την συζήτηση 😂 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ισχυει,και σε τρωει να ριξεις την αρνητικη για να μην την πατησει ο επομενος,αλλα και δε θες να φας και την εκδικητικη. Πολυ σπασιμο. αρνητική θα βάλεις για πολύ σοβαρό λόγο τωρα για απατεώνες που στέλνουν σαπουνια αντι για κινητα εκει υπάρχουν δύο λυσεις: 1. αστυνομια με όποιο κοστος 2. ξυλο με όποιο κοστος απλα για να μην την πατήσει ο επόμενος
Killbill125 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Ο Θεός αγαπάει το κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη ο κύριος ήταν εδώ και πουλούσε οι κονσόλες!!! Μόλις τώρα, Killbill125 είπε Ο Θεός αγαπάει το κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη ο κύριος ήταν εδώ και πουλούσε οι κονσόλες!!! Το άτομο το έδωσα στεγνά στο isomnia και το διέγραψαν!!!
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Killbill125 είπε Ο Θεός αγαπάει το κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη ο κύριος ήταν εδώ και πουλούσε οι κονσόλες!!! Το άτομο το έδωσα στεγνά στο isomnia και το διέγραψαν!!! Και σίγουρα κυκλοφορεί με άλλον ή ακόμη και άλλους λογαριασμούς που το πιο πιθανό είχε και από πριν σε διαβάζει και γελάει. Είπαμε "προσέχουμε από που και πως αγοράζουμε" για να μην την πατήσουμε. 1
Panagiotis!! Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Αν αυτό το λαμογιο που έφαγε 100 ευρώ αναγκαστεί να πληρώσει έξοδα δικαστηρίου και ότι άλλο υπάρχει βάση νόμου θα το σκεφτόταν 2 φορές πριν κάνει απάτη. Αλλά εκεί πατάνε ότι δεν θα κάνεις τίποτα
StamTheMan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Εχουμε δει κ αλλους ομως,με αξιολογησεις,να κανουν αρπαχτες. Τι νοσοκομεια ελεγε,τι οτι ελειπε ελεγε,τελικα σταματησε να απανταει,αρπαξε την αρνητικη και στο 5λεπτο μου ειχε κανει και εμενα . Και αργοτερα τον πετυχα εδω μεσα να με ειρωνευεται κιολας,σε παρομοια με αυτη συζητηση. Δε θελει πολυ να το χασεις και να πας να τον βρεις μετα.
topaz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 9/12/2020 στις 7:47 ΜΜ, xxatziva είπε εφοσον ειναι αντικαταβολη γιατι να κανεις και καταθεση ενα μερος των χρηματων? αντικαταβολη ελτα 5εργασιμες μετα παιρνεις τα λεφτα απο την μερα που θα παραλαβει καποιος. 2βδομαδες μετα απο την μερα που θα παραλαβει καποιος απο acs. δηλαδη δεν μπορει να κανει υπομονη ο πωλητης? στην περιπτωση του TS ο τυπος θα τσεπωσει την αντικαταβολη + οτι του εκανε καταθεση. δηλαδη τον πληρωσες μιάμιση φορα οτι εδινε. τελικα ειναι στον ανθρωπο αν θα σε δουλεψει ή οχι. καταθεση ή αντικαταβολη και γω τα προτιμω αλλα οταν μιλας με οποιοδηποτε ατομο φαινεται αν θελει το προιον και δεν τραβαει η συζητηση στο άπειρο.αυτο για να σου γινει μαθημα κυνηγα τον γιατι μια φορα απατεωνας πάντα απατεωνας. οσο δεν τον τσιμπανε βρισκει και τα κανει. επισης αν εχει υπερβολικες συναλλαγες θα φαει και εφορια στο κεφαλι για παρανομο εισοδημα. Κάνεις άρνηση της αντικαταβολής όταν δεις το φάκελο αντί για κονσόλα, τι λες!!!!! 1
xxatziva Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, topaz είπε Κάνεις άρνηση της αντικαταβολής όταν δεις το φάκελο αντί για κονσόλα, τι λες!!!!! οτιδηποτε ειναι να παραλαβεις υπλογιζεις στο περιπου ποσο θα ειναι το δεμα. αν το δεμα κανει βολτες χωρις παραλαβη τα εξοδα τα χρεωνεται ο αποστολεας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις