Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnGTA είπε

Πότε θα μάθετε ρε γαμώτο ότι πουθενά εν έτει 2020 δεν σου ζητείται να τα καταθέσεις από πριν τα λεφτά πριν πάρεις στο χέρι το δέμα.

Μια χαρά ζητάω και παίρνω λεφτά πριν στείλω τίποτα. Έχει να κάνει με την αξιολόγηση του καθενός όπως και με την ευθύτητα. Τους δίνω μέχρι και το σταθερό μου και την διεύθυνση μου για να νιώσουν ότι δεν είμαι απατεώνας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnGTA είπε

Πότε θα μάθετε ρε γαμώτο ότι πουθενά εν έτει 2020 δεν σου ζητείται να τα καταθέσεις από πριν τα λεφτά πριν πάρεις στο χέρι το δέμα.

Σε ποιον συμπαν ζεις φιλε μου? Στο 99,9% των αγγελιων ο πωλητης ζηταει πρωτα το χρημα(συμπεριλαμβανεται και η αντικαταβολη).

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnGTA είπε

Εγω παλι οταν πουλαω κατι δεν δεχομαι αλλη συναλλαγη περαν της καταθεσεως,εαν δε γινεται χερι χερι.

Οχι θα καθομαι να κυνηγαω τον καθενα για να παει να παραλαβει το δεμα.

Ειχα βεβαια χρονια λογαριασμο εδω με πολλες αξιολογησεις,αναθεμα το φορουμ που με κανει και σπαω τους κανονες :P

Και αγορες που κανω απο εδω μεσα,μπορω να διακρινω τους απατεωνες,και τους αποφευγω.

Κατα τα αλλα κανω αφοβα καταθεση ακομα και σε accounts με 5-6 αξιολογησεις,τον κοβω τον αλλο πως μιλαει ή πως γραφει και προχωραω αναλογα. 

Πλεον πιο πολυ φοβαμαι να πουλησω,και το ποσο θα με πρηξει ο αλλος μετα αν ειναι περιεργος,παρα αν θα με κοροιδεψει καποιος οταν αγορασω.

Στο facebook market αυτο το διαστημα πουλαω διαφορα ηλεκτρονικα.

Οποιος εκδηλωνει ενδιαφερον πρωτα θα περαστει απο face control,και μετα θα δω αν θα συναλλαχθω.

Ειναι ενας που με πρηζει απο την αρχη της καραντινας,ο οποιος ζητουσε ps4 slim 60 ευρω πιο φθηνα απο οτι το εδινα.

Συγκεκριμενα μου ελεγε οτι δε θα βρω να το πουλησω,και να χαμηλωσω την τιμη.

15 μερες μετα μου ζητουσε να του το πουλησω,αλλα και παλι ηθελε παζαρια.

Σημερα μου προτεινε το αρχικο ποσο που ζητουσα,αλλα πλεον ειχε ανεβει η τιμη λογω προσφορας και ζητησης.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι  δεν θα συναλλαχθω μαζι του,ακομα και να μου δωσει +10 ευρω απο αυτα  που ζηταω,γιατι ο ανθρωπος ειναι πρηχτης απο την αρχη,και σιγουρα μολις παρει την κονσολα θα μου αρχισει τα περιεργα,του τυπου

"το κουμπι δεν παταει καλα,εχει γρατζουνια απο πισω ο μοχλος,η κονσολα σαν να ζεσταινεται" και αλλα ομορφα.

15 λεπτά πριν, rus είπε

Σε ποιον συμπαν ζεις φιλε μου? Στο 99,9% των αγγελιων ο πωλητης ζηταει πρωτα το χρημα(συμπεριλαμβανεται και η αντικαταβολη).

Ποτε δεν καταλαβα πως εξασφαλιζεται καποιος με την αντικαταβολη.

Αντε να το καταλαβω οτι δηθεν θα ανοιξουν το δεμα στη ρεσεψιον,να δουνε οτι ολα ειναι καλα, που και αυτο σιγα σιγα δεν το κανουν οι εταιριες ( μονο κατι μαγαζακια παρακλαδια ) ,καθως ειναι παρανομο. Ποιος του λεει ομως οτι αυτο που βλεπει στο δεμα ,λειτουργει;

Η μηπως θα δεχθει κανενας κουριερ να ανοιξουν το δεμα,να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να το συνδεσουν,να το δοκιμασουν και μετα να τον πληρωσουν; 

Καταθεση φιλε μου,ουτε εγω θα σε κυνηγαω να παραλαβεις το δεμα,να αρχιζεις δικαιολογιες,να κανεις τελικα μπλοκ η να μην απαντας στα τηλεφωνα,για να περασουν 10 μερες για να επιστρεψει το δεμα πισω, και να εχω πληρωσει και τα μεταφορικα. 

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ποτε δεν καταλαβα πως εξασφαλιζεται καποιος με την αντικαταβολη.

Μα δεν εξασφαλιζεται, αυτο λεω στο φιλο. Το να δωσεις πρωτα τα λεφτα ειναι το ιδιο με την αντικαταβολη.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rus είπε

Μα δεν εξασφαλιζεται, αυτο λεω στο φιλο. Το να δωσεις πρωτα τα λεφτα ειναι το ιδιο με την αντικαταβολη.

Ετσι ακριβως,δε διαφώνησα. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, rus είπε

Μάλλον εννοει σε αγορές χέρι με χέρι, που σε τέτοια περίπτωση θα πάρεις τα λεφτά επιτόπου, για κατάθεση από πριν κοιτάς αξιολογήσεις η σε άλλες πλατφόρμες πχ ebay που πληρώνεις με paypal και υπάρχουν κάποιες δικλείδες, τώρα σε ασχετο χωρίς σοβαρές αξιολογήσεις από εδώ δεν θα πάρεις το ρισκο να δώσεις έτσι λεφτά από πριν, απλά δεν αγοράζεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ μου, εάν ξεκινήσεις δικαστικό και τον φας, για μένα θα είσαι μεγάλος ήρωας.

Μακάρι να ακούσω/διαβάσω πως έγινε, πως δικαιώθηκες, και πως το μ___ι ΠΛΗΡΩΣΕ για ΟΛΑ.

Δημοσ.

Πριν   40   χρονια   ειχα   γνωρισει   εναν  φυλακοβιο   απο   την  καλλιθεα    που   ζουσε   με

μικροαπατες   και   φροντιζε    οκτωβριο-νοεμβριο   να   συλαμβανετε   ωστε   να   ξεχειμωνιαζει

μεσα....Ταριφα   5-6   μηνες   παντα!

Πεθανε  μετα   απο  16  χρονια   και  αφησε   στο   παιδι  του   2,2   κατομυρια   δρχ   ποσο

αρκετα   καλο  τοτε.

"Τουριστας"   ηταν   το  παρατσουκλι   του   και  ετσι   τον   γνωριζαν   ολοι  επειδη  ηταν

λογω   φουντας   μια   ζωη   στις   μαυρες   του  και   ελεγε   "τουριστας  ειμαι   στην  ζωη".

Συνειδητοποιημενος   100%😉

Μ  αυτο   θελω   να   πω   οτι  δεν   εχει   καποιο   νοημα   η   δικαστικη   διαμαχη   με   τετοια

ατομα.

Απλα   χρειαζεται   μεγαλη   προσοχη   να   μην  τον  πληρωσεις.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

Πριν   40   χρονια   ειχα   γνωρισει   εναν  φυλακοβιο   απο   την  καλλιθεα    που   ζουσε   με

μικροαπατες   και   φροντιζε    οκτωβριο-νοεμβριο   να   συλαμβανετε   ωστε   να   ξεχειμωνιαζει

Πεθανε  μετα   απο  16  χρονια   και  αφησε   στο   παιδι  του   2,2   κατομυρια   δρχ   ποσο

αρκετα   καλο  τοτε.

"Τουριστας"   ηταν   το  παρατσουκλι   του   και  ετσι   τον   γνωριζαν   ολοι  επειδη  ηταν

λογω   φουντας   μια   ζωη   στις   μαυρες   του  και   ελεγε   "τουριστας  ειμαι   στην  ζωη".

Μ  αυτο   θελω   να   πω   οτι  δεν   εχει   καποιο   νοημα   η   δικαστικη   διαμαχη   με   τετοια

ατομα.

Συμφωνώ απόλυτα ...Όμως να ξέρεις αλλιώς ήταν τα πράγματα το 1980 και αλλιώς είναι το 2020!!!

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Killbill125 είπε

Συμφωνώ απόλυτα ...Όμως να ξέρεις αλλιώς ήταν τα πράγματα το 1980 και αλλιώς είναι το 2020!!!

Tα ιδια ειναι απλα ο τροπος αλλαξε

Μην το ψαχνετε, υπαρχουν εδω στο φορουμ πολλα θεματα με ακριβως την ιδια "απάτη" (δεν ειναι απάτη) χαζομάρα ειναι.

...και αν τα διαβασετε ειναι ακριβως τα ιδια "καταθεση σε ΙΒΑΝ" δηλαδή ΠΟΣΟ ΠΟΙΑ??

...και να γραψω και το τελευταίο, παμε να αγοράσουμε κατι απο έμπιστα καταστήματα πχ aliexpress τυχαία αναφορά klp, και γινεται ολόκληρη συζήτηση για το πως θα εξασφαλιστούν τα χρήματά μας αν συμβεί εκεινο και αν το αλλο

Κάποιοι τωρα πανε και κανουν κατάθεση σε κάποιον που είδαν καπου μια αγγελία και που δεν τον εχουν ξανα ακούσει ποτε ξανα στην ζωη τους

Πράγμα για το οποιο σε προειδοποιούν ολα τα site και σου λένε "ΜΗΝ ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ"

Μετα έρχονται εδω ανοίγουν θέματα και λενε ειναι "άπατη" γιατι εξαπάτησε και πολλους αλλους, το εψαξα😂, ποτε το έψαξες ρε θηρίο μετα την κατάθεση, και γιατι δεν το έψαξες πριν;

Που είναι η άπατη;

Σορρυ αλλα πρέπει να εισαι πολυ αφελείς ή 15 χρονων(το λεω ευγενικά)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις  αγγελίες κατά 99% κάνω συναλλαγή χέρι-χέρι.

Αν είναι μικρό ποσό το ρισκάρω και με κατάθεση σε IBAΝ αφού έχω δει τις κριτικές του μέλους και το προφίλ του.

Υπάρχουν αρκετοί αξιόπιστοι χρήστες που και οι ίδιοι προθυμοποιούνται να κάνουν κατάθεση πριν από την αγορά.

Ολα αυτά βέβαια για μικρά ποσά, δεν έχω κάνει ποτέ συναλλαγές με μεγάλα ποσά, όπου ούτε με αντικαταβολή σε καλύπτει.

Δεν γίνεται π.χ να ανοίξεις το δέμα, να ελέγξεις αν δουλεύει η κάρτα γραφικών στον υπολογιστή, να κάνεις και ένα benchmark και να περιμένει ο κουριερ απ έξω :D

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tigergreg είπε

αρκετα   καλο  τοτε.

ατομα.

Εντάξει, απλά πετάει εκεί ο άλλος μια ατάκα της δεκάρας για να νιώσει καλύτερα να δικαιολογηθει και να απενοχοποιηθει. Συμφωνώ ότι το δικαστήριο δεν έχει νόημα σε τέτοια και πολλα αλλά άτομα, το μόνο που έχει αποτέλεσμα είναι να φάνε τέτοιο ξύλο από κάποιον που θα τους βρει και θα έχει τα κότσια να το κανει και θα το θυμούνται μεχρι τον κάτω κόσμο. Μακαρι το παιδί του να έγινε καλύτερο από αυτον. Τουρίστας ξετουριστας, τα λεφτά που θα φας από κάποιον επειδή έχεις πρόβλημα ή για τον οποιονδήποτε λόγο, μπορεί ο άλλος να τα έχει ανάγκη και με άμεσο θέμα επιβίωσης. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigergreg είπε

αρκετα   καλο  τοτε.

λογω   φουντας   μια   ζωη   στις   μαυρες   του

Εθισμενος στη φουντα και αφησε και κληρονομια?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Εθισμενος στη φουντα και αφησε και κληρονομια?

Ναι!

Εβγαζε   αρκετα  και  αφορολογητα!

Ειχε   στεκι   το   παλιο   τελωνειο   πειραια   και  τσιμπαγε   αφελεις   οτι   ταχα

εχει   λαθραιες   τηλεορασεις, στερεοφωνικα  και  φωτογραφικες.

Μεχρι   σερμεντε   450   "πουλησε"   με   τα   μισα   λεφτα   της   αγορας!

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Ναι!

Εβγαζε   αρκετα  και  αφορολογητα!

Ειχε   στεκι   το   παλιο   τελωνειο   πειραια   και  τσιμπαγε   αφελεις   οτι   ταχα

εχει   λαθραιες   τηλεορασεις, στερεοφωνικα  και  φωτογραφικες.

Μεχρι   σερμεντε   450   "πουλησε"   με   τα   μισα   λεφτα   της   αγορας!

Στο κάψιμο της Αθήνας το 2008, εγώ έψαχνα να αγοράσω θα κλεμμένα ρολεξ απ' τις βιτρίνες 🤣🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...