Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Επόμενο θέμα: "Μου έφαγαν την αντικαταβολή αλλά ο πωλητής λέει ότι έχει κολλήσει στην courier,". 

Την πάτησες φίλε;;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, rus είπε

Καλα, δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειχε μυαλο, ετσι ειναι αυτες οι συναλλαγες εξ αποστασεως, ενας απο τους δυο ρισκαρει.

Άμα ήταν στο forum έπρεπε να δει κριτικές κτλ εγώ όταν βλέπω πωλητή που έχει πολλές πωλήσεις δεν το σκέφτομαι καν για να του κάνω κατάθεση. 

27 λεπτά πριν, Killbill125 είπε

Εύχομαι φίλε μου έτσι όπως με ξεγέλασαν και μου έφαγαν τα λεφτά να μη στα φάνε ποτέ εσένα γιατί πίστεψε με τα λαμόγια έχουν χίλιους τρόπους να τρώνε λεφτα

Εννοείτε ότι μου έχουμε φάει και εμένα λεφτά, δεν το παίζω έξυπνος. Το κακό είναι ότι άμα μένεις επαρχία δυστυχώς παίρνεις το ρίσκο όταν κάνεις τέτοιες συναλλαγές. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasisxask είπε

Άμα ήταν στο forum έπρεπε να δει κριτικές κτλ εγώ όταν βλέπω πωλητή που έχει πολλές πωλήσεις δεν το σκέφτομαι καν για να του κάνω κατάθεση. 

Εννοείτε ότι μου έχουμε φάει και εμένα λεφτά, δεν το παίζω έξυπνος. Το κακό είναι ότι άμα μένεις επαρχία δυστυχώς παίρνεις το ρίσκο όταν κάνεις τέτοιες συναλλαγές. 

Απλά φίλε δεν είναι ότι ο συγκεκριμένος έχει φάει μόνο σε μένα έχει φάει πάνω από 20 άτομα δηλαδη δε πρέπει κάποτε να πιαστεί;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Killbill125 είπε

Απλά φίλε δεν είναι ότι ο συγκεκριμένος έχει φάει μόνο σε μένα έχει φάει πάνω από 20 άτομα δηλαδη δε πρέπει κάποτε να πιαστεί;;

Πάνω από 20 άτομα; είναι γνωστός δηλαδή; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

Πάνω από 20 άτομα; είναι γνωστός δηλαδή; 

Δε ξέρω αν είναι γνωστός αυτό που ξέρω πως με μια απλή αναζήτηση αριθμού είδα δεκάδες σχόλια με το όνομα του και με ανθρώπους που έχει εξαπατήσει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Killbill125 είπε

Δε ξέρω αν είναι γνωστός αυτό που ξέρω πως με μια απλή αναζήτηση αριθμού είδα δεκάδες σχόλια με το όνομα του και με ανθρώπους που έχει εξαπατήσει 

Εμένα μια με έβρισε στο messenger, γιατί δεν τις έδωσα το κινητό που πουλούσα, και θα μου έδινε τα λεφτά σιγά σιγά. Μιλάμε για χάος 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Killbill125 είπε

Συννενοήσου με όλους τους υπόλοιπους να κάνετε κάτι όλοι μαζί. Λιγότερο κόστος, περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάτι.

Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Συνηθως ομως το ρισκο ειναι μεγαλυτερο για τον αγοραστη

Ειτε μετρητα δινεις, ειτε προιον δινεις, το ιδιο ρισκο να χαθουν δεν υπαρχει?

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Συννενοήσου με όλους τους υπόλοιπους να κάνετε κάτι όλοι μαζί. Λιγότερο κόστος, περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάτι.

Όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε

Το πιο σωστό που άκουσα νομίζω πως τους βρίσκεις είναι το θεμα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Πας στα φόρουμ ή όπου τους βρήκες και στέλνεις μήνυμα

Δεν είναι φόρουμ είναι σελίδα που ο καθένας σχολιάζει αφήνωντας το email του το οποίο δε φαίνεται δυστυχώς

Δημοσ.

εφοσον ειναι αντικαταβολη γιατι να κανεις και καταθεση ενα μερος των χρηματων? αντικαταβολη ελτα 5εργασιμες μετα παιρνεις τα λεφτα απο την μερα που θα παραλαβει καποιος. 2βδομαδες μετα απο την μερα που θα παραλαβει καποιος απο acs. δηλαδη δεν μπορει να κανει υπομονη ο πωλητης? στην περιπτωση του TS ο τυπος θα τσεπωσει την αντικαταβολη + οτι του εκανε καταθεση. δηλαδη τον πληρωσες μιάμιση φορα οτι εδινε. τελικα ειναι στον ανθρωπο αν θα σε δουλεψει ή οχι. καταθεση ή αντικαταβολη και γω τα προτιμω αλλα οταν μιλας με οποιοδηποτε ατομο φαινεται αν θελει το προιον και δεν τραβαει η συζητηση στο άπειρο.αυτο για να σου γινει μαθημα κυνηγα τον γιατι μια φορα απατεωνας πάντα απατεωνας. οσο δεν τον τσιμπανε βρισκει και τα κανει. επισης αν εχει υπερβολικες συναλλαγες θα φαει και εφορια στο κεφαλι για παρανομο εισοδημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xxatziva είπε

επισης αν εχει υπερβολικες συναλλαγες θα φαει και εφορια στο κεφαλι για παρανομο εισοδημα.

Ναι, άλλη δουλειά δεν έχουνε στις εφορίες να κάθονται να ψάχνουν στις αγγελίες στο insomnia και σε κάθε φορουμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...