Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πριν λίγο καιρό έπεσα θύμα απάτης από κάποιον .Ο τύπος αφού μου είπε πως θα αργούσε να πάρει την αντικαταβολή συμφωνήσαμε να δώσω το μισό ποσό και το άλλο μισό όταν έρθει η κονσόλα Φυσικά με κορόιδεψε και έστειλε ένα απλο φάκελο ..Η ερώτηση μου είναι και αν ξέρει κανενας να με βοηθήσει αν του κανω μήνυση και το πιάσουν θα πρέπει να γίνει το δικαστήριο εκεί που είναι αυτός π.χ Θεσσαλονίκη η εκεί π είμαι εγώ π.χ Κέρκυρα ..Σας ευχαριστώ πολύ!!!

• Sad 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα λεφτά έχουν γίνει κατάθεση σε τράπεζα; Δοκίμασες να κάνεις ακύρωση της συναλλαγής;

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δύσκολα θα τα πάρεις πίσω

Δημοσ.

AN πας δικαστικως περα απο το οτι θα περιμενεις ενας θεος ξερει ποσο καιρο (ειδικα τωρα) για να γινει η δικη, βαλε αναβολες, βαλε κοστος, βαλε το ενα, βαλε το αλλο και δεν πιστευω πως αξιζει ολο αυτο αν πχ εχασες 100ε. Και εκει φυσικα πονταρει το καθε λαμογιο που κανει κατι τετοιο. Αν εχεις ορεξη και σου περισευουν χρηματα και χρονος προχωρα, αν οχι αστο και την επομενη φορα απλα να προσεχεις περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα κατάθεση και δε γίνεται να τα πάρω πίσω δεν είναι ο στόχος να πάρω πίσω λεφτά με 100 ευρώ δεν εγινε κανένας πλουσιότερος το θέμα είναι να τιμωρηθεί γιατί διαπίστωσα ύστερα πως έχει φάει παρα πολύ κοσμο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Φαε ένα μελομακάρονο και συνέχισε την ζωή σου, μυαλό για την επόμενη συναλλαγή σου. 

Καλα, δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειχε μυαλο, ετσι ειναι αυτες οι συναλλαγες εξ αποστασεως, ενας απο τους δυο ρισκαρει.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Φαε ένα μελομακάρονο και συνέχισε την ζωή σου, μυαλό για την επόμενη συναλλαγή σου. 

Εύχομαι φίλε μου έτσι όπως με ξεγέλασαν και μου έφαγαν τα λεφτά να μη στα φάνε ποτέ εσένα γιατί πίστεψε με τα λαμόγια έχουν χίλιους τρόπους να τρώνε λεφτα

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Killbill125 είπε

Εκανα κατάθεση και δε γίνεται να τα πάρω πίσω δεν είναι ο στόχος να πάρω πίσω λεφτά με 100 ευρώ δεν εγινε κανένας πλουσιότερος το θέμα είναι να τιμωρηθεί γιατί διαπίστωσα ύστερα πως έχει φάει παρα πολύ κοσμο

Αρα 100 επι χ αυτός εγινε πλουσιότερος, και εσυ πήρες ενα μάθημα των 100 ευρω

Το να τιμωρηθεί πως το εχεις στο μυαλο σου να τον πας στα δικαστήρια, κανε λοιπον μήνυση, εχεις τα στοιχεία του, και αν δεν τα εχεις ολα με την κατάθεση μήνυσης ο δικηγόρος μπορει να τα ζητήσει με την άρση απορρήτου, είναι απλό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Αν δεν είναι τρολλ το θέμα

Σοβαρά, μιλάτε με έναν άγνωστο, φαντάζομαι η συναλλαγή έγινε εδώ μέσα, κριτικές δεν είχε, posts στο φόρουμ δεν είχε, πώς στο καλό τον εμπιστεύεστε με τα λεφτά σας; Δηλαδή σοβαρά... Δώστε 20-30 ευρώ παραπάνω γκαι πάρτε από αξιόπιστο πωλητή. Αν δεν τα έχετε εκείνη την ώρα, κάντε οικονομία λίγο καιρό ακόμα...

Edit: μακάρι να τον κυνηγήσεις δικαστικά. Πιστεύω θα δικαιωθείς , αν και θα πάρει καιρό. Και στο τέλος θα σου πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αρα 100 επι χ αυτός εγινε πλουσιότερος, και εσυ πήρες ενα μάθημα των 100 ευρω

Το να τιμωρηθεί πως το εχεις στο μυαλο σου να τον πας στα δικαστήρια, κανε λοιπον μήνυση, εχεις τα στοιχεία του, και αν δεν τα εχεις ολα με την κατάθεση μήνυσης ο δικηγόρος μπορει να τα ζητήσει με την άρση απορρήτου, είναι απλό.

Δε χρειάζεται δικηγόρος μόνο η αστυνομία μπορεί να το κάνει εμένα η ερώτηση μου ήταν αν θα πρέπει να φύγω από το ένα μέρος να τρέχω στο άλλο η θα φάω ακόμα άλλα τόσα για να τιμωρηθεί!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Killbill125 είπε

Δε χρειάζεται δικηγόρος μόνο η αστυνομία μπορεί να το κάνει εμένα η ερώτηση μου ήταν αν θα πρέπει να φύγω από το ένα μέρος να τρέχω στο άλλο η θα φάω ακόμα άλλα τόσα για να τιμωρηθεί!!!

Σιγα μην ασχοληθουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...