Killbill125 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά πριν λίγο καιρό έπεσα θύμα απάτης από κάποιον .Ο τύπος αφού μου είπε πως θα αργούσε να πάρει την αντικαταβολή συμφωνήσαμε να δώσω το μισό ποσό και το άλλο μισό όταν έρθει η κονσόλα Φυσικά με κορόιδεψε και έστειλε ένα απλο φάκελο ..Η ερώτηση μου είναι και αν ξέρει κανενας να με βοηθήσει αν του κανω μήνυση και το πιάσουν θα πρέπει να γίνει το δικαστήριο εκεί που είναι αυτός π.χ Θεσσαλονίκη η εκεί π είμαι εγώ π.χ Κέρκυρα ..Σας ευχαριστώ πολύ!!! 1
thanasisxask Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Φαε ένα μελομακάρονο και συνέχισε την ζωή σου, μυαλό για την επόμενη συναλλαγή σου. 6 1 2
Kostasspil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Τα λεφτά έχουν γίνει κατάθεση σε τράπεζα; Δοκίμασες να κάνεις ακύρωση της συναλλαγής; Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δύσκολα θα τα πάρεις πίσω
Salvation81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 AN πας δικαστικως περα απο το οτι θα περιμενεις ενας θεος ξερει ποσο καιρο (ειδικα τωρα) για να γινει η δικη, βαλε αναβολες, βαλε κοστος, βαλε το ενα, βαλε το αλλο και δεν πιστευω πως αξιζει ολο αυτο αν πχ εχασες 100ε. Και εκει φυσικα πονταρει το καθε λαμογιο που κανει κατι τετοιο. Αν εχεις ορεξη και σου περισευουν χρηματα και χρονος προχωρα, αν οχι αστο και την επομενη φορα απλα να προσεχεις περισσοτερο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εχω ανοίξει τεφτέρι και γράφω συν αλλος ένας λοιπόν +1 3 1
Killbill125 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εκανα κατάθεση και δε γίνεται να τα πάρω πίσω δεν είναι ο στόχος να πάρω πίσω λεφτά με 100 ευρώ δεν εγινε κανένας πλουσιότερος το θέμα είναι να τιμωρηθεί γιατί διαπίστωσα ύστερα πως έχει φάει παρα πολύ κοσμο
rus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Φαε ένα μελομακάρονο και συνέχισε την ζωή σου, μυαλό για την επόμενη συναλλαγή σου. Καλα, δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειχε μυαλο, ετσι ειναι αυτες οι συναλλαγες εξ αποστασεως, ενας απο τους δυο ρισκαρει. 1 2
Killbill125 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Φαε ένα μελομακάρονο και συνέχισε την ζωή σου, μυαλό για την επόμενη συναλλαγή σου. Εύχομαι φίλε μου έτσι όπως με ξεγέλασαν και μου έφαγαν τα λεφτά να μη στα φάνε ποτέ εσένα γιατί πίστεψε με τα λαμόγια έχουν χίλιους τρόπους να τρώνε λεφτα 5 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Killbill125 είπε Εκανα κατάθεση και δε γίνεται να τα πάρω πίσω δεν είναι ο στόχος να πάρω πίσω λεφτά με 100 ευρώ δεν εγινε κανένας πλουσιότερος το θέμα είναι να τιμωρηθεί γιατί διαπίστωσα ύστερα πως έχει φάει παρα πολύ κοσμο Αρα 100 επι χ αυτός εγινε πλουσιότερος, και εσυ πήρες ενα μάθημα των 100 ευρω Το να τιμωρηθεί πως το εχεις στο μυαλο σου να τον πας στα δικαστήρια, κανε λοιπον μήνυση, εχεις τα στοιχεία του, και αν δεν τα εχεις ολα με την κατάθεση μήνυσης ο δικηγόρος μπορει να τα ζητήσει με την άρση απορρήτου, είναι απλό. 1
filip123go Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler Αν δεν είναι τρολλ το θέμα Σοβαρά, μιλάτε με έναν άγνωστο, φαντάζομαι η συναλλαγή έγινε εδώ μέσα, κριτικές δεν είχε, posts στο φόρουμ δεν είχε, πώς στο καλό τον εμπιστεύεστε με τα λεφτά σας; Δηλαδή σοβαρά... Δώστε 20-30 ευρώ παραπάνω γκαι πάρτε από αξιόπιστο πωλητή. Αν δεν τα έχετε εκείνη την ώρα, κάντε οικονομία λίγο καιρό ακόμα... Edit: μακάρι να τον κυνηγήσεις δικαστικά. Πιστεύω θα δικαιωθείς , αν και θα πάρει καιρό. Και στο τέλος θα σου πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από filip123go 1 1
Killbill125 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αρα 100 επι χ αυτός εγινε πλουσιότερος, και εσυ πήρες ενα μάθημα των 100 ευρω Το να τιμωρηθεί πως το εχεις στο μυαλο σου να τον πας στα δικαστήρια, κανε λοιπον μήνυση, εχεις τα στοιχεία του, και αν δεν τα εχεις ολα με την κατάθεση μήνυσης ο δικηγόρος μπορει να τα ζητήσει με την άρση απορρήτου, είναι απλό. Δε χρειάζεται δικηγόρος μόνο η αστυνομία μπορεί να το κάνει εμένα η ερώτηση μου ήταν αν θα πρέπει να φύγω από το ένα μέρος να τρέχω στο άλλο η θα φάω ακόμα άλλα τόσα για να τιμωρηθεί!!!
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Killbill125 είπε Δε χρειάζεται δικηγόρος μόνο η αστυνομία μπορεί να το κάνει εμένα η ερώτηση μου ήταν αν θα πρέπει να φύγω από το ένα μέρος να τρέχω στο άλλο η θα φάω ακόμα άλλα τόσα για να τιμωρηθεί!!! Σιγα μην ασχοληθουν
_Kostantinos_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Με 100 ευρώ το κανονίζω εγώ. Να σου στείλω τον λογαριασμό μου; 1
Kostasspil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 25 minutes ago, rus said: ενας απο τους δυο ρισκαρει. Συνηθως ομως το ρισκο ειναι μεγαλυτερο για τον αγοραστη 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Επόμενο θέμα: "Μου έφαγαν την αντικαταβολή αλλά ο πωλητής λέει ότι έχει κολλήσει στην courier,". 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις