tsiro7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Σταματησε να δουλεύει το φυσητηρι και ανοίγοντας το είδα αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συνδέω με τι? Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Αυτο της εικονας δεν ειναι φυσιολογικο, κατι εκανες περαν αυτου η εικονα ειναι κομμενη, δεν ξερουμε που ειναι η παροχη και που το μοτερ, αναβασε μια καλυτερη εικονα με ολο το μηχανημα 1
tsiro7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πέρα από ότι έβγαλα το σπασμένο διχάλακι που μάλλον έπιανε το άλλο μπλε καλώδιο δεν εκανα κάτι άλλο. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από tsiro7
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ωραια το δεξια κατω σύνδεσε το στον διακόπτη εκει που λείπει και το δεξιά πάνω καλώδιο σύνδεσε το με το αριστερό μπλε που ειναι στον αέρα και εισαι οκ 1 1
tsiro7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δλδ τα δύο μπλε μεταξύ τους και φάση ουδέτερο ξεχωριστά
Joshua21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Πέρα από ότι έβγαλα το σπασμένο διχάλακι που μάλλον έπιανε το άλλο μπλε καλώδιο δεν εκανα κάτι άλλο. Το άλλο μπλε καλώδιο δεν πάει στο διχαλάκι (διακόπτη), πάει ή στο μαύρο ή στο καφέ. Αν συνδέσεις το μπλε με το μαύρο, τότε στον διακόπτη πρέπει να μπει το καφέ.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Δλδ τα δύο μπλε μεταξύ τους και φάση ουδέτερο ξεχωριστά Πιο αναλυτικό απο αυτο που εγραψα δεν γίνεται, χωρις δλδ
tsiro7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Οκ? 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Πιο αναλυτικό απο αυτο που εγραψα δεν γίνεται, χωρις δλδ Δεν έχω πιει καφέ! 😂 Ευχαριστώ!!!
Joshua21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Οκ? Η συνδεσμολογία σωστή είναι.
thanasisxask Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, MastroGiannis είπε Ωραία κουρελού! Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, να φτιάχνει ο πατέρας μου τέτοια 🤣🤣🤣
tsiro7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δεν είναι κουρελου ρε σεις, χαλί vintage είναι, το ακριβοπλήρωσα κιόλας😂
MastroGiannis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, tsiro7 είπε Δεν είναι κουρελου ρε σεις, χαλί vintage είναι, το ακριβοπλήρωσα κιόλας😂 Fuck retro anything!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα