masteripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν 2 χρόνια πήρα 1 ζευγάρι Ακουστικά Over Ear της Crystal Audio και ήμουνα ιδιαίτερα ευχαριστημένος καθώς παίζαν τζι-τζι και απροβλημάτιστα... Τωρα τελευταία άρχισαν να κάνουν "νερά" και απο προχθές το είπαν το ποίημα...φορτίζω...ξαναφορτίζω η μπαταρία γιοκ Συνηθισμένος απο τα παλιά ακουστικά Philips (επαναφορτιζόμενες ΑΑΑ) Που είχα η 1η μου αντίδραση...No problem...θα τα ανοίξω...θα αλλάξω την μπαταρία και αυτό είναι όλο... Αλλά....λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο....δεν βρίσκω πως να τα ανοίξω...οπότε ΤΦ στην αντιπροσωπεία...μετά απο 2 τηλέφωνα ....με παίρνει ο τεχνικός... Του λέω " Θέλω να αλλάξω την μπαταρία".....απάντηση : "Δεν αλλάζει και να το άνοιγες δεν θα έβρισκες"... Οπότε μιας και ήταν να πάνε στον κάδο..αρπάζω τα κατσαβίδια και με λίγο ζόρισμα παραπάνω τα ξεκουμπώνω....και βγάλε στο βγάλε...τελικά η μπαταρία είναι στο δεξι ακουστικό Οι προδιαγραφές της είναι : 602030 3.7V 300mAh Αξίζει να ασχοληθώ και αν ναι απο που να πάρω μπαταρίες...η απαγόρευση για Κινεζοαγορές μπαταρίας ισχύει? Αν όχι προτείνεται ακουστικά BT over ear με τιμή 20-30 που να παίρνουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από masteripper
asemnos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Απο Ελλαδα δε βλεπω να εχει κανεις. Απο ebay παιζουν και απο Ευρωπη και απο Κινα, δεν ειμαι σιγουρος ωστοσο αν μπορεις να φερεις. Απο Κινα σιγουρα οχι, τουλαχιστον τις 18650 που δουλευω εγω.
chriskan22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μπορεις να χτυπησεις τα παρακατω με 10 $ , λειτουργουν και ενσυρματα , η ποιοτητα ειναι πραγματικα καλη , το bluetooth αψογο , αν μπορεις να περιμενεις την αποστολη στα συστηνω ανεπιφυλακτα. Τα παιδια μου τα εχουν καταευχαριστηθει εκτος απο εμενα. Παραγγειλα ηδη και 2ο ζευγαρι https://www.aliexpress.com/item/32832328969.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.60d94c4dBIA7EW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα