Προς το περιεχόμενο

Personal Finance - Budgeting Apps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιείτε εφαρμογές personal finance - budgeting όπως το quicken ή το Chronicle για τη διαχείριση και καταχώρηση των προσωπικών/ οικογενειακών σας εξόδων- εσόδων- πληρωμών κλπ?

Μπορείτε να προτείνετε κάποιες από αυτές τις εφαρμογές;  Κάποια που ενδεχομένως να μπορεί να συνδεθεί με τον internet banking ελληνικών τραπεζών;

Δημοσ.

Για να συνδεθεί στο Internet banking των ελληνικών τραπεζών εγώ χρησιμοποιώ το waiz της εθνικής, γενικά απλό είναι. Έχει κατηγορίες, σου βγάζει και κάποιο budget. Εγώ θα ήθελα μάλλον και περισσότερα γραφήματα.

Γενικά όμως δεν είχα χρησιμοποιήσει και κάτι πολύπλοκο, παλιότερα είχα το monefy

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον. Αλλά δεν εχει iOS version.  Και όταν ξοδεύουμε έχουμε το κινητό μαζί 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το waiz σε iOS έχει πολλά προβλήματα. Έστειλα ένα σωρό παρατηρήσεις στους developers αλλά τα περισσότερα παραμένουν η βγαίνουν αλλα. Τελευταία έγινε πολύ αργό και κολλάει . Δεν είναι φιλικό στο χρήστη, δεν μπορείς να δημιουργήσεις κατηγορίες μόνος σου, δεν έχει συνέχεια στη λειτουργία προϋπολογισμού ενώ τα χρώματα και μόνο σε έξοδα-έσοδα τα έχουν βάλει με ανάποδο τρόπο. Το απεγκατεστησα. 

• Sad 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σας δουλεύει το waiz τον τελευταίο καιρό; Έστειλα μήνυμα αλλά δεν μου έχουν απαντήσει.

έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο με σύνδεση στις τράπεζες; Δεν ξέρω αν κάποια από τις εφαρμογές των τραπεζών μπορεί να το κάνει για όλες.

Αλλιώς μάλλον θα δοκιμάσω κάποιο χωρίς αυτή την δυνατότητα. Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από τα δύο που έχουν αναφερθεί παραπάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...