SaFiS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Φρέσκο πράμα, που σαλεύει η είδηση... 😛 😛 😛 Πρόλαβα και γύρισα σε 14.1 λόγω μπαταρίας και του Bug με τα AirPods που εμφανίζονται συνέχεια στην Lock Screen χωρίς να παίζει μουσική, κτλ...
koyris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Beta 14.3 εδω και ολα κυλουσαν ρολόι,μολις χθες εβαλα την pre beta 14.4 και παλι τα ιδια θεματα με την μπαταρία 😅🤣
mimits Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Στο δικό μου 6s το κάνει.Επίσης μου κάνει επανεκκινήσεις σε ανύποπτο χρόνο. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;(Με την επανεκκίνηση)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Κι εγώ είχα θέμα σε SE 1st gen, έχανε ~30% τη νύχτα που καθόταν. Έκανα ένα restore και έστρωσε από τότε. 6 λεπτά πριν, mimits είπε Στο δικό μου 6s το κάνει.Επίσης μου κάνει επανεκκινήσεις σε ανύποπτο χρόνο. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;(Με την επανεκκίνηση) Η "Υγεία Μπαταρίας" σου τι λέει;
mimits Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, SeaLion είπε Κι εγώ είχα θέμα σε SE 1st gen, έχανε ~30% τη νύχτα που καθόταν. Έκανα ένα restore και έστρωσε από τότε. Η "Υγεία Μπαταρίας" σου τι λέει; 100%. Επίσης δεν είναι γνήσια,το λέω για έξτρα πληροφορία,μήπως μετράει. «Επαναφορά >όλες οι ρυθμίσεις» εννοείς με το “restore” έτσι;
godmode Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, MrJohn είπε Το πρόβλημα με την Siri θα λυθεί; H Siri είναι πρόβλημα από μόνη της 😂
gianniskks Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Σε XS Max δεν παρατήρησα κάτι τραγικό. Η υγεία μπαταρίας είναι στο 91% μετά από 2 χρόνια. Καλά είναι νομίζω.
kosibasakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Χρηστης Ipad Pro 11, 2018. Μεγαλη διαφορα βλεπω στην διαρκεια της μπαταριας, μειωμενη απο 20-30%. Εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα αλλα τιποτε, δεν αλλαζει η διαρκεια...
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 iphone se 1 gen, αναφερω κανενα προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, mimits είπε 100%. Επίσης δεν είναι γνήσια,το λέω για έξτρα πληροφορία,μήπως μετράει. «Επαναφορά >όλες οι ρυθμίσεις» εννοείς με το “restore” έτσι; Εγώ backup στο Mac έκανα (με password, κάνει έτσι backup και πιο sensitive data), και restore από εκεί με κατεβασμένο το 14.2 ipsw. Αυτό που λες δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ τόσα χρόνια με κανένα iPhone, πάντα μέσω iTunes το έκανα. Επίσης με μη γνήσια μπαταρία, στο 98%, και "δυνατότητα απόδοσης κορυφής" κανονικά (χωρίς απρόσμενα shutdowns δηλαδή)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φανατικός οπαδός της Apple (iPhone 3,4,5,6s,7,8) αλλά αυτό που είδα με την έκδοση 14.2 δεν το περίμενα. Δεν προλάβαινα να βγω από το σπίτι και ξαναγύριζα για φόρτιση. Και επειδή το κινητό είναι εργαλείο για την δουλειά μου, αναγκάστηκα να αλλάξω κινητό. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Διευκρινιστική απάντηση
Makis38 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Σε ipad air 2, αλλά είναι και γριά η μπαταρία, 5,5 ετών.
ritakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Πρώην κάτοχος SE. Παρόλο που μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο κινητό από άποψη διαστάσεων και λογισμικού που έχει πέσει στα χέρια μου, δυστυχώς με τη μπαταρία δεν το ξαναρισκαρω. Από 2-3 φορές τη μέρα που φορτιζα το SE, εδώ και σχεδόν 10 μήνες που πήρα το p30 και η μπαταρία κρατάει άνετα 2 μέρες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Σε iPhone X & iPad Pro (2020) δεν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα