Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακτίνα τιμονιού; Στράβωσε; 30€;

Μήπως το ημίμπαρο εννοούσαν ότι ήθελε ευθυγράμμιση;

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KoreanW είπε

Ακτίνα τιμονιού; Στράβωσε; 30€;

Έτσι μου είπαν.

Μετά την λακούβα, άμα δεν κράταγα το τιμόνι με τα χέρια, το αμάξι πήγαινε ευθεία ενώ το τιμόνι στεκόταν μερικές μοίρες γυρισμένο δεξιά. Ενώ άμα κράταγα το τιμόνι ίσιο το αμάξι πήγαινε λίγο αριστερά. Απότι κατάλαβα είναι σχετικά συνηθισμένο φαινόμενο ευθυγράμμισης που τυχαίνει συχνά στα αμάξια.

Το πήγα σε άλλη αντιπροσωπεία όταν ευκαιρούσα και τους είπα να κάνουν ευθυγράμμιση και το έφτιαξαν μέσα σε μισή ώρα. Με 30-40€.

Το ποιο εξάρτημα ήταν αυτό που είχε "στραβώσει" ή πως τέλος πάντων το ίσιωσαν δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ

Έχω την αίσθηση πάντως ότι δεν έβγαλαν κάποιο εξάρτημα να το διορθώσουν, αλλά ότι απλά καλιμπράρισαν το τιμόνι σε σχέση με την ευθεία που κοιτάνε οι ρόδες

Δημοσ.
Στις 10/12/2020 στις 12:54 ΜΜ, jmmys είπε

Χρόνια μένω Ελλάδα,και πιο πριν περνούσα πολύ καιρό εδώ λόγο δουλειάς,οποτε πριν πετάξεις την κοτσάνα σου ρωτα πρώτα.

Σε συνεργεία πηγα,αλυσίδες,ATU,Euromaster και Premio,αν έχεις ακουστά.

Δεν θα πήγαινα ποτέ για ευθυγράμμιση σε λαστιχαδικο,ούτε έχω πάει ποτε,ακόμα και εδώ ποτέ δεν θα πήγαινα,αλλά μονο σε συνεργείο που ασχολείται αποκλειστικά με αυτά.Και Γερμανία επίσης κανένας που θέλει σωστή δουλειά δεν πάει για ευθυγράμμιση σε έμπορο ελαστικών,επειδή πολύ απλά η συντριπτική πλειοψηφία δεν ασχολείται καν με ευθυγραμμισεις.

Αν εσύ νομίζεις ότι ο κάθε λάστιχας μπορεί να κάνει σωστή ευθυγράμμιση με 20 ευρώ,άποψη σου.

Καλογρίτσας στο Σταυρό  , Καλογρίτσας στα Γλυκά Νερά κυρίως λαστιχάδικα είναι αλλά και κορυφαίοι στην ευθυγράμμιση. 

Έχω κάνει και στους δύο. Με 20 ευρώ με το γνωστό τρόπο  ας μη λέμε τώρα.🤪

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...