Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε

Πουπάκης - Μαρούσι, κοντά στα σχολεία Δούκα. Αν θυμάμαι καλά πέρνει κάτω από 30, αλλά το βασικότερο είναι ότι κάνει πολύ καλη δουλειά.

συμφωνω. Εναλλακτικα πηγαινε διπλα απο σικιαριδειο (Μαρουσι) καινουργιο καταστημα/μηχανηματα και αν θυμαμαι 20 ευρ τη χρεωνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναδουλειες τοτε...

περασα το πρωι και με κοιταζαν με τα χερια τσεπες. Ισως να φταει αυτο..

παντως αν και κινουμαι ΒΠ ο λαστιχας μου ειναι....Βοτανικο (με οτι σημαινει αυτο)

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Ψάχνω να κάνω ευθυγράμμιση στα βόρεια προάστια Αττικής. Βρίσκω μόνο με 30€. Θεωρώ πως δεν αξίζει καθόλου. 

Έχω βρει έναν στους Αγίους Αναργύρους με 20€. Αν δεν βρω πιο κοντά κάτι, θα πάω εκεί.

Ποιον στους Αγίους? Γιατί ψάχνω κι εγώ.. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Ψάχνω να κάνω ευθυγράμμιση στα βόρεια προάστια Αττικής. Βρίσκω μόνο με 30€. Θεωρώ πως δεν αξίζει καθόλου. 

Έχω βρει έναν στους Αγίους Αναργύρους με 20€. Αν δεν βρω πιο κοντά κάτι, θα πάω εκεί.

Πρόσεξε μόνο μην σου βγει το φθηνό τελικά πιο ακριβό,φαντάζομαι έχεις στραβό τιμόνι ή σε τραβά δεξιά ή αριστερά.

Είχα παρόμοιο θέμα,πριν 10 χρόνια περίπου,πηγα σε 3 συνεργεια για ντεμέκ πιο οικονομικά,40 έως 60 ευρώ ήταν οι τιμές,Γερμανία αυτό,και το πρόβλημα συνέχιζε να υπάρχει,ώσπου βαρέθηκα,το πηγα στην επίσημη μαμά αντιπροσωπεία,έδωσα 160 ευρώ,και από τότε,πάνω από 10 χρόνια δηλαδή και 150.000χλμ,δεν χρειάστηκε ποτέ ξανά ευθυγράμμιση.

Γι'αυτό μην κοιτάς μόνο το φθηνό,αλλά και να γίνει σωστή δουλειά.30 ευρώ είναι πάμφθηνα για σωστή ευθυγράμμιση.

Δημοσ.

καλα οταν προσγειωθεις Ελλαδα δωσε συμβουλη: τα Λαστιχαδικα Γερμανια Βελγιο Ολλανδια τα εχουν ξενοι (μεταναστατες) σχεδον 90% και μερικες φορες χωρις καν μηχανηματα. Μερα με νυχτα τα δικα μας λαστιχαδικα (τουλαχιστον σε αυτο ειμαστε μπροστα)...Τσαμπα τα 40αρια και 60αρια που εδωσες μιας και ολος ο κοσμος ξερει οτι λαστιχαδικο εκει πας μονο για να βαλεις τα χειμερινα/καλοκαιρινα ή αν εχεις λαστιχο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

καλα οταν προσγειωθεις Ελλαδα δωσε συμβουλη: τα Λαστιχαδικα Γερμανια Βελγιο Ολλανδια τα εχουν ξενοι (μεταναστατες) σχεδον 90% και μερικες φορες χωρις καν μηχανηματα. Μερα με νυχτα τα δικα μας λαστιχαδικα (τουλαχιστον σε αυτο ειμαστε μπροστα)...Τσαμπα τα 40αρια και 60αρια που εδωσες μιας και ολος ο κοσμος ξερει οτι λαστιχαδικο εκει πας μονο για να βαλεις τα χειμερινα/καλοκαιρινα ή αν εχεις λαστιχο

Χρόνια μένω Ελλάδα,και πιο πριν περνούσα πολύ καιρό εδώ λόγο δουλειάς,οποτε πριν πετάξεις την κοτσάνα σου ρωτα πρώτα.

Σε συνεργεία πηγα,αλυσίδες,ATU,Euromaster και Premio,αν έχεις ακουστά.

Δεν θα πήγαινα ποτέ για ευθυγράμμιση σε λαστιχαδικο,ούτε έχω πάει ποτε,ακόμα και εδώ ποτέ δεν θα πήγαινα,αλλά μονο σε συνεργείο που ασχολείται αποκλειστικά με αυτά.Και Γερμανία επίσης κανένας που θέλει σωστή δουλειά δεν πάει για ευθυγράμμιση σε έμπορο ελαστικών,επειδή πολύ απλά η συντριπτική πλειοψηφία δεν ασχολείται καν με ευθυγραμμισεις.

Αν εσύ νομίζεις ότι ο κάθε λάστιχας μπορεί να κάνει σωστή ευθυγράμμιση με 20 ευρώ,άποψη σου.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

πηγαινε ανθρωπε μου σε ενα επωνυμο μαγαζι Φωκα,Παχυλα (εχουν και ΒΠ) να κανεις μια σωστη ευθυγραμμιση

ολο σου το αμαξι παταει στους τροχους, τα 5-10 ευρω θα τσιγγουνευτεις για την ασφαλεια την δικη σου πρωτιστως?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τουλαχιστον ας μας πει τι εκανε (οχι οτι δε θα κοιμηθω απο την αγωνια)

και επι προσωπικου για τον αλλο και περι κοτσανας: αφου προσγειωθεις Ελλαδα περνα και απο δημοτικο (ΠΕΜΠΤΗ ταξη πηγαινε και αναζητησε) να θυμηθεις λιγο τη γλωσσα.

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

τουλαχιστον ας μας πει τι εκανε (οχι οτι δε θα κοιμηθω απο την αγωνια)

και επι προσωπικου για τον αλλο και περι κοτσανας: αφου προσγειωθεις Ελλαδα περνα και απο δημοτικο (ΠΕΜΠΤΗ ταξη πηγαινε και αναζητησε) να θυμηθεις λιγο τη γλωσσα.

Βάλε και έναν τόνο και μετά μίλα για γλώσσα,1η δημοτικού μαθαίνουν τόνους ,η ΠΈΜΠΤΗ είναι μέρα εβδομάδας,η 5η είναι δημοτικού.

Η κοτσάνα σου ήταν το ειρωνικό υφάκι σου,ενώ είπα ότι πήγα σε συνεργεία και όχι αποκλειστικά σε εμπόρους ελαστικών οπως εσυ λαθος καταλαβες και θέλησα να επισημάνω στον TS ότι το φθηνό δεν είναι απαραίτητα ποιοτικό και ίσως του βγει πιο ακριβό,όπως έτυχε σε εμένα.

Καλή σου μέρα.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό είχα πέσει σε μια μεγάλη λακκούβα και είχε στραβώσει το τιμόνι. Είχα χεστεί πάνω μου για το ζημιά έγινε, μήπως είχε στραβώσει καμιά ζάντα, κανα ψαλίδι, ή κάτι άλλο.

Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είχε "στραβώσει μια ακτίνα του τιμονιού", ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό για την ασφάλεια του αμαξιού και ότι φτιάχνεται με 30€.

Αυτό που θέλω να πω είναι μου φάνηκε τρομερά ανακουφιστικό που ξεμπέρδεψα με την ζημιά για μόνο 30€ και εκπλήσσομαι λίγο που ο οπ θέλει από μόνο 30 να βρει κάπου αλλού με 25 ή 20.

Επίσης έχει κάποιος ιδέα τι σημαίνει ότι "στράβωσε μια ακτίνα του τιμονιού" ? Μπορεί κάποιος να βάλει μια φωτογραφία για να καταλάβω τι εξάρτημα ήταν αυτό που στράβωσε και πως ακριβώς διορθώθηκε χωρίς να το βαρέσουν με σφυρί να ξεστραβώσει?

Δημοσ.

Αντιπροσωπεία ε; Μάλλον θα το πέρασαν για ποδήλατο και το είπαν...Την τελευταία φορά που το πηγα έχασκαν σαν χανοι πάνω από το ανοιγμένο καπώ μιας και δεν έβρισκαν τι έχει....Τελικά μετά από πολλές αλλαγές σε αχρείαστα εξαρτήματα και πληρώνοντας ένα 700ρι το βρήκαν....Αν το βρήκαν και αυτοί δηλαδη μετά από 10 μερες η αν το πήγαν σε κανένα καλό μηχανικό και τους το βρήκε....Αντιπροσωπεία ε;;; Ούτε απέξω από μένα...

Δημοσ.
Στις 10/12/2020 στις 12:15 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Πριν λίγο καιρό είχα πέσει σε μια μεγάλη λακκούβα και είχε στραβώσει το τιμόνι. Είχα χεστεί πάνω μου για το ζημιά έγινε, μήπως είχε στραβώσει καμιά ζάντα, κανα ψαλίδι, ή κάτι άλλο.

Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είχε "στραβώσει μια ακτίνα του τιμονιού", ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό για την ασφάλεια του αμαξιού και ότι φτιάχνεται με 30€.

Αυτό που θέλω να πω είναι μου φάνηκε τρομερά ανακουφιστικό που ξεμπέρδεψα με την ζημιά για μόνο 30€ και εκπλήσσομαι λίγο που ο οπ θέλει από μόνο 30 να βρει κάπου αλλού με 25 ή 20.

Επίσης έχει κάποιος ιδέα τι σημαίνει ότι "στράβωσε μια ακτίνα του τιμονιού" ? Μπορεί κάποιος να βάλει μια φωτογραφία για να καταλάβω τι εξάρτημα ήταν αυτό που στράβωσε και πως ακριβώς διορθώθηκε χωρίς να το βαρέσουν με σφυρί να ξεστραβώσει?

Ουτε και ίδιοι δεν ξέρουν τι είναι η ακτίνα τιμονιού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...