Agent_Orange Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Κατάφερα και έτρεξα Emuelec 3.9 σε ενα σάπιο usb stick που είχα (εχει θέμα με το write) το οποίο σέρνεται τόσο που νόμιζα οτι δεν έπαιζε στην αρχή, ήταν καμια ώρα (μπορεί και 2) σε μαύρη οθόνη και έκανε τα δικά του στο background μετα το πρώτο boot...ελπίζω με την sd card να είναι καλύτερα. Το image galisteo που κατάβασα ήταν με emuelec 3.4 και δεν καταλάβενε το dtb.img που του βαλα απο το 3.9 (η μπορεί να έκανα και κάποιο αλλο λάθος) και δεν bootare ποτε.Να δούμε το latest που ακόμα κατεβαίνει... Τώρα ψήνομαι για καμιά custom rom αλλα το φοβάμαι κιόλας... 1
Boubis1411 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Κατάφερα και έτρεξα Emuelec 3.9 σε ενα σάπιο usb stick που είχα (εχει θέμα με το write) το οποίο σέρνεται τόσο που νόμιζα οτι δεν έπαιζε στην αρχή, ήταν καμια ώρα (μπορεί και 2) σε μαύρη οθόνη και έκανε τα δικά του στο background μετα το πρώτο boot...ελπίζω με την sd card να είναι καλύτερα. Το image galisteo που κατάβασα ήταν με emuelec 3.4 και δεν καταλάβενε το dtb.img που του βαλα απο το 3.9 (η μπορεί να έκανα και κάποιο αλλο λάθος) και δεν bootare ποτε.Να δούμε το latest που ακόμα κατεβαίνει... Τώρα ψήνομαι για καμιά custom rom αλλα το φοβάμαι κιόλας... Δες αν τα καταφέρεις και πες μας τι παίζει..
Boubis1411 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Στις 10/1/2021 στις 5:02 ΜΜ, Agent_Orange είπε Κατάφερα και έτρεξα Emuelec 3.9 σε ενα σάπιο usb stick που είχα (εχει θέμα με το write) το οποίο σέρνεται τόσο που νόμιζα οτι δεν έπαιζε στην αρχή, ήταν καμια ώρα (μπορεί και 2) σε μαύρη οθόνη και έκανε τα δικά του στο background μετα το πρώτο boot...ελπίζω με την sd card να είναι καλύτερα. Το image galisteo που κατάβασα ήταν με emuelec 3.4 και δεν καταλάβενε το dtb.img που του βαλα απο το 3.9 (η μπορεί να έκανα και κάποιο αλλο λάθος) και δεν bootare ποτε.Να δούμε το latest που ακόμα κατεβαίνει... Τώρα ψήνομαι για καμιά custom rom αλλα το φοβάμαι κιόλας... Φίλε τι έγινε έκανες δουλειά τελικά;
Agent_Orange Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Χτες ηρθε η sd, εβαλα το 3.9 image του Galisteo και παίζει μια χαρά (βάζοντας το σωστό dtb.img αλλιώς δεν βλέπει την κάρτα δικτύου). Επισης μια χαρα γρήγορα φορτώνουν ολα με την sd, καμια σχεση με το σαπιο usb που ειχα δοκιμασει την προηγούμενη φορα. Προσπάθησα να φλασάρω custom rom του Vortex αλλα δεν τα κατάφερα (δεν ξεκινούσε το upgrade, με εβγαζε συνέχεια στην στοκ recovery) . Εχει φλασάρει κανείς 905χ3; 1
camel555 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Ενδιαφέρομαι για το μηχανάκι του τίτλου. Μέχρι τι ανάλυση εικόνας βγάζει από το hdmi? 720p? Πως θα δείχνει σε 75άρα τηλεόραση ή είναι καλύτερα σε 25-27in monitor?
singara Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια..εχω αυτο το boxaki ΗΚ1..πως ξερω ποια εκδοση κατεβαζω για να το κανω ρετροκονσολα μποει καποιος να βοηθηση βημα βημα CPU: Amlogic S905X3 64 Bit Quad Core ARM Cortex A55 CPU RAM 4GB
vagosvts7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 22 ώρες πριν, singara είπε Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια..εχω αυτο το boxaki ΗΚ1..πως ξερω ποια εκδοση κατεβαζω για να το κανω ρετροκονσολα μποει καποιος να βοηθηση βημα βημα CPU: Amlogic S905X3 64 Bit Quad Core ARM Cortex A55 CPU RAM 4GB https://androidpctv.com/tutorial-emuelec-turns-your-android-tv-box-into-a-retro-console/ Θα κατεβάσεις το image EmuELEC-Amlogic-ng.aarch64
Boubis1411 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε https://androidpctv.com/tutorial-emuelec-turns-your-android-tv-box-into-a-retro-console/ Θα κατεβάσεις το image EmuELEC-Amlogic-ng.aarch64 Φίλε καλημέρα... Για Η6 υπάρχει κάτι;
vagosvts7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Φίλε καλημέρα... Για Η6 υπάρχει κάτι; Δεν γνωρίζω.. Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι.. Γενικά τα boxakια με Amlogic έχουν πολύ υποστήριξη σε custom roms και emuelec.. 1
Boubis1411 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, vagosvts7 είπε Δεν γνωρίζω.. Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι.. Γενικά τα boxakια με Amlogic έχουν πολύ υποστήριξη σε custom roms και emuelec.. Amlogic δηλαδή αντιγράφεις το αρχείο που έβαλες πιο πάνω, βάζεις την κάρτα στο box και παίζει αμέσως;
vagosvts7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Amlogic δηλαδή αντιγράφεις το αρχείο που έβαλες πιο πάνω, βάζεις την κάρτα στο box και παίζει αμέσως; Αν και δεν το έχω κάνει σε tv box γιατί έχω ps classic, Nintendo switch cfw και το xbox series x που τρέχω retroarch και διάφορα emulator .. Απλά επειδή μου αρέσει να ψάχνομαι και την έχω τρέλα με emulators, ναι φλασαρεις στην sd το image μετά την κουμπώνεις στο tvbox που το έχεις βγάλει από τη πρίζα μετά το συνδέεις στο ρεύμα και φορτώνει emuelec.. Εδώ και το βίντεο με την διαδικασία.. Το είχε ανεβάσει και ένας φίλος στα αρχικά ποστ.. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από vagosvts7 1 1
BRAXOS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 ξερει κανενας αν κανενα απο τα μηχανηματα που προτεινετε ειναι συμβατο με ipac2 για να μπορω να τα συνδεσω με control panel με arcade buttons; επεισης υπαρχουν πουθενα ετοιμα images απο το emuelec ;
argi73 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, BRAXOS είπε ξερει κανενας αν κανενα απο τα μηχανηματα που προτεινετε ειναι συμβατο με ipac2 για να μπορω να τα συνδεσω με control panel με arcade buttons; επεισης υπαρχουν πουθενα ετοιμα images απο το emuelec ; Με zero delays controllers από Alliexress έχω κανει convert 4 καμπίνες από Rasberry σε Emuelec setups και λειτουργούν κανονικότατα. οι 2 έχουν και coin μηχανισμό. Για το IPAC2 επειδη είναι keyvbord encoder δεν δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. σε Rasberry υπάρχουν προβλήματα. Images έτοιμα υπάρχουν από 32GB μέχρι και 256 GB νομιζω. με λίγο ψάξιμο βρισκεις αρκετα. Αν και με το νεο Emuelec 4 και το νεο σύστημα partision είναι πανεύκολο να το φταίξεις όπως θέλεις. να και ενα convertion 1up cabinet με super console x Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από argi73 2
singara Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 11:56 ΠΜ, vagosvts7 είπε https://androidpctv.com/tutorial-emuelec-turns-your-android-tv-box-into-a-retro-console/ Θα κατεβάσεις το image EmuELEC-Amlogic-ng.aarch64 ευχαριστω φιλε ...την εκανα format την καρτα...αλλα δυστηχως τιποτα..μαλλον κανω κατι λαθος εκει που λεει trees..εχει τοσα αρχεια 905x3 4gb..που δεν ξερω πιο ειναι το σωστο
Shin_Godji Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζετε γιατί πραγματικά δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ. Προσπαθώ να φτιάξω μια αυτοσχέδια καμπίνα που έχω ένα παλιό γραφείο με τηλεόραση και για το emulation έχω εγκαταστήσει σε παλιό android box (H96 pro +) το emuelec (έκδοση 3.9 διότι είναι soc 912 οπότε δεν γίνεται να πάει έκδοση 4). Όλα ωραία όλα καλά για τα παιχνίδια/roms/cue/bins που αφορούν κονσόλες (από amiga έως PSP) όμως έχω πρόβλημα με το MAME και γενικά δεν τρέχει κάποια ROMS (π.χ. Super street fighter 2 turbo, street fighter 3 ενώ τρέχει κανονικά το Street fighter 2 world warrior και Super street fighter) παρόλο που τα έχω full με bios και chd. Σαν μήνυμα αναγράφει ότι λείπουν αρχεία από το .rar file όμως μέσω υπολογιστή το ROM παίζει απροβληματιστα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για CPS1, CPS2, CPS3 που παρόλο που έχω τα Roms που τρέχουν μέσω υπολογιστή, αρνούνται να τρέξουν στο emuelec. Ποιο είναι το ιδανικό Romset να ψάξω για να μην έχω τέτοια θέματα; Εννοώ σε θέμα έκδοσης που να μην εμφανίζεται πρόβλημα στο emuelec. Και με ποια έκδοση Mame να το τρέξω; Βλέπω ότι το emuelec έχει AdvMame, Mame2003 και άλλα. Όμως δεν έχω ιδέα σε τι έκδοση πρέπει να είναι τα Roms για να τα τρέξει. Δεν ζητάω link γιατί είναι σίγουρα σε gray area όσον αφορά τη νομιμότητα για download. Θα ψάξω στο archive αλλά έχω μπερδευτεί τελείως με τις εκδόσεις roms και Mame. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα