Boubis1411 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Agent_Orange είπε και καλα την επόμενη εργάσιμη (λολ) ναι ας το πιστεψω που έλεγε και ο μπέκας απο ποιο Site το πηρες ;
Agent_Orange Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 i-chip.gr το ας το πιστέψω πήγαινε για τους κούριερ, δεν εχω λογο να αμφισβητήσω το μαγαζί. 1
Boubis1411 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε i-chip.gr το ας το πιστέψω πήγαινε για τους κούριερ, δεν εχω λογο να αμφισβητήσω το μαγαζί. Ε ναι οι κουριερ είναι το πρόβλημα το ξέρω
Agent_Orange Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) btw ετοιμο image για μποξάκι ελπίζω να μην παραβιαζω τπτ κανονες που το ποσταρα, δεν εχει direct links απο οτι βλέπω και τώρα ενα arcade χειριστήριο με τον μοχλό δεξιά (ξερει κανείς που θα βρούμε κατι τέτοιο;) και θα είναι κομπλε Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Agent_Orange 1
Boubis1411 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε btw ετοιμο image για μποξάκι ελπίζω να μην παραβιαζω τπτ κανονες που το ποσταρα, δεν εχει direct links απο οτι βλέπω και τώρα ενα arcade χειριστήριο με τον μοχλό δεξιά (ξερει κανείς που θα βρούμε κατι τέτοιο;) και θα είναι κομπλε Αυτό πως δουλεύει ακριβώς; το image πως το βάζουμε εννοώ.
Agent_Orange Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 μαλλον copy σε μια SD καρτα, και μπουτάρεις απο αυτο; θα σε γελάσω τωρα χωρις το μποξάκι να δοκιμασω
argi73 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε μαλλον copy σε μια SD καρτα, και μπουτάρεις απο αυτο; θα σε γελάσω τωρα χωρις το μποξάκι να δοκιμασω όχι βέβαια copy και ούτε θα κανει boot σε νέο box. Δείτε λίγο τα πρώτα Post Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από argi73 2
Agent_Orange Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Ηρθε το μποξακι, μεχρι στιγμης ευχαριστημένος εκτος απο το άθλιο τηλεκοντρόλ του που δεν πιάνει στα 20 εκατοστά... εβαλα ταινία 70gb 4κ hdr με dts και έπαιξε κομπλε, αυτο που ηθελα. Εβαλα Κόντι με ενα ελληνικό σκιν που δεν μου πολυαρεσει παιζει ομως μια χαρα οτι δοκίμασα (με καλωδιο παντα, wifi δεν δοκίμασα). Οταν ερθει και η sd που εχω παραγγείλει θα δοκιμασω και emulators. 1
Boubis1411 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Ηρθε το μποξακι, μεχρι στιγμης ευχαριστημένος εκτος απο το άθλιο τηλεκοντρόλ του που δεν πιάνει στα 20 εκατοστά... εβαλα ταινία 70gb 4κ hdr με dts και έπαιξε κομπλε, αυτο που ηθελα. Εβαλα Κόντι με ενα ελληνικό σκιν που δεν μου πολυαρεσει παιζει ομως μια χαρα οτι δοκίμασα (με καλωδιο παντα, wifi δεν δοκίμασα). Οταν ερθει και η sd που εχω παραγγείλει θα δοκιμασω και emulators. Καλορίζικο. Την κάρτα από που την πήρες; Θα κάνει boot αμέσως σου είπαν.;
Agent_Orange Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστω, την καρτα την πηρα μαζι με ενα gamepad των 10 ευρω 😃 (εχει καλα σχόλια στο Σκρουτζ) απο infoworld. Εντωμεταξύ μένω 5 λεπτά με τα πόδια από το μαγαζί, και πρέπει να έρθει με κούριερ...Ξέρω γω δεν ρώτησα τπτ, φαντάζομαι θα bootάρει. Θα δείξει μια Samsung 128 u3 πείρα . 1
Boubis1411 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 48 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Ευχαριστω, την καρτα την πηρα μαζι με ενα gamepad των 10 ευρω 😃 (εχει καλα σχόλια στο Σκρουτζ) απο infoworld. Εντωμεταξύ μένω 5 λεπτά με τα πόδια από το μαγαζί, και πρέπει να έρθει με κούριερ...Ξέρω γω δεν ρώτησα τπτ, φαντάζομαι θα bootάρει. Θα δείξει μια Samsung 128 u3 πείρα . Οκ το πάρεις ενημέρωσε με... Με ενδιαφέρει και εμένα η φάση. Μπορείς να μου στείλεις λινκ από την κάρτα, από το μαγαζί εννοώ.
Agent_Orange Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/23796811/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter-2020.html Αυτη είναι η κάρτα, εντωμεταξύ για να μπουτάρει απο Sd το μποξάκι, διάβασα οτι πρέπει να το ανάψεις πατώντας ταυτόχρονα ενα διακόπτη που βρίσκεται μεσα στο AV port !!?!?! κουλό? κατεβάζω ιματζ τωρα του γκαλιστέο αλλα έχει λίγους seeders και σεεεεεεερνεεεεταιιι βρηκα και ένα guide για το X96 max plus για εγκατάσταση emuelec https://androidpctv.com/tutorial-emuelec-turns-your-android-tv-box-into-a-retro-console/ 1
Boubis1411 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε https://www.skroutz.gr/s/23796811/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter-2020.html Αυτη είναι η κάρτα, εντωμεταξύ για να μπουτάρει απο Sd το μποξάκι, διάβασα οτι πρέπει να το ανάψεις πατώντας ταυτόχρονα ενα διακόπτη που βρίσκεται μεσα στο AV port !!?!?! κουλό? κατεβάζω ιματζ τωρα του γκαλιστέο αλλα έχει λίγους seeders και σεεεεεεερνεεεεταιιι βρηκα και ένα guide για το X96 max plus για εγκατάσταση emuelec https://androidpctv.com/tutorial-emuelec-turns-your-android-tv-box-into-a-retro-console/ Βασικά ίσως πουλάνε έτοιμες κάρτες με έτοιμο image... Το έψαξες;
Agent_Orange Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 ναι αλλα δεν βρήκα κάτι, συνήθως τις έτοιμες τις πουλάνε μαζι με το μποξάκι του ο καθένας και το ονομάζει κάπως, οπως και το retrostation που ξεκίνησε το θέμα, είναι ενα x96 max+ εχεις βρει εσυ τπτ;
Boubis1411 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε ναι αλλα δεν βρήκα κάτι, συνήθως τις έτοιμες τις πουλάνε μαζι με το μποξάκι του ο καθένας και το ονομάζει κάπως, οπως και το retrostation που ξεκίνησε το θέμα, είναι ενα x96 max+ εχεις βρει εσυ τπτ; Aliexpress είδα μερικές κάρτες πωλούνται ξεχωριστά.... Ρίξε μια ματιά. Μιλα με τον Κινέζο και θα σου πει λογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα