Προς το περιεχόμενο

RetroStation 14K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Agent_Orange είπε

και καλα την επόμενη εργάσιμη (λολ) ναι ας το πιστεψω που έλεγε και ο μπέκας

απο ποιο Site το πηρες ;

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

i-chip.gr

το ας το πιστέψω πήγαινε για τους κούριερ, δεν εχω λογο να αμφισβητήσω το μαγαζί.

Ε ναι οι κουριερ είναι το πρόβλημα το ξέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw

ετοιμο image για μποξάκι

ελπίζω να μην παραβιαζω τπτ κανονες που το ποσταρα, δεν εχει direct links απο οτι βλέπω

και τώρα ενα arcade χειριστήριο με τον μοχλό δεξιά (ξερει κανείς που θα βρούμε κατι τέτοιο;) και θα είναι κομπλε

Επεξ/σία από Agent_Orange
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε

btw

ετοιμο image για μποξάκι

ελπίζω να μην παραβιαζω τπτ κανονες που το ποσταρα, δεν εχει direct links απο οτι βλέπω

και τώρα ενα arcade χειριστήριο με τον μοχλό δεξιά (ξερει κανείς που θα βρούμε κατι τέτοιο;) και θα είναι κομπλε

Αυτό πως δουλεύει ακριβώς; το image πως το βάζουμε εννοώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

μαλλον copy σε μια SD καρτα, και μπουτάρεις απο αυτο; θα σε γελάσω τωρα χωρις το μποξάκι να δοκιμασω

όχι βέβαια copy και ούτε θα κανει boot σε νέο box. Δείτε λίγο τα πρώτα Post

Επεξ/σία από argi73
  • Like 2
Δημοσ.

Ηρθε το μποξακι, μεχρι στιγμης ευχαριστημένος εκτος απο το άθλιο τηλεκοντρόλ του που δεν πιάνει στα 20 εκατοστά... εβαλα ταινία 70gb 4κ hdr με dts και έπαιξε κομπλε, αυτο που ηθελα. Εβαλα Κόντι με ενα ελληνικό σκιν που δεν μου πολυαρεσει παιζει ομως μια χαρα οτι δοκίμασα (με καλωδιο παντα, wifi δεν δοκίμασα). Οταν ερθει και η sd που εχω παραγγείλει θα δοκιμασω και emulators.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Ηρθε το μποξακι, μεχρι στιγμης ευχαριστημένος εκτος απο το άθλιο τηλεκοντρόλ του που δεν πιάνει στα 20 εκατοστά... εβαλα ταινία 70gb 4κ hdr με dts και έπαιξε κομπλε, αυτο που ηθελα. Εβαλα Κόντι με ενα ελληνικό σκιν που δεν μου πολυαρεσει παιζει ομως μια χαρα οτι δοκίμασα (με καλωδιο παντα, wifi δεν δοκίμασα). Οταν ερθει και η sd που εχω παραγγείλει θα δοκιμασω και emulators.

Καλορίζικο. Την κάρτα από που την πήρες; 

Θα κάνει boot αμέσως σου είπαν.; 

Δημοσ.

Ευχαριστω, την καρτα την πηρα μαζι με ενα gamepad των 10 ευρω 😃 (εχει καλα σχόλια στο Σκρουτζ) απο infoworld. Εντωμεταξύ μένω 5 λεπτά με τα πόδια από το μαγαζί, και πρέπει να έρθει με κούριερ...Ξέρω γω δεν ρώτησα τπτ, φαντάζομαι θα bootάρει. Θα δείξει μια Samsung 128 u3 πείρα .

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Ευχαριστω, την καρτα την πηρα μαζι με ενα gamepad των 10 ευρω 😃 (εχει καλα σχόλια στο Σκρουτζ) απο infoworld. Εντωμεταξύ μένω 5 λεπτά με τα πόδια από το μαγαζί, και πρέπει να έρθει με κούριερ...Ξέρω γω δεν ρώτησα τπτ, φαντάζομαι θα bootάρει. Θα δείξει μια Samsung 128 u3 πείρα .

Οκ το πάρεις ενημέρωσε με... Με ενδιαφέρει και εμένα η φάση. 

Μπορείς να μου στείλεις λινκ από την κάρτα, από το μαγαζί εννοώ. 

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/23796811/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter-2020.html

Αυτη είναι η κάρτα, εντωμεταξύ για να μπουτάρει απο Sd το μποξάκι, διάβασα οτι πρέπει να το ανάψεις πατώντας ταυτόχρονα ενα διακόπτη που βρίσκεται μεσα στο AV port !!?!?! κουλό?

κατεβάζω ιματζ τωρα του γκαλιστέο αλλα έχει λίγους seeders και σεεεεεεερνεεεεταιιι

βρηκα και ένα guide για το X96 max plus για εγκατάσταση emuelec

https://androidpctv.com/tutorial-emuelec-turns-your-android-tv-box-into-a-retro-console/

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

https://www.skroutz.gr/s/23796811/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter-2020.html

Αυτη είναι η κάρτα, εντωμεταξύ για να μπουτάρει απο Sd το μποξάκι, διάβασα οτι πρέπει να το ανάψεις πατώντας ταυτόχρονα ενα διακόπτη που βρίσκεται μεσα στο AV port !!?!?! κουλό?

κατεβάζω ιματζ τωρα του γκαλιστέο αλλα έχει λίγους seeders και σεεεεεεερνεεεεταιιι

βρηκα και ένα guide για το X96 max plus για εγκατάσταση emuelec

https://androidpctv.com/tutorial-emuelec-turns-your-android-tv-box-into-a-retro-console/

Βασικά ίσως πουλάνε έτοιμες κάρτες με έτοιμο image... Το έψαξες; 

Δημοσ.

ναι αλλα δεν βρήκα κάτι, συνήθως τις έτοιμες τις πουλάνε μαζι με το μποξάκι του ο καθένας και το ονομάζει κάπως, οπως και το retrostation που ξεκίνησε το θέμα, είναι ενα x96 max+ 

εχεις βρει εσυ τπτ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

ναι αλλα δεν βρήκα κάτι, συνήθως τις έτοιμες τις πουλάνε μαζι με το μποξάκι του ο καθένας και το ονομάζει κάπως, οπως και το retrostation που ξεκίνησε το θέμα, είναι ενα x96 max+ 

εχεις βρει εσυ τπτ;

Aliexpress είδα μερικές κάρτες πωλούνται ξεχωριστά.... Ρίξε μια ματιά. 

Μιλα με τον Κινέζο και θα σου πει λογικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...