Προς το περιεχόμενο

RetroStation 14K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ένα android tv box είναι που τρέχει emuelec είναι..  Η ποιότητα του emulation εξαρτάτε από το CPU ..

υπάρχει και ένα αντίστοιχο με καλα review 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, argi73 είπε

ένα android tv box είναι που τρέχει emuelec είναι..  Η ποιότητα του emulation εξαρτάτε από το CPU ..

υπάρχει και ένα αντίστοιχο με καλα review 

Εχει καλο cpu είδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

S905X3 έχει αυτό που έστειλες. ... ναι είναι πολύ καλό CPU .... καλύτερo και  από Pi3 θα έλεγα .. εγώ με S905W  παίζω μέχρι dreamcast σχεδόν τα πάντα. 

review με s905x3

Επεξ/σία από argi73
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, argi73 είπε

S905X3 έχει αυτό που έστειλες. ... ναι είναι πολύ καλό CPU .... καλύτερo και  από Pi3 θα έλεγα .. εγώ με S905W  παίζω μέχρι dreamcast σχεδόν τα πάντα. 

Οπότε το χτυπάω όταν το βρω διαθέσιμο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οπότε το χτυπάω όταν το βρω διαθέσιμο 

σε αυτά τα μηχανάκια με android αν βγάλεις την SD κάνουν boot στο λειτουργικό του TV box και έτσι έχεις και ενα media center... (το ίδιο γίνετε και μέσα από το emuelec αν επιλέξεις reboot from nand) 

Επεξ/σία από argi73
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, argi73 είπε

σε αυτά τα μηχανάκια με android αν βγάλεις την SD κάνουν boot στο λειτουργικό του TV box και έτσι έχεις και ενα media center... )το ίδιο γίνετε και μέσα από το emuelec αν επιλέξεις reboot from nand)

περιμενω ενα τετοιο μηχανακι σε λιγες μερες...μπορω να το κανω να παιξει παιχνιδια με καποιο τροπο δηλαδη ;

αυτο περιμενω

Δημοσ.

Βέβαια. Αν έχει amlogic CPU πολύ εύκολα και χωρίς να κάνεις ζημιά στο tv box ούτε να χάσεις εγγύηση.

μια SD και κάποιο USB controller θέλεις...

η διαδικασία πολύ απλή.. 

pm me for image αν θέλεις

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, argi73 είπε

Βέβαια. Αν έχει amlogic CPU πολύ εύκολα και χωρίς να κάνεις ζημιά στο tv box ούτε να χάσεις εγγύηση.

μια SD και κάποιο USB controller θέλεις...

η διαδικασία πολύ απλή.. 

καταλαβα,υπολογιστη και καρτα μνημης, κανεις οτι λεει ο τυπος και εισαι ετοιμος. Μολις μου ερθει το δοκιμαζω :)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, argi73 είπε

εδώ το official wiki

https://github.com/EmuELEC/EmuELEC/wiki/How-to-Install

Και στο discord βλέπεις ολες τις νέες test releaseς που βγάζουν

Ωραιος... Γλύτωσα τα 100 ευρώ :)

Το εχεις δοκιμασει βασικά εσύ; 

Δημοσ.

ναι το έχω αναφέρει και πριν . έχω ένα Tanix TX3 mini των 25ευρώ (S905W + 2gb ram) έχω emuelec 4 και τα roms se 120ari εξωτερικο SSD. frontend theme ALEKFULL ARTFLIX και ALEKFULL Solo

• Thanks 2
Δημοσ.

καλη φάση, το εψηνα για τβ μποξάκι για να βλεπω ταινίες με DTS ηχο που δεν παίζει η samsung μου...και με τα emulator ψήθηκα παραπάνω :)  έχουμε κανα thread για μποξάκια; ιδανικά θέλω ενα να αντέχει hevc κανα βαρβάτο 80gb 4κ hdr ριπ, με οπτική για ήχο...

Δημοσ.

Νομιζω σε κατι με s905x3 θα είσαι οκ . μπορεις να βάλεις CoreELEC που ειναι πιο κοντα στο media center και το emuelec σαν addon του kodi

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, argi73 είπε

ναι το έχω αναφέρει και πριν . έχω ένα Tanix TX3 mini των 25ευρώ (S905W + 2gb ram) έχω emuelec 4 και τα roms se 120ari εξωτερικο SSD. frontend theme ALEKFULL ARTFLIX και ALEKFULL Solo

Επειδή θα χρειαστούμε και εξοπλισμό... 

Αν θες γράψε καμιά πρόταση για κάρτα μνήμης, για κοντρολ κλπ. 

Γενικα μια λίστα θα ήταν καλό να υπάρχει με αυτά που χρειάζονται εκτός του tv box. 

Βλέπω θα υπάρξει ενδιαφέρον κ από άλλους. 

Ο σκληρός δίσκος πρεπει να είναι usb 3.0 Η δεν παίζει ρόλο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...