karib Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Στο παρελθον καταφερα και με το ulead dvd moviefactory εγραψα διάφορα avis-mpeg σε συνεργασία με το Nero σε dvd, τωρα αντιμετωπιζω προβλημα. Μου εδωσε ενας φιλος καποια videos avis. Ειναι καταβασμενα απο internet και πιστευω οτι ειναι divx ή και xdiv(τι είναι αυτο?). Παω στο ulead dvd moviefactory2, επιλεγω dvd, παω έπειτα και κάνω add video, επιλεγω avis, και μου βγάζει μήνυμα λαθους ότι 'is not accessible'. Παρολα αυτα, στο παραθυρο του open, όταν το βαζω να κανει preview το παιζει κανονικα! Καπου διαβασα (σε ξενο forum) οτι το ulead dvdmoviefactory δεν γραφει xdiv. Ομως ο windows media player τα παιζει κανονικα τα avis. Υποθετω οτι πιθανως να ειναι κατι με την κωδικοποιηση. Codec? Πως, αφου ο windows media player τα παίζει? Αυτό που θέλω είναι να κάψω αυτά τα videos σε δισκάκι dvd σε μορφή dvd-video. Με ποιο προγραμμα μπορω να κανω αυτη την εγγραφη? Χρειάζεται καποια μετατροπή? (ελπίζω πως όχι)
karib Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Κανένας δεν ξέρει ένα σίγουρο τρόπο να κάψω σε dvd οποιοδήποτε avi αποκτώ?
Dreamstorm Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Για αρχή (μάλλον xvid εννοείς) What is XviD? XviD is an ISO MPEG-4 compliant video codec. It's no product, it's an open source project which is developed and maintained by lots of people from all over the world. Ανταγωνιστικός codec του divx, έχουν και ανάποδο όνομα. Για να βλέπεις τι παίζει γενικώς με τα avi αρχεία χρησιμοποίησε το gspot .όπου μπορείς να το κατεβάσεις παρακάτω, είναι free. http://www.headbands.com/gspot/download.html Έτσι θα γνωρίζεις τι χρειάζεσαι. Tώρα για ποιο λόγο να μην ανοίγει τα xvid, μπορεί να παίζουν πολλά. Ίσως να μη δέχεται xvid όπως σου είπαν , να είναι corrupted το αρχείο. Πάντως το ulead dvd movie factory 3 δεν έχει κανένα πρόβλημα με xvid, εγγυημένα. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και το nerovision express αλλά καλύτερα από όλα είναι ένα πολύ καλός οδηγός από marios1957 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=363662&start=0 Τέλος γράφεις αυτό που έφτιαξες με nero ή copytodvd.
marios1957 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Κοίταξες παίχτη μου το κουτί σου;Δεν έχει τπτ μέσα; Πάμε άλλη μία:Virtual Dub,διαχωρισμός η και "επαναποθήκευση" του avi σου(που προφανώς έχει "περίεργο" ήχο),με ασυμπίεστο ήχο.Δεν το δέχεται(το UMF) έτσι; Αν όχι,όπως έχεις το avi(με ασυμπίεστο ήχο,η και ξεχωριστά 2 αρχεία ήχου και εικόνας...),δώστο στο TMPGEnc,η στο CCE,η στο Main Concept,βγάλε ένα μεγάάάάλο mpg(Dvdένιο,πάνω από 5kbps,ήχο 48Khz,τουλάχιστον 256,Mpeg Layer),χώστο με τη σειρά του στο UMF και αν σου βγεί μεγαλύτερο των 4.37,"κατέβασέ"το με τα διάφορα transcoders(ολίγον από τραβέ...) για να μπει σε dvd. Εσύ ρωτάς για την ερώτηση,μου φαίνεται.Καβάφη διαβάζεις μάλλον..."Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη,ναύχεσαι νάναι μακρύύύς ο δρόμος...".
karib Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Πάντως το ulead dvd movie factory 3 δεν έχει κανένα πρόβλημα με xvid, εγγυημένα Δηλαδη το κατεβαζω. το εγκαθιστω και τελειωσε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.