james01gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 καλησπέρα σε όλους. ανοίγω αυτό το θέμα απλά για ενημέρωση των μελών όσο αφορά τις παραγγελίες τους από ηλεκτρονικά καταστήματα. η ACS από αύριο και για μία εβδομάδα βάζει κόφτη στα δέματα που θα δέχεται ανά πελάτη αναλογικά με τον καθένα πελάτη. ας κλείσει το θέμα, δεν έχω σκοπό να ανοίξω ακόμη ένα νήμα για κούριερ. απλά για να γνωρίζουν τα μέλη τι ακριβώς γίνεται. μην περιμένετε παραγγελίες για Χριστούγεννα
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, james01gr είπε α βάζει κόφτη στα δέματα που θα δέχεται ανά πελάτη αναλογικά με τον καθένα πελάτη. Δηλαδή?
james01gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Τι εννοείς κόφτη? μέγιστο αριθμό πακέτων που μπορεί ο κάθε πελάτης να παραδώσει. δηλαδή εάν εγώ έχω 100 παραγγελίες, η ACS δεν θα τις πάρει όλες αλλά ένα μέρος από αυτές. τις υπόλοιπες ή θα πρέπει να τις στείλω αλλιώς ή να τις ακυρώσω ή να τις αφήσω να περιμένουν στο μαγαζί μου
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, james01gr είπε μέγιστο αριθμό πακέτων που μπορεί ο κάθε πελάτης να παραδώσει. δηλαδή εάν εγώ έχω 100 παραγγελίες, η ACS δεν θα τις πάρει όλες αλλά ένα μέρος από αυτές. τις υπόλοιπες ή θα πρέπει να τις στείλω αλλιώς ή να τις ακυρώσω ή να τις αφήσω να περιμένουν στο μαγαζί μου Ποιος είναι ο πελάτης? Εννοείς τα μαγαζιά?
Lazlow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Ποιος είναι ο πελάτης? Εννοείς τα μαγαζιά? τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εννοεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις