xHermes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Θα ήθελα να ξέρω άμα έχετε παραγγειλει η έχετε κάποια εμπειρία από το εν λόγο κατάστημα το οποίο έχει βγει από το σκρουτζ
DennisTech Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, εχω παραγγείλει smartphone και δεν το εχω λάβει εδώ και έναν μήνα+, ούτε ενημέρωση απο το καταστημα που ειναι σε συντήρηση εδω και κάποιες εβδομάδες.
nikos16717 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Απάτη είναι λογικά παιδιά το μαγαζί https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/megali-apati-me-agora-smartphones-apo-gnosti-istoselida/ 1
DennisTech Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν πέσει θύμα και πιστεύουν πως ειναι απάτη, ας μαζευτούμε και να το συζητήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε έστω. Εγω εχω ενημερώσει τον Συνήγορο Καταναλωτή και περιμένω για νέα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από DennisTech
TheoAlex50 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά μην πληρώνετε μεγάλα ποσά μέσω κάρτας σε αμφίβολα κατάστηματα... Πάντα να προτιμάτε αντικαταβολή. Πιστεύω είναι αυτονόητο. 2
demidemistef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/1/2021 στις 10:40 ΜΜ, DennisTech είπε Αν υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν πέσει θύμα και πιστεύουν πως ειναι απάτη, ας μαζευτούμε και να το συζητήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε έστω. Εγω εχω ενημερώσει τον Συνήγορο Καταναλωτή και περιμένω για νέα. Εχω παραγγείλει κ έχω πληρώσει smartphone από το συγκεκριμένο κατάστημα αρχές Δεκέμβρη. Καμία απάντηση σε πολλές προσπάθειες επικοινωνίας. Πήγα από το μαγαζί που έχει ως έδρα και όλα κλειστά. Κάποιος ιδιοκτήτης από κει διπλα μου είπε.. " παει αυτός εξαφανίστηκε, δε πρόκειται να τον ξαναδειτε"...
kp1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Το έχουμε πει άπειρες φορές για αγορά PayPal, παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα και πληρωμή εκεί ή αντικαταβολή..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... οποίος ρισκάρει με άλλους μεθόδους παίρνει μεγάλο ρίσκο και πρέπει να το ξέρει.. 3
indian77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Το μαγαζι ΠΛΕΟΝ απο αρχες Δεκεμβρη ΔΕΝ υπάρχει, δουλεψε μονο για κάποιες μέρες το τηλεφωνικό τους κέντρο και όποιον δαγκωσαν εκεινες τις μέρες ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... Πληωμές ΜΟΝΟ paypal, αντικαταβολή, όσο φθηνο και αν ειναι το προιον, ΜΗΝ τσιμπάτε, οπου δεν εχει αντικαταβολη ή paypal μακρυα για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. ΤΟ 503 στη σελιδα ειναι απλά, πως δεν εχουν πληρώση τη συνδρομη τους στον σερβερ, ή εκλεισαν το εν λογο μαγαζι 1 1
xHermes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην περίπτωση μου παρέλαβα κινητό το οποίο έσβησε μετά από ένα μήνα και όταν το έστειλα πίσω δεν το ξαναείδα (με αντικαταβολή το πήρα) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από xHermes
DennisTech Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Στις 29/1/2021 στις 10:44 ΜΜ, xHermes είπε Στην περίπτωση μου παρέλαβα κινητό το οποίο έσβησε μετά από ένα μήνα και όταν το έστειλα πίσω δεν το ξαναείδα (με αντικαταβολή το πήρα) Κάτι παρόμοιο και εγώ. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση, αυτο το thread είναι σημαντικό αποδεικτικό. Καντε το share στο Facebook για να βρεθουν και αλλα άτομα που εξαπατήθηκαν. Στείλτε και εδώ: http://www.mindev.gov.gr/epikoinonia
mk06 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 1/2/2021 στις 11:04 ΠΜ, DennisTech είπε Κάτι παρόμοιο και εγώ. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση, αυτο το thread είναι σημαντικό αποδεικτικό. Καντε το share στο Facebook για να βρεθουν και αλλα άτομα που εξαπατήθηκαν. Στείλτε και εδώ: http://www.mindev.gov.gr/epikoinonia Είχα παραγγείλει από αυτό το κατάστημα ένα κινητό τηλεφωνώ στης αρχές του Μαΐου και μετά από 2 εβδομάδες μου ήρθε και το κινητό μέχρι σήμερα είναι μια χαρά.
loukas77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μπηκα σημερα απο περιεργεια να δω τι κανει αυτο το μαγαζι που ειχα προσπαθησει το Μάιο 2020 να ψωνισω με τιμολογιο και δεν τα καταφερα ποτε. Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι το μαγαζί έχει εξαφανιστεί και το site του δεν δουλεύει. Η πλάκα είναι ότι αφού περίμενα 1+ μήνα για έλεγχο χαρτιών και για να μου πουν ότι "θελει αλλες 30 μερες για να ερθει το κινητο απ τον προμηθευτη", ακυρωσα την παραγγελια μου και αφησα αρνητική κρητική στο skroutz. Μετά την κρητική μου, το κατάστημα επικοινώνησε μαζί μου 2-3 φορές για να την αλλάξω σε θετική και να μου εξηγήσουν τι συνέβη. Χαίρομαι που δεν άλλαξα την κριτική μου, και απότι φαίνεται δικαιώνομαι. Εύχομαι να βρουν άκρη όσοι την πάτησαν με αυτούς, και απότι φαίνεται πρέπει να προσέχουμε από που ψωνίζουμε.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Η αντικαταβολή σε τέτοια μαγαζιά είναι ο,τι πιο επικίνδυνο. Η κατάθεση επίσης κακή επιλογή. Πληρωμή με κάρτα ή PayPal (συνδεμενο με κάρτα). Το πιο εύκολο είναι να σας στείλουν πέτρες με την αντικαταβολή εφόσον έχουν πάρει απόφαση να εξαφανιστούν. Στην περίπτωση αγοράς με κάρτα έχετε την τράπεζα στο πλευρό σας. Με οποιαδήποτε άλλη οδό είστε εσείς εναντίον τους και οι δικηγόροι σας. Με την κάρτα θα αργήσεις να τα πάρεις πίσω, αλλά αν κινηθείς μέσω της τράπεζας, δεν θα χάσεις χρήματα.
Spyridonas31 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά και εγώ είχα παραγγείλει ένα smartphone το Νοέμβριο και δεν μου ήρθε ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα