>-Nosakos<- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Despotas είπε Ori and the Will of the Wisps Desperados 3 Hades Τα ίδια και απο μένα. 2
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Στις 9/12/2020 στις 5:20 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Εντάξει να το πούμε σε αυτούς που κάνουν τα φεστιβάλ για τα βραβεία ότι έκαναν λάθος και το έβαλαν στο 2021 υποψήφιο, γιατί εμείς σένα φόρουμ ελληνικό το θεωρούμε 2020 μέχρι και 31/12 🤣 τεσπά δεν συμφωνώ να μπει στα φετινά μας. α, λες την διοργάνωση που δεν εδωσε ουτε ενα βραβείο στο Ori 2 και που ειχε βγαλει ΕΠΟΣ το celeste? ok got you 👍
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 DOOM Eternal Wasteland 3 Θα έβαζα και το Desperados 3 αλλα δεν το έχω τελειώσει, όπως και κάποια αλλα που αναφέρθηκαν που δεν έπαιξα ακόμα. Καλά για το DOOM Eternal δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, έχω ήδη γράψει 2.500 λέξεις review Το Wasteland 3 θα μπορούσε να είναι καλύτερο, και φυσικά λιγότερο buggy, αλλα το απόλαυσα αρκετά, και το XCOM turn-based combat έκανε την διαφορα για μένα, και ας μην ήταν τόσο καλο. Kudos στον Ghost που πήρε το thread, και kudos στον Praetorian για όλα τα χρονια που το είχε αυτός. Καλές γιορτές να έχετε guys! 2
Brandtobrand Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 - Mafia: Definitive Edition - Resident Evil 3 - Amnesia Rebirth 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Deep Rock Galactic Hades Cyberpunk 2077 Spoiler Φέτος βασικά δεν έπαιξα τόσα παιχνίδια του 2020. Για αυτά που διάλεξα, θα ξεκινήσω με το Cyberpunk 2077. Δεν θα πω ψέματα, η CDPR όπως ξέρουμε, δεν έκανε καλά αυτή τη φορά, κυρίως με το marketing και τα reviews. Το παιχνίδι γενικά μου άρεσε αρκετά και δεν το έχω τερματίσει ακόμα, αλλά δεν με έχει κάνει να το παρατήσω. Είναι αυτό που περίμενα; Σίγουρα όχι. Αλλά έχω περάσει καλά τον χρόνο μου σε αυτό και τον κόσμο του. Κυρίως πιστεύω και ελπίζω ότι η CDPR θα το φτιάξει. Ίσως είναι και "Σύνδρομο Στοκχόλμης του Αγοραστή" (Buyer's Stockholm Syndrome) κατά κάποιο τρόπο. Το περίμενα χρόνια όπως και άλλοι και λόγω του ότι είναι CDPR, προσπερνάω πολλά πράγματα που αν ήταν άλλη εταιρεία, είναι πολύ πιθανό να είχα άλλη άποψη. GOTY nomination γιατί γενικά με αφήνει να είμαι πιο ελεύθερος σε ένα περιβάλλον σαν του Deus Ex, χωρίς να μου τα πρήζει συνέχεια επειδή σκοτώνω (αν έχεις όλα τα καλούδια, γιατί να μην τα χρησιμοποιείς; ) και όπως είπα, γενικά περνάω καλά με το game. Πάω non-lethal όπου χρειάζεται, αλλά στα μοντέρνα Deus Ex πάντα ένιωθα να είμαι μόνο non-lethal επειδή ο Adam είναι το "καλό παιδί". Ναι, μπορείς να πας και πιο άγρια, αλλά όταν ένα παιχνίδι κάνει σαφή διαχωρισμό των styles, πάω με το πιο..."good guy". Let me be free! Hades. Το είχα στο EGS από Early Access, οπότε είδα αρκετά πώς προχώραγε και πώς άλλαζε με τον καιρό. Μου αρέσει και η Ελληνική μυθολογία (προφανώς) και γενικά είναι από τα πιο ευχάριστα rogue-lites που έχω παίξει. Έχει ωραίο voice acting, γραφικά, ωραία ιστορία και το καλό είναι ότι την προχωράς κι ενώ... πεθαίνεις. Οπότε win-win. Και ίσως η έκπληξη για αρκετούς (?), αλλά για μένα, αν ήταν να διαλέξω ένα παιχνίδι για GOTY, αυτό θα ήταν το Deep Rock Galactic. Έχω γράψει "review" γι' αυτό το παιχνίδι και αν και τα γραφικά, οι ήχοι, το gameplay και όλα είναι low-tech σε σχέση με π.χ. το Cyberpunk 2077, το παιχνίδι μου έχει δώσει πολλές ώρες διασκέδασης και αυτό είναι το θέμα βασικά. Ακόμη και με randoms, μπαίνεις σε παιχνίδι, κάνεις ενα "Rock and Stone!" και σου κάνουν και οι άλλοι dwarves (ok, όχι πάντα ) και νιώθεις ωραία. Είναι και οι ASMR ήχοι όταν χτυπάς τα διάφορα μεταλλεύματα με την αξίνα. Πώς να το πω...είναι διασκέδαση. Και η διασκέδαση είναι αυτή που μετράει. Και οι μπύρες! Rock and Stone to the bone! 5
firepc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, jimarass26 είπε Elite Dangerous του 2014 ειναι αυτο 2
G.TH. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Aπό αυτά που έχω παίξει, Hades. Από αυτά που δεν έπαιξα, Desperados 3. Από αυτά που θα ολοκληρωθούν με τα dlc το 2025, Crusader Kings 3. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να γίνει αντίστοιχο θέμα κάπου γύρω στο Πάσχα, για το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας; 2
firepc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, G.TH. είπε Aπό αυτά που έχω παίξει, Hades. Από αυτά που δεν έπαιξα, Desperados 3. Από αυτά που θα ολοκληρωθούν με τα dlc το 2025, Crusader Kings 3. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να γίνει αντίστοιχο θέμα κάπου γύρω στο Πάσχα, για το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας; υπηρχε τετοιο νημα για 2010 - 2019 (αν θυμαμαι καλα) Με το που μπηκε το 2020, ανοιξε νεα δεκαετια Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από firepc
jimarass26 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Με το Gorizons Update μιλάμε για άλλο game. Πια το industry δεν πάει σε νέους τίτλους που δεν ξέρουν αν τους βγει, αλλά επενδύουν σε υπάρχοντες και το αναπτύσουν.
Skrez1982 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Επειδή δεν έχω παίξει πολλούς τίτλους φέτος λόγω υποχρεώσεων θα πω το μαγευτικό από μουσική Ori and the will of wisps 1
Ocelot79 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Black Mesa Spelunky 2 Crusader Kings 3 1
afragorn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ori and the Will of the Wisps Το καλύτερο platform που έπαιξα τα τελευταία χρόνια! Death Stranding Ένα ταξίδι που όμοιο του δεν έχουμε ξαναζήσει. Εκπληκτικός Kojima όπως πάντα! Cyberpunk 2077 Μπορεί να μη το έχω τερματίσει ακόμα, αλλά δε νομίζω πως θα αλλάξω γνώμη. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από afragorn 1
newlynx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Microsoft Flight Simulator 2020 Το παιχνίδι περιέχει καινοτόμες τεχνολογίες για να απεικονίσει όλο τον πλανήτη, τα γραφικά του είναι απλά εκπληκτικά (κακώς σε αυτό τον τομέα ασχολούμαστε μόνο με τις άλλες κατηγορίες παιχνιδιών), προσφέρει multiplayer για δικτυακά παιχνίδια, περιέχει checklist μηχανισμό για να βοηθά τους κανούριους παίκτες και έρχεται με πληθώρα αεροδρομίων και αεροπλάνων για να ξεκινήσει κάποιος. 'Εχει ακόμα αρκετά προβλήματα και θα απαιτηθεί πολύ καιρός για να εξαλειφθούν όλα , αλλά αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν τα sim παιχνίδια. 2
noFEARgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Death stranding( αν και το ειχα πρωτοπαιξει στο ps4) Detroit become human Cyberpunk 2077 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις