Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος βάζουμε ένα νήμα για να δούμε ποιοι τίτλοι θα μπουν σε ψηφοφορία (poll) για το PC Gamer of the Year 2020 για τους χρήστες του Insomnia.

Οι κανόνες ισχύουν όπως και το 2019 (όπως λένε και στο εξωτερικό, if it's not broken, don't fix it):

Τα μέλη του forum προτείνουν έως και τρεις (3) τίτλους που θα ήθελαν να δουν στη λίστα με τις υποψηφιότητες. 

Βασικές προϋποθέσεις για τίτλους που μπορούν να είναι στις υποψηφιότητες:

• Να είναι standalone παιχνίδια για PC που να έχουν ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει για το PC μέσα στο 2020. Ωστόσο, είναι δεκτές και εξαιρέσεις για σημαντικά DLC τίτλων που προτείνονται από πολλά μέλη.
  • Παιχνίδια με episodic release θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο επεισόδιό τους (έστω μιας πλήρους season τους) μέσα στο 2020 για να είναι υποψήφια.
  • Δεν είναι απαραίτητο να είναι αποκλειστικοί τίτλοι για το PC.
  • Δεν είναι απαραίτητο να είναι ΑΑΑ τίτλοι, να είναι από κάποιο συγκεκριμένο genre, ή να έχουν κάποιο καλό review σκορ σε metacritic ή αλλού. 

Αν θέλετε να διευκολύνετε τη διαδικασία προτείνετε τις δικές σας υποψηφιότητες ακολουθώντας το εξής απλό format του παραδείγματος, χωρίς η σειρά να έχει σημασία:

• Mafia: Definitive Edition (Remake)
  • Phoenix Point (Re-release)
  • Fall Guys: Ultimate Knockout

Σημείωση για το παράδειγμα του Phoenix Point, μιας και τα παιχνίδια του EGS έχουν 1 χρόνο αποκλειστικότητα, αφήνουμε να μπουν σαν re-release (αν και είναι κάπως θολή η γραμμή) αφού έφυγε η αποκλειστικότητα τους φέτος.

Προφανώς μπορείτε να υποστηρίζετε τις επιλογές σας στα μηνύματά σας, αλλά μην βάζετε τους υποψήφιους τίτλους χαμένους μέσα σε παραγράφους κειμένου, γιατί δεν θα είναι εύκολο να εντοπιστούν.

Επίσης υπενθυμίζω ότι η διαδικασία αυτή (όπως και η ψηφοφορία) έχει χαλαρό χαρακτήρα και την κάνουμε για την πλάκα μας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξεκινήσουν τσακωμοί για τις υποψηφιότητες ή τα όποια αποτελέσματα.

Παράλληλα υπάρχει επίσης παρόμοια ξεχωριστή διαδικασία για τις υποψηφιότητες του Insomnia Community Console Game of the Year 2020 εδώ.

Το παρόν topic θα κλειδωθεί (αν όλα πάνε καλά) μέσα στον Γενάρη 2021, οπότε θα δημιουργηθεί και το τελικό topic με την ψηφοφορία.

tl;dr τα bold.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
  • Detroit: Become Human (βγήκε φέτος για PC iirc)
  • Spelunky 2
  • Beyond a Steel Sky

Λίγα πράγματα έπαιξα φέτος και πολλά δεν έχω προλάβει καν να τα τερματίσω (αν και έχω μια καλή εικόνα). Στο 2020 ο ελεύθερος χρόνος μου ήταν και είναι ελάχιστος. 

Σύντομη αιτιολόγηση:

Detroit για τα ενδιαφέροντα themes και χαρακτήρες. Η καλύτερη δουλειά της QD μέχρι στιγμής κατά τη γνώμη μου.

Spelunky 2 γιατί ξεπέρασε στα πάντα τον προκάτοχο χωρίς να χάσει το χαρακτήρα του.

Beyond a Steel Sky, γιατί δεν περίμενα τόσο προσεγμένη δουλειά στο sequel (full 3d αυτή τη φορά) του αγαπημένου Beneath a Steel Sky.

Τιμητική αναφορά σε Command & Conquer Remaster που έκαναν εξαιρετική δουλειά για remaster και ελπίζω σύντομα να δούμε και τους επόμενους τίτλους να έχουν την ίδια μεταχείριση.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, firepc είπε

🤣

Ναι περυσι βγαλαμε πολυ ωραιο goty 🤣😂

Το φταίξιμο είναι δικό μου, αλλά δεν υπήρχε χρόνος καθόλου να το οργανώσω και το 2020 ήταν μια απαίσια χρονιά γενικότερα. Είχα ξοδέψει λίγο χρόνο να προετοιμάσω τα τελικά polls αλλά τελικά δεν κατάφερα να βρω τον υπόλοιπο χρόνο να τα έχω έτοιμα. 

Θα υπάρξει σε κάποια στιγμή ένα μη-pinned θέμα με το "χαμένο" poll του 2019 :P μόλις μπορέσω.

Παρακαλώ, μείνετε εντός θέματος στα επόμενα μηνύματα. 

Δημοσ.

Πολύ φτωχή χρονιά φέτος, σε αντίθεσή με πέρσι.

Mount And Blade II Bannerlord

Monster Train

Cyberpunk 2077 (το βάζω από τώρα και ας μη το έχω παίξει ακόμα 😁)

Αν και για μένα το GOTY ήταν το Ghost Of Tsushima, αλλά είναι ps exclusive.

• Like 2
Δημοσ.

Ori and the Will of the Wisps

Death Stranding

Cyberpunk 2077 (κάνω νωρίς το post, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να διάλεγα κάτι άλλο εφόσον δεν έχω παίξει  Doom Eternal)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το cyberpunk δεν μπορεί να θεωρηθεί παιχνίδι για 2020.. εδώ δε το βάζουν σε επίσημα φεστιβάλ, θα το βάλουμε εμείς?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Το cyberpunk δεν μπορεί να θεωρηθεί παιχνίδι για 2020.. εδώ δε το βάζουν σε επίσημα φεστιβάλ, θα το βάλουμε εμείς?

Ειναι παιχνιδι του 2020

Παντα το first release μετραει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, firepc είπε

Ειναι παιχνιδι του 2020

Παντα το first release μετραει

Εντάξει να το πούμε σε αυτούς που κάνουν τα φεστιβάλ για τα βραβεία ότι έκαναν λάθος και το έβαλαν στο 2021 υποψήφιο, γιατί εμείς σένα φόρουμ ελληνικό το θεωρούμε 2020 μέχρι και 31/12 🤣 

τεσπά δεν συμφωνώ να μπει στα φετινά μας.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Στα επισημα game awards εχουν θεσπισει μεχρι ποια ημερομηνια δεχονται υποψηφιοτητες(Νοεμβριο),κατι που δεν βλεπω να ισχυει στο εδω forum,αρα δεν υπαρχει θεμα για παιχνιδι που κυκλοφορουν τελος του 2020.

Για τα προσωπικα μου goty παιχνιδια,χωρις να εχω παιξει ακομα Cyberpunk και Hades

-Doom Eternal(οτι καλυτερο σε οτι εχει να κανει single player fast paced shooter)

-Ori and the will of the whisps(ισως το καλυτερο metroidvania της χρονιας)

-Death Stranding

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως να πρέπει να το ξανασκεφτείτε για το σιπί77

Ακούγεται οτι δεν ειναι και τοσο καλο, άλλοι λενε καποια καλα, τσπ..

Επεξ/σία από firepc
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...