Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Αποφοιτοι Μηχανικοι Υπολογιστων -Πληροφορικης σε τι μπορουν να κανουν μεταπτυχιακο ;

Ευχαριστω

(Ισως να ναι σε λαθος κατηγορια αν μπορειτε να το βαλετε σε σωστο.)

Δημοσ.

ένας γνωστός μου έκανε στην ειδική αγωγή επειδή στόχος του είναι η εκπαίδευση. Ένας άλλος κάτι στην πληροφορική δε θυμάμαι ακριβώς τίτλο

Ανάλογα τι σε ενδιαφέρει και ποιος είναι ο στόχος σου. Αν κάτι μου λέει ότι ο στόχος σου είναι απλά να λες ότι έχεις ένα μεταπτυχιακό

• Like 1
Δημοσ.

Από ποιο ΤΕΙ πληροφορικής αποφοίτησες; (ή μήπως είσαι από πανεπιστήμιο Πάτρας ή Αιγαίου; )

Δημοσ.

Αν είναι να πας να δουλέψεις σε εταιρεία κλασικά όμορφα ήσυχα, δεν αξίζει το μεταπτυχιακό. Αν έχεις ακαδημαϊκές βλέψεις ή σε ενδιαφέρει ένας συγκεκριμένος τομέας (π.χ. Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοϊατρική κτλ.) τότε κάνεις ένα. 

Δημοσ.

Είσαι απόφοιτος μηχανικός Η/Υ, έκανες δηλαδή 5+ χρόνια Πολυτεχνείο και δεν ξέρεις τι μεταπτυχιακές σπουδές υπάρχουν; Δε μιλάω καν για το ότι θα έπρεπε να ξέρεις ήδη τι σου αρέσει και τι όχι.

Καλή τύχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2020 στις 12:59 ΠΜ, Mvpgr είπε

Είσαι απόφοιτος μηχανικός Η/Υ, έκανες δηλαδή 5+ χρόνια Πολυτεχνείο και δεν ξέρεις τι μεταπτυχιακές σπουδές υπάρχουν; Δε μιλάω καν για το ότι θα έπρεπε να ξέρεις ήδη τι σου αρέσει και τι όχι.

Καλή τύχη

1ο ετος ειμαι φιλαρακο κνη σχολη ειναι 4χρονια

Επεξ/σία από MrKasimis
Δημοσ.
12 ώρες πριν, MrKasimis είπε

1ο ετος ειμαι φιλαρακο κνη σχολη ειναι 4χρονια

Μήπως προτρέχεις τότε;

Όταν τελειώσεις θα δεις τι θα σου αρέσει και πάνω σε αυτό θα κανεις μεταπτυχιακό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...