aeonchris13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Θα ήθελα την συμβουλή σας για το εξης θέμα: Εχω ένα power line ( D link DHP-P610 AV) στο σαλόνι στις 2 πρίζες εκεί , Χρειάζομαι σε ενα άλλο δωμάτιο (που δεν έχω το ρουτερ) ακόμη να έχω μια ενσύρματη σύνδεση με ένα pc. Μπορειτε να μου πείτε αν μπορώ να αγοράσω ακόμη ένα άλλο (D link power line ) κιτ για να το συνδέσω στην άλλη πρίζα εκεί το ένα ,χωρίς όμως να έχει ρουτερ ...ή τι θα πρέπει να κάνω . Σας ευχαριστώ εκ των πρωτερων για τις ιδέες - συμβουλές. Χρηστος Χ.
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 15 hours ago, aeonchris13 said: Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Θα ήθελα την συμβουλή σας για το εξης θέμα: Εχω ένα power line ( D link DHP-P610 AV) στο σαλόνι στις 2 πρίζες εκεί , Χρειάζομαι σε ενα άλλο δωμάτιο (που δεν έχω το ρουτερ) ακόμη να έχω μια ενσύρματη σύνδεση με ένα pc. Μπορειτε να μου πείτε αν μπορώ να αγοράσω ακόμη ένα άλλο (D link power line ) κιτ για να το συνδέσω στην άλλη πρίζα εκεί το ένα ,χωρίς όμως να έχει ρουτερ ...ή τι θα πρέπει να κάνω . Σας ευχαριστώ εκ των πρωτερων για τις ιδέες - συμβουλές. Χρηστος Χ. ναι αρκη να ειναι το ιδιο πρωτοκολλο πχ homepkug av2. και θα το κανεις pair
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα