alexakos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκε το μυστικό προϊόν που επιφύλασσε η apple. Τι έχετε να πείτε για το νέο μέλος στην οικογένεια των AirPods ? Νομίζω η τιμή είναι τραγικα υψηλή.Θα μπορούσε να παίζει στην τιμή των Sony κατά την άποψη μου . Θα δούμε και τα reviews βέβαια. https://www.apple.com/airpods-max/ https://9to5mac.com/2020/12/08/airpods-max-announced-price-features/ https://www.google.gr/amp/s/www.theverge.com/platform/amp/2020/12/8/21438042/apple-max-studio-noise-canceling-headphones-price-date σκέφτεται κάνεις να τα αγοράσει ; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από alexakos89
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Αν μη τι άλλο θα μας προσφέρει ένα πολύ ενδιαφέρον thread στο Insomnia...
tsofras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 549$ WTF Πανάκριβα , βέβαια δεν ξέρουμε απο ήχο τι θα λένε Πανέμορφα πάντως
bahamut_zero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SeaLion είπε Αν μη τι άλλο θα μας προσφέρει ένα πολύ ενδιαφέρον thread στο Insomnia... Βγηκε το δωρο χριστουγεννων για τους ιδιοκτητες του ινσομνια με αυτο το θρεντ. Ηδη ετοιμαζουν το προβοκατορικο κειμενο τους. σε αλλα νεα νομιζω ειναι αρχημα και υπερβολικα ακριβα. Το ποσο καλα ειναι περιμενω το ριβιου του ινσομνια για να μην το μαθω. 1
HateMe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να τα αγοράσει κάποιος αυτά, πρέπει να είναι απίστευτο μπετό. Όχι μόνο είναι πανάκριβα αλλά είναι και άσχημα. Θα κάτσω με τα airpods pro μου Τώρα για τον ήχο, λογικά θα είναι TOP, αλλά όχι και 500+++++ Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά φορτίζουν αρκετά γρήγορα απ ότι βλέπω. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από HateMe 1
timos81 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην κρίνετε μόνο από την τιμή, περιμένετε να βγάλουν reviews άτομα που ξέρουν από ήχο. Για reviews τύπου unbox... δεν θα δείτε σωστά αποτέλεσμα. Υπάρχουν στην αγορά ακουστικά από 5€ μέχρι 5000€ δεν κρίνεται μόνο η τιμή το ξαναγράφω. Εγώ προσωπικά περίμενα 100$ πιο κάτω αλλά κάτι ξέρουν εκεί και βάζουν τέτοια τιμή. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από timos81 1
bioentre Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Εμφανισιακά έχουν ενδιαφέρον. Από ήχο και καλά να είναι, σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερα Και βασικά σε αυτά τα χρήματα κουτσά στραβά βγαίνουν τα ηχεία genelec που έχουν studio reference ήχο Δηλαδή για να πάρεις αυτά τα ακουστικά, όσο τέλειο ήχο και να έχουν 1. είτε μένεις με παρέα που δεν καταδέχεται να σε αφήσει να ανοίξεις σοβαρό ηχείο 2. είτε έχεις σοβαρό ηχοσύστημα ήδη (αν δεν έχεις και δεν σε περιορίζει το 1, πάρε!) 3. είτε είσαι μπετό όπως αναφέρθηκε
alexakos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάρεις τα συγκεκριμένα σε αυτή την τιμή. Δηλαδή 550 δολάρια έξω 650 ευρώ εδώ. Μόνο αν κοντράρουν ακουστικά planar που δεν παίζει ώστε να δικαιολογήσει το eco+Wireless+anc+Quality. Που τα sony είναι τρομερά στα 280 που έπαιζαν, απλά χωρίς το ecosystem. Αλλά ας δούμε τι λένε όταν έρθουν. 1 ώρα πριν, timos81 είπε Μην κρίνετε μόνο από την τιμή, περιμένετε να βγάλουν reviews άτομα που ξέρουν από ήχο. Για reviews τύπου unbox... δεν θα δείτε σωστά αποτέλεσμα. Υπάρχουν στην αγορά ακουστικά από 5€ μέχρι 5000€ δεν κρίνεται μόνο η τιμή το ξαναγράφω. Εγώ προσωπικά περίμενα 100$ πιο κάτω αλλά κάτι ξέρουν εκεί και βάζουν τέτοια τιμή. Καλά το κάτι ξέρουν και εσυ... για την apple μιλάμε. Μπορούσε και παρακάτω αν ήθελε. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. 1 ώρα πριν, HateMe είπε Για να τα αγοράσει κάποιος αυτά, πρέπει να είναι απίστευτο μπετό. Όχι μόνο είναι πανάκριβα αλλά είναι και άσχημα. Θα κάτσω με τα airpods pro μου Τώρα για τον ήχο, λογικά θα είναι TOP, αλλά όχι και 500+++++ Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά φορτίζουν αρκετά γρήγορα απ ότι βλέπω. Και εγώ με τα pro είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δύσκολα θα τα άλλαζα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από alexakos89 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις