Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα εχουμε χιλιογραψει

Καταρχην εξαρταται αν το παρεις απο μαντρα (μερικες φορες αρνουνται)ή ιδιωτη. Επισης εξαρταται το ποσο που θα διαθεσεις. Εχεις μερικες επιλογες

1)μια εταιρια που κανει ελεγχους για σενα. Απλως τους στελνεις διευθυνση/πληρωνεις/οριζεις ραντεβου και σου στελνουν μεηλ με το αποτελεσμα

2)ΚΤΕΟ. Ναι ακομα και αν εχει περασει ΚΤΕΟ εντος διετιας μπορεις πλεον να το ξαναπερασεις ΚΤΕΟ και να σου στειλει ο ιδοκτητης το αποτελεσμα (προσεξε κυριως τις εκπομπες καυσαεριων εκει δε μπορει ευκολα να κανει @#$ια). Πιο φθηνη λυση

3)Η πιο ακριβη λυση: κλεινεις ραντεβου απο το τηλ ειτε με καποιο συνεργειο αντιπροσωπειας ειτε με καποιο εξουσιοδοτημενο. Προφανως να ειναι κοντα στον ιδιοκτητη.

Ολα τα παραπανω με τη προυποθεση να θελει ο ιδιοκτητης μιας και μπορει να αρνηθει. Ελευθερη αγορα εχουμε..

Εγω σε χρεπι περασαμε απομακρυσμενα ΚΤΕΟ και σε πιο ακριβο πηγαμε αντιπροσωπεια. Σε καθε περιπτωση δεχτηκαν οι ιδιωτες να παμε προφανως πληρωσαμε κοστος και ηταν σε πληρη συμφωνια με οτι εκτιμηση για βλαβες ειχαν αναφερει οι ιδιοκτητες. Για τη πρωτη περιπτωση ενας φιλος αν και πληρωσε εταιρια για ελεγχο του το βγαλαν σπαθι και μετα με πηρε τηλ να ριξω και εγω μια ματια για να ειναι σιγουρος. Η εξατμιση κρεμοταν (χωρις αλλο σχολιο)

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.

Εχω δει αυτοκινητο που εχει η εταιρια sfakianakis μεταχειρισμενο και εχει και την αντιπρωσοπεια του αυτοκινητου.Απλα λεω μηπως να παει και ενας αλλος να το δει.Σαν δευτερη γνωμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...