Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Πριν 2 μήνες μετακόμισα σε μονοκατοικία διώροφη. Κάτω σαλόνι-κουζίνα, πάνω 2 υπνοδωμάτια. Το 1 υπνοδωμάτιο το θέλω ως γραφείο για τον υπολογιστή μου. Το 1ο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι υπάρχει μόνο μια τηλεφωνική πρίζα στο σπίτι ώστε να έβαζα το ρούτερ δίπλα από τον υπολογιστή μου. Πήρα κατι powerline tplink των 30ε ωστόσο δεν δούλευαν μάλλον γιατί έχω ξεχωριστούς ηλεκτρολογικούς πίνακες για κάθε όροφο. Η λύση που διάλεξα ήταν το wifi αλλά το wifi ήταν σχεδόν ανύπαρκτο πήρα της xiaomi με 10ε αν και κάνει την δουλεία του δεν με ικανοποιεί ιδιαίτερα σε streming καθώς αργεί. Σκέφτομαι την λύση ενσύρματου δικτύου ethernet μέχρι τον υπολογιστή μου ή εάν ξέρετε κανένα repeater που δουλεύει με ξεχωριστούς πίνακες
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 το καλυτερο να ριξεις utp. powerline μπορει να μην παιξει.θελει δοκιμη
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μάλλον αυτό θα κάνω ωστόσο θέλω 2 ethernet μπορώ από το ρούτερ να τερματίσουν σε πρίζα με 2 εξόδους;
eliasbats Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Αν δεν θέλεις να ανεβάσεις 2 καλώδια από το router, μπορείς να ανεβάσεις μόνο 1, να το κουμπώσεις σε ένα switch σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/13841825/TP-LINK-TL-SG1005D-v8.html και να πάρεις 2 μικρότερα καλώδια των 1-2m (UTP patch cords) για να τα χρησιμοποιήσεις στις συσκευές σου.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 On 09/12/2020 at 22:10, panos2020gr said: Μάλλον αυτό θα κάνω ωστόσο θέλω 2 ethernet μπορώ από το ρούτερ να τερματίσουν σε πρίζα με 2 εξόδους; α τροπος.ναι 2 Utp σε διπλη πριζα.θα βρεις. β τροπος.1 Utp που θα σπασει σε δυο.θελεις εργαλεια και το μεγιστο θα ειναι 100mbit και οχι gbit. γ τροπος.αυτο που εγραψε ο eliasbats
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα