koularasss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω αυτό το drone και σιγά σιγά το πετάω όλο και πιο μακριά. Ωστόσο σήμερα το πέταξα γύρω στα 30 μέτρα ύψος και 40 μέτρα μακριά και άρχισα να χάνω εικόνα στο κινητό, όχι τελείως αλλά δεν γινόταν να το πετάξεις χωρίς οπτική επαφή. Έψαξα λίγο πως να επεκτείνω το σήμα και βρήκα αυτό . Γνωρίζει κανένας ειδήμων αν θα βελτιώσει την εικόνα απλά αν το σετάρω στο κινητό ή πρέπει να αγοράσω και transmitter για το drone και να το βάλω κάπως πάνω; Ευχαριστώ, οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.
kostasbm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 2:40 ΜΜ, koularasss είπε Καλησπέρα, έχω αυτό το drone και σιγά σιγά το πετάω όλο και πιο μακριά. Ωστόσο σήμερα το πέταξα γύρω στα 30 μέτρα ύψος και 40 μέτρα μακριά και άρχισα να χάνω εικόνα στο κινητό, όχι τελείως αλλά δεν γινόταν να το πετάξεις χωρίς οπτική επαφή. Έψαξα λίγο πως να επεκτείνω το σήμα και βρήκα αυτό . Γνωρίζει κανένας ειδήμων αν θα βελτιώσει την εικόνα απλά αν το σετάρω στο κινητό ή πρέπει να αγοράσω και transmitter για το drone και να το βάλω κάπως πάνω; Ευχαριστώ, οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. δε είπες τι drone εχεις.......για να εχεις ληψη καλη θελεις καλυτερη κεραια,ομως πρεπει και το drone να μπορει να στειλει αναλογο σημα......μετα πρεπει η μπαταρια του δρονε να αντεχει να μπει κατι καλυτερο γιατι θα τη στεγνωνει ποιο γρηγορα όπως καταλαβαίνεις όλα είναι αλληλένδετα ,βάρος ,ρεύμα,κεραια.....δεν ξέρω και τι απαιτήσεις έχεις,ποσο μακρυά θέλεις να το πας,αν αντέχει το δρονε να πάει μακρυυτερα,ασχετα με το τι λένε οι κατασκευαστές
koularasss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Έχω βάλει το λινκ πάνω στη λέξη drone αν δεις, συγκεριμενα είναι το eachine eg16 winggod. Μέχρι 150-200 μέτρα αν έφτανε σε απόσταση με σταθερό σήμα στο βιντεο θα ήμουν ευχαριστημένος. Είδα μερικά βίντεο και με wifi extender που τροφοδοτείται από usb ίσως γίνει δουλειά αλλά δεν βρήκα wifi extender 5ghz να παίρνει ρεύμα από usb..
kostasbm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 11/12/2020 στις 10:49 ΜΜ, koularasss είπε Έχω βάλει το λινκ πάνω στη λέξη drone αν δεις, συγκεριμενα είναι το eachine eg16 winggod. Μέχρι 150-200 μέτρα αν έφτανε σε απόσταση με σταθερό σήμα στο βιντεο θα ήμουν ευχαριστημένος. Είδα μερικά βίντεο και με wifi extender που τροφοδοτείται από usb ίσως γίνει δουλειά αλλά δεν βρήκα wifi extender 5ghz να παίρνει ρεύμα από usb.. τώρα σου δίνει εικόνα στους 2.4. αν το πειράξεις η 1850 μπαταρία του θα ξελιγώνεται αμέσως γιατί θα τραβάει ρεύμα για να ενισχύσει το σήμα από το δρονε...το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να πάρεις μια καλύτερη κεραία λήψης,ποσο καλή είναι και τι κάνουν δε ξέρω αλλά μπορεί να σε βοηθήσει μπορεί και όχι.....είναι μαλακισμενη συχνότητα το 2.4...μόνο αν άλλαζε ολόκληρο το κομματοι στο δρονε σε 5.8 αλλά μετά θα μπεις στη διαδικασία να πάρεις 5.8 δεκτή για να μπορείς να δεις.....τελικά μην σου στοιχίσει πολλά περισσότερα
koularasss Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 ελεγα για καλυτερη ληψη βιντεο αν μπορουσα να κανω κατι αλλα δεν βρηκα ακομα.. παιζει να υπαρχει αλλο χειριστηριο που να λαμβανει πιο πολυ;
kostasbm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 δεν ξέρω........θα βρεις κάποιον να το έχει η σε κάποιο φόρουμ συζήτησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα