ioannis112 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερα μας ενημερωσαν οτι το 20024 θα σταματησουν την συνεργασια τους και λενε οτι δεν μας επηρεαζει αυτο και εμεις θα παρουμε πτυχιο(εγω τελειωνω τις σπουδες μου τον Οκτωβρη του 2023 αν δεν τυχει καποιο προβλημα) αλλα ρε παιδια δεν μας δημιουργει προβλημα αυτο;Για αργοτερα;Εμενα με αγχωνει παρα πολυ οτι κατα την διαρκεια των σπουδων μου το κολλεγιο μου δεν θα μπορει να δεχεται καινουριους μαθητες μεχρι να αλλαξει και να συνεργαστει με καινουριο πανεπιστημιο και εμεις τελικα μπορει και να παρουμε πτυχιο απο το αλλο πανεπιστημιο το οποιο ειναι πολυ χειροτερο απο το τωρινο.Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι καλη αυτη η κατασταση.Εσεις τι γνωμη εχετε; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από ioannis112
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Γνώμη μου είναι ότι τέτοια παθαίνεις όταν πληρώνεις για την μόρφωση σου, και ουσιαστικά εναποθέτεις το πτυχίο σου στις διακυμάνσεις της αγοράς. Αντικειμενικά όμως, αναδρομικά δεν ακυρώνεται ποτέ κανένα πτυχίο οπότε εσύ θα έχεις το πτυχίο που θα είχες αν δεν γινόταν η λύση της συνεργασίας. Οπότε γιατί ανησυχείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Τα κολλεγια στην Ελλαδα ειναι απλα για να αγορασεις ενα χαρτι......... μονο κρατικο Πανεπιστημιο, και μετα μεταπτυχιακο στο εξωτερικο. Ολα τα αλλα ειναι χρηματα στον κουβα!!!!!
Caspersen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 2:26 ΜΜ, ioannis112 είπε Σημερα μας ενημερωσαν οτι το 20024 θα σταματησουν την συνεργασια τους και λενε οτι δεν μας επηρεαζει αυτο και εμεις θα παρουμε πτυχιο(εγω τελειωνω τις σπουδες μου τον Οκτωβρη του 2023 αν δεν τυχει καποιο προβλημα) αλλα ρε παιδια δεν μας δημιουργει προβλημα αυτο;Για αργοτερα;Εμενα με αγχωνει παρα πολυ οτι κατα την διαρκεια των σπουδων μου το κολλεγιο μου δεν θα μπορει να δεχεται καινουριους μαθητες μεχρι να αλλαξει και να συνεργαστει με καινουριο πανεπιστημιο και εμεις τελικα μπορει και να παρουμε πτυχιο απο το αλλο πανεπιστημιο το οποιο ειναι πολυ χειροτερο απο το τωρινο.Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι καλη αυτη η κατασταση.Εσεις τι γνωμη εχετε; Φυσικα και εχεις δικαιο να ανησυχεις.Η αλλαγη συνεργαζομενου μητρικου πανεπιστημιου με ελληνικο ΙΕΚ φανερωνει οτι η μεταξυ τους σχεση ουτε μονιμη ειναι ουτε σιγουρη.Τα κολλεγια στην ελλαδα λενε οτι σε εγγραφουν στο χ μητρικο πανεπιστημιο σαν πληρη,κανονικο,απολυτα ισοτιμο φοιτητη με αυτους που φοιτουν εκει.Αρα πολυ απλα επικοινωνεις με το μητρικο χ πανεπιστημιο και τους λες κυριοι ειμαι φοιτητης σας και θελω στο τελευταιο ετος χωρις καμια απολυτως επιπροσθετη προυποθεση να μεταφερθω απο το campus Α της αθηνας ,εκει στην αγγλια.Αν σου πουν ναι ,κανενα προβλημα μπορεις το τελευταιο εξαμηνο να πας να παρεις πτυχιο απο εκει.Αν ομως σου πουν οχι,η σου βαλουν επιπροσθετες προυποθεσεις αυτο σημαινει οτι κατι δεν σου ειπαν καλα οι απο εδω και δεν εισαι πληρης ισοτιμος και κανονικος φοιτητης του χ ξενου πανεπιστημιου.Ψαξτο τωρα που εισαι στο πρωτο ετος 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 12:26 ΜΜ, ioannis112 είπε Σημερα μας ενημερωσαν οτι το 20024 θα σταματησουν την συνεργασια τους και λενε οτι δεν μας επηρεαζει αυτο και εμεις θα παρουμε πτυχιο(εγω τελειωνω τις σπουδες μου τον Οκτωβρη του 2023 αν δεν τυχει καποιο προβλημα) αλλα ρε παιδια δεν μας δημιουργει προβλημα αυτο;Για αργοτερα;Εμενα με αγχωνει παρα πολυ οτι κατα την διαρκεια των σπουδων μου το κολλεγιο μου δεν θα μπορει να δεχεται καινουριους μαθητες μεχρι να αλλαξει και να συνεργαστει με καινουριο πανεπιστημιο και εμεις τελικα μπορει και να παρουμε πτυχιο απο το αλλο πανεπιστημιο το οποιο ειναι πολυ χειροτερο απο το τωρινο.Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι καλη αυτη η κατασταση.Εσεις τι γνωμη εχετε; Σε 18004 χρόνια τι σε νοιάζει τι θα γίνει;Στα σοβαρά δεν ξέρω πως και αν σε επηρεάζει. 47 λεπτά πριν, Caspersen είπε Φυσικα και εχεις δικαιο να ανησυχεις.Η αλλαγη συνεργαζομενου μητρικου πανεπιστημιου με ελληνικο ΙΕΚ φανερωνει οτι η μεταξυ τους σχεση ουτε μονιμη ειναι ουτε σιγουρη.Τα κολλεγια στην ελλαδα λενε οτι σε εγγραφουν στο χ μητρικο πανεπιστημιο σαν πληρη,κανονικο,απολυτα ισοτιμο φοιτητη με αυτους που φοιτουν εκει.Αρα πολυ απλα επικοινωνεις με το μητρικο χ πανεπιστημιο και τους λες κυριοι ειμαι φοιτητης σας και θελω στο τελευταιο ετος χωρις καμια απολυτως επιπροσθετη προυποθεση να μεταφερθω απο το campus Α της αθηνας ,εκει στην αγγλια.Αν σου πουν ναι ,κανενα προβλημα μπορεις το τελευταιο εξαμηνο να πας να παρεις πτυχιο απο εκει.Αν ομως σου πουν οχι,η σου βαλουν επιπροσθετες προυποθεσεις αυτο σημαινει οτι κατι δεν σου ειπαν καλα οι απο εδω και δεν εισαι πληρης ισοτιμος και κανονικος φοιτητης του χ ξενου πανεπιστημιου.Ψαξτο τωρα που εισαι στο πρωτο ετος Με την Αγγλία εκτός ΕΕ θα πρέπει να ξαναπληρωσει κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Caspersen είπε Αρα πολυ απλα επικοινωνεις με το μητρικο χ πανεπιστημιο και τους λες κυριοι ειμαι φοιτητης σας και θελω στο τελευταιο ετος χωρις καμια απολυτως επιπροσθετη προυποθεση να μεταφερθω απο το campus Α της αθηνας ,εκει στην αγγλια. Και σου λέει η Αγγλία: "25κ a year matey". Και τότε λες εσύ: "Nah nah it's alright broda"
safridia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Γιατι δεν αγοραζεις το πτυχιο σου απο καποιο αλλο καταστημα; Δεν καταλαβαινω το προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα