Giorgos17589 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε LG δεν είχα.Το καλύτερο για την εποχή του ήταν το LG G2 , μετά χάλασε το όνομά της λόγω των booltlop.Επίσης τις αναβαθμίσεις τις έδινε αργά.Αυτή την στιγμή καλό είναι το LG G8s που τα έχει όλα. H Sony έχει φτωχό software καμερών και δεν επιτρέπει την εγκατάσταση της Gcam, όμως έχει καλή ποιότητα κατασκευής και hardware, IP68, stereo speakers, "ελαφρύ" UI, καλή διαχείριση μνήμης και απροβλημάτιστα security patches. Εχει βγάλει κανά 2 πολύ καλά μοντέλα τελευταία, αλλά ακριβά και με ratio σοκοφρέτα.Πουλάει τους καλούς αισθητήρες σε άλλους και δεν τους βάζει στα κινητά της γιατί έτσι έχει μεγαλύτερο κέρδος. Οι συσκευές της είναι υπερκοστολογημένες.Πάντως οι φωτογραφίες που βγάζουν έχουν φυσική αποτύπωση. Προσωπικα εχω p30 pro. Σε κινητο κοιταω καμερα κ μπαταρια πρωτα απο ολα κ υστερα επεξεργαστη.. Κλπ.... Απο καμερα... Αμεσως οπως ειπες κ εσυ απορριπτεται(ειδικα σ συγκριση μ αυτο π εχω η αποσταση είναι τεραστια) ... Μπαταρια.. Ξερω οτι εχουν πολυ καλη διαχειριση.. Αλλα δν ειναι κ τπτ τερατα(επισης σ συγκριση μ τ p 30pro π μ βγαζει δυο μερες γεματες) .. Μονο επεξεργαστη εχουν παντα τοπ (γ ναυαρχιδες μιλαμε) και φυσικά οθοναρες.. Αλλα τι να τα κανεις μονο αυτα.. Ειδικα με αυτη τη σχεδιαση/τηλεκοντρόλ. Lg αν ειχα την δυνατότητα απο Ελλάδα και οχι παραεισαγωγη θα επαιρνα ενα V50...Εχει καποια εξαιρετικά κινητα απλα δν πωλουνται Ελλάδα.
Tresorikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Είχα s9+... Και μετά το άλλαξα με s10+... Πραγματικά οι διαφορες ήταν, εκτός απο τη σχεδίαση φυσικά, μια καμερα παραπάνω.... Και μπαταρία που εβγαζε μερα κ δεν ηθελε φορτιση αργα το απόγευμα... Όλα τ υπόλοιπα ήταν σαν να είχα ιδια συσκευή.. Πραγματικά όλα ίδια . Και φυσικα τ s10+ τ κράτησα μονο 5 μηνες και το αλλαξα για Huawei p30 pro που αυτό ήταν όντως αναβάθμιση. Για το s20 δεν ξέρω καθώς σταμάτησα να ασχολούμαι μετά Πουλάνε τα νούμερα στον κόσμο που δεν γνωρίζει και θεωρεί οτι οσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Για να καταλαβεις εχω p30 pro και μ χει τυχει να μ πει άτομο με galaxy A71 οτι εχει καλύτερη κάμερα γιατί εμενα ειναι 40mpixel ενώ εκείνου 64 (νομιζω)... Άρα αφού είναι πιο πολλά.... Και παλιοτερα π χα s9+ (12 mpixel) ιδιο σκηνικό με άτομο π εοχε μολις αγορασει ενα xiaomi note 7 (48 mpixel). Πουλάνε τα νούμερα οπότε... Διαφωνώ μαζί σου.. Εχω ακομα s10 plus κ ειχα ολα τα μεγάλα s απο το 7. Και πιο πριν τα note Οι διαφορές με το s9 plus? Μαλλον δεν θυμάσαι καλα.. Μια επιπλεον κάμερα μπροστά κ πισω που η ultra wide κάνει τη διαφορά.. Μικρότερα bezels. Αποτύπωμα μπροστά αντι για πισω.. 2 ram περισσότερα.. Ηχεία αρκετά πιο δυνατα στο s10 plus. 4k μπροστινη κάμερα. 64gb στο s9plus εσωτερικό χώρο 128 το s10 plus. Μεγαλύτερη μπαταρία.. Λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Καλύτερη νυχτερινή φωτογραφία. Ghz λιγο πιο γρήγορο με το νεότερο τότε επεξεργαστή αν θυμαμαι καλά.. Μεσα σε μια χρονιά τι αλλο να αλλάξει;; Παω για 2 ετια το Μάρτιο δεν βιάζομαι να αλλαξω γιατί το έριξα σε dslr και drone.. Το service της smartec απλα κορυφή λόγος παραμονής στην εταιρεία αχρείαστη να είναι όποιος εχει πάει στο χαιδαει ξέρει το service... Κ γω το πήρα το μάθημα μου(ελπίζω) καθε 2 ή 3ετια αλλαγή.. Fold θελω να παρω κάποια στιγμή... Μετράει άσχημα να γίνεται ταμπλέτ με μια κίνηση κ να βάλουν κ πενάκι...
blerydj Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ λέω ότι απλά μας δουλεύουν και ακόμα να πάρουμε χαμπάρι, ο κόσμος τρέχει να προλάβει να αποκτήσει το καινούργιο μοντέλο χωρίς νόημα... Αν θέλω καλές φωτογραφίες θα πάρω DSLR αν δεν έχω, όχι κινητό με 108mp ή 600mp κτλ. Αν θέλω κινητό θα πάρω κινητό τηλέφωνο που να κάνει το τηλέφωνο. Έχουμε μπερδέψει τα πράγματα μου φαίνεται...
Giorgos17589 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Διαφωνώ μαζί σου.. Εχω ακομα s10 plus κ ειχα ολα τα μεγάλα s απο το 7. Και πιο πριν τα note Οι διαφορές με το s9 plus? Μαλλον δεν θυμάσαι καλα.. Μια επιπλεον κάμερα μπροστά κ πισω που η ultra wide κάνει τη διαφορά.. Μικρότερα bezels. Αποτύπωμα μπροστά αντι για πισω.. 2 ram περισσότερα.. Ηχεία αρκετά πιο δυνατα στο s10 plus. 4k μπροστινη κάμερα. 64gb στο s9plus εσωτερικό χώρο 128 το s10 plus. Μεγαλύτερη μπαταρία.. Λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Καλύτερη νυχτερινή φωτογραφία. Ghz λιγο πιο γρήγορο με το νεότερο τότε επεξεργαστή αν θυμαμαι καλά.. Μεσα σε μια χρονιά τι αλλο να αλλάξει;; Παω για 2 ετια το Μάρτιο δεν βιάζομαι να αλλαξω γιατί το έριξα σε dslr και drone.. Το service της smartec απλα κορυφή λόγος παραμονής στην εταιρεία αχρείαστη να είναι όποιος εχει πάει στο χαιδαει ξέρει το service... Κ γω το πήρα το μάθημα μου(ελπίζω) καθε 2 ή 3ετια αλλαγή.. Fold θελω να παρω κάποια στιγμή... Μετράει άσχημα να γίνεται ταμπλέτ με μια κίνηση κ να βάλουν κ πενάκι... Δεν ανέφερα τα μπεζελ γιατι όπως ειδες ανεφερα τ σχεδιασμό... Αρα πάνε μαζί.... Η εξτρα μπροστινή καμερα αν θυμασαι δν βγαζει φωτος.. Ειναι για το bokeh.. Δλδ...άχρηστη (σχεδον). Επεξεργαστη προφανως πιο δυνατο αλλα ειναι η επομενη γενια. Λογικο θα ταν (εδω να πω οτι το s10+ μ υπερθερμενοταν πολυ γρηγορότερα απο το s9+).. Την μπαταρια την ανεφερα.... Το βίντεο 4Κ σε σελφι καμερα.. Ναι οκ... Φοβερη προσθηκη...υγεια. Εσωτερικό χωρο 128...εχει κ τ s9+... Αναλογα την εκδοση..εγω ειχα τ 64.Τ δυο ραμ περισσοτερα δν τα καταλαβαινεις στη χρηση εκτός αν εχεις τρία παιχνίδια μαζι ανοιχτα ξερω γω... Την ultra wide πισω την ανεφερα..... Η οθονη π λες... Επισης παει στον τομεα σχεδιαση. Αποτύπωμα στην οθονη μαυρο χαλι... Αλλα κ παλι δεν την λες καποια ουσιαστικη διαφορα.... Εν ολιγης... Προσωπικα κοιταω καμερα μπαταρια... Κ μετα τ υπολοιπα. Στην καμερα προστεθηκε ο ultra wide... Οι αλλες δυο καμερες εντελως ιδιες. Σελφι οπως ειπαμε η μια ειναι αχρηστη η αλλη ειναι εντελως ιδια επίσης και μπαταρια το ανεφερα οτι βελτιωθηκε. Αρα οι διαφορες οι ουσιαστικες (εκτος σχεδιασης παντα).... Ειναι λιγο καλυτερη μπαταρια κ μια ultra wide. Πολυ μικρες αρα θα ελεγα. Γνωμη μου. Τωρα αφησα για τελευταια τη νυχτερινή ληψη π ειπες. Εκτος οτι εγω διαφορα δεν εβλεπα απ την στιγμη π και το s9+ με update ειχε night mode... Πλεον οπως εγραψα εχω p30 pro... Οποτε... Οι νυχτερινες τ s10+ ειναι απλα για γελια.... Συμφωνα με το μετρο συγκρισης π εχω τωρα παντα. Εμπιστευσου με..... Επισης η μπαταρια.... Καμια συγκριση... Τ ενα μ βγαζε τ μερα οριακα τ αλλο μ βγαζει δυο μερες... Οριακα. Τεσπα δν θελω να συγκρινω μεταξυ τους αλλα μεταξυ των δυο samsung... Το s9+τ ευχαριστήθηκα πολυ παραπανω απο τ 10+ απο το οποιο εφαγα ξενερωμα οταν καταλαβα οτι ειναι τοσο μικρες οι διαφορες τους συν τ κομματι υπερθέρμανση γ αυτο κ τ ξεφορτωθηκα τοσο συντομα. Ολα αυτα... Περι ορεξεως και γνωμη τ καθενός.
Tresorikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Δεν ανέφερα τα μπεζελ γιατι όπως ειδες ανεφερα τ σχεδιασμό... Αρα πάνε μαζί.... Η εξτρα μπροστινή καμερα αν θυμασαι δν βγαζει φωτος.. Ειναι για το bokeh.. Δλδ...άχρηστη (σχεδον). Επεξεργαστη προφανως πιο δυνατο αλλα ειναι η επομενη γενια. Λογικο θα ταν (εδω να πω οτι το s10+ μ υπερθερμενοταν πολυ γρηγορότερα απο το s9+).. Την μπαταρια την ανεφερα.... Το βίντεο 4Κ σε σελφι καμερα.. Ναι οκ... Φοβερη προσθηκη...υγεια. Εσωτερικό χωρο 128...εχει κ τ s9+... Αναλογα την εκδοση..εγω ειχα τ 64.Τ δυο ραμ περισσοτερα δν τα καταλαβαινεις στη χρηση εκτός αν εχεις τρία παιχνίδια μαζι ανοιχτα ξερω γω... Την ultra wide πισω την ανεφερα..... Η οθονη π λες... Επισης παει στον τομεα σχεδιαση. Αποτύπωμα στην οθονη μαυρο χαλι... Αλλα κ παλι δεν την λες καποια ουσιαστικη διαφορα.... Εν ολιγης... Προσωπικα κοιταω καμερα μπαταρια... Κ μετα τ υπολοιπα. Στην καμερα προστεθηκε ο ultra wide... Οι αλλες δυο καμερες εντελως ιδιες. Σελφι οπως ειπαμε η μια ειναι αχρηστη η αλλη ειναι εντελως ιδια επίσης και μπαταρια το ανεφερα οτι βελτιωθηκε. Αρα οι διαφορες οι ουσιαστικες (εκτος σχεδιασης παντα).... Ειναι λιγο καλυτερη μπαταρια κ μια ultra wide. Πολυ μικρες αρα θα ελεγα. Γνωμη μου. Τωρα αφησα για τελευταια τη νυχτερινή ληψη π ειπες. Εκτος οτι εγω διαφορα δεν εβλεπα απ την στιγμη π και το s9+ με update ειχε night mode... Πλεον οπως εγραψα εχω p30 pro... Οποτε... Οι νυχτερινες τ s10+ ειναι απλα για γελια.... Συμφωνα με το μετρο συγκρισης π εχω τωρα παντα. Εμπιστευσου με..... Επισης η μπαταρια.... Καμια συγκριση... Τ ενα μ βγαζε τ μερα οριακα τ αλλο μ βγαζει δυο μερες... Οριακα. Τεσπα δν θελω να συγκρινω μεταξυ τους αλλα μεταξυ των δυο samsung... Το s9+τ ευχαριστήθηκα πολυ παραπανω απο τ 10+ απο το οποιο εφαγα ξενερωμα οταν καταλαβα οτι ειναι τοσο μικρες οι διαφορες τους συν τ κομματι υπερθέρμανση γ αυτο κ τ ξεφορτωθηκα τοσο συντομα. Ολα αυτα... Περι ορεξεως και γνωμη τ καθενός. Διαφωνώ στα περισσότερα.. Καταρχας6το έδωσες πολυ γρήγορα.. Το αποτύπωμα είναι σούπερ, είσαι απόλυτος κ είσαι λάθος στα περισσότερα.. Μεγάλωσε η οθόνη στο ιδιο μέγεθος συσκευής κ λες οκ δεν τρέχει κατι... Πισσα σκοτάδι δεν υπάρχει λόγος να βγαλω εχω και gcam που το κάνει μέρα.. Εφαρμογή τρίτων ναι αλλα υπάρχει. Υπερθέρμανση δεν είχα ποτέ... Α λες για το p30 που εχει μονό ηχείο; αν ναι τότε ολο κ κάτι του λείπει.. Σε κάποια που έκραξες σου εξηγω οτι δεν ισχύουν.. Καλη μας μέρα
Giorgos17589 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Διαφωνώ στα περισσότερα.. Καταρχας6το έδωσες πολυ γρήγορα.. Το αποτύπωμα είναι σούπερ, είσαι απόλυτος κ είσαι λάθος στα περισσότερα.. Μεγάλωσε η οθόνη στο ιδιο μέγεθος συσκευής κ λες οκ δεν τρέχει κατι... Πισσα σκοτάδι δεν υπάρχει λόγος να βγαλω εχω και gcam που το κάνει μέρα.. Εφαρμογή τρίτων ναι αλλα υπάρχει. Υπερθέρμανση δεν είχα ποτέ... Α λες για το p30 που εχει μονό ηχείο; αν ναι τότε ολο κ κάτι του λείπει.. Σε κάποια που έκραξες σου εξηγω οτι δεν ισχύουν.. Καλη μας μέρα Μαλλον εισαι samsung funboy δν εξηγειται αλλιως... Και στο λεω σαν ατομο π ειχα δυο samsung ναυαρχιδες και δυο xiaomi πιο πριν και huawei τωρα. Ασε με να κρινω λιγο καλυτερα εφόσον εχω κ αλλες εμπειρίες κ οχι μονο απο samsung(ειδικα τ αποτυπωμα.... Ειναι τραγικα αργο σ σχεση με οπτικο αισθητηρα... Δοκιμασε κανενα αλλο κινητο να δεις) ... Α και για να σε ικανοποιήσω... Τ one ui ειναι τ αγαπημενο μ. Αλλα πιασε κ κανενα αλλο κινητο κ δοκιμασε οπως εκανα εγω κ θα καταλαβεις τι εννοω (τ μονο ηχειο δν μ νοιαζει αν θελω ν ακουσω μουσικη βαζω ακουστικα jbl και ειναι σαν να μαι σ club... Επισης η jbl ανηκει στην samsung.. Αυτο για να ικανοποιηθεις εξτρα... Αλλιως ηχεια 5.1 logitech.) Kαλη μας μερα και οπως σ πα κ στο προηγουμενο σχολιο... Περι ορεξεως. 🙂 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από Giorgos17589
Tresorikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Μαλλον εισαι samsung funboy δν εξηγειται αλλιως... Και στο λεω σαν ατομο π ειχα δυο samsung ναυαρχιδες και δυο xiaomi πιο πριν και huawei τωρα. Ασε με να κρινω λιγο καλυτερα εφόσον εχω κ αλλες εμπειρίες κ οχι μονο απο samsung(ειδικα τ αποτυπωμα.... Ειναι τραγικα αργο σ σχεση με οπτικο αισθητηρα... Δοκιμασε κανενα αλλο κινητο να δεις) ... Α και για να σε ικανοποιήσω... Τ one ui ειναι τ αγαπημενο μ. Αλλα πιασε κ κανενα αλλο κινητο κ δοκιμασε οπως εκανα εγω κ θα καταλαβεις τι εννοω (τ μονο ηχειο δν μ νοιαζει αν θελω ν ακουσω μουσικη βαζω ακουστικα jbl και ειναι σαν να μαι σ club... Επισης η jbl ανηκει στην samsung.. Αυτο για να ικανοποιηθεις εξτρα... Αλλιως ηχεια 5.1 logitech.) Kαλη μας μερα και οπως σ πα κ στο προηγουμενο σχολιο... Περι ορεξεως. 🙂 Αν θέλω να βγαλω γαματες φώτο βγάζω απο την dslr μου η απο το drone μου κ οχι απο τους μια σταλιά αισθητήρες καμερών... Σε κάλυψα; το αποτύπωμα δουλεύει κομπλέ έχεις ενα χρονο να το πιάσεις στα χέρια σου εκτίθεσαι χα 😂 1
Giorgos17589 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Αν θέλω να βγαλω γαματες φώτο βγάζω απο την dslr μου η απο το drone μου κ οχι απο τους μια σταλιά αισθητήρες καμερών... Σε κάλυψα; το αποτύπωμα δουλεύει κομπλέ έχεις ενα χρονο να το πιάσεις στα χέρια σου εκτίθεσαι χα 😂 Αυτο ειναι το θεμα...εσυ για να βγαλεις γαματη φωτο θες drone και dslr...εγω κανω την ιδια δουλεια με την συσκευη μου.Το κινητο εχω να το πιασω απο τον ιουνιο...το παιδι που του το εδωσα εχει απενεργοποιησει το δακτυλικο γιατι στις 10 φορες τις 5 δεν επιανε οπως ο ιδιος μ ειπε και το ανοιγει με μοτιβο.Βγαλε τα samsung γυαλια που φορας...και για τελευταια φορα σ ξαναλεω...εχω πιασει στα χερια μ ναυαρχιδες απο πολλες εταιριες ...xiaomi mi8,samsung s9+ s10+ honor 20 pro huawei p30 pro.Εσυ μονος σου ειπες σεπαραπανω σχολιο οτι ειχες παντα samsung απο το s7 και μετα.Λογικο ειναι να μην εχεις ιδεα που παει ο κοσμος.εφοσον ασχολεισαι μονο με ενα συγκεκριμενο κομματι του.Επισης φαινεται το κομπλεξ σου απο τη στιγμη π εγω συνεκρινα 2 ναυαρχιδες samsung μεταξυ τους και ανεφερα οτι οι αλλαγες ηταν παρα πολυ μικρες (σ9+ vs s10+) και εσυ μου ανεφερες σαν διαφορες το...μεγεθος οθονης και την σχεδιαση που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα ταν ιδια και μ ανεφερες και την δευτερη σελφι...που αναθεμα και ξερεις οτι δεν βγαζει φωτογραφιες αλλα χρησιμοποιειται μονο σε φωτογραφιες πορτραιτου.Και στο τελος μ πεταξες και σποντα το μονο ηχειο που εχει η συσκευη που εχω τωρα.θεος...χαχα.Επισης κατι που δεν ηξερες και επειδη την ειχα τη συσκευη και εκατσα και το ψαξα...αν βγαλεις στορυ ινστα με σελφι καμερα θα σ βγει μαπα...ξερεις γιατι?γιατι το ινστα χρησιμοποιει την δευτερη καμερα ...την χειροτερη δλδ...για καποιο λογο που δεν ξερω.Η αχρηστη πληροφορια της ημερας...ισως τ χεις παρατηρησει οτι χαλαει πολυ η ποιοτητα ..κουβεντα να γινεται μιας π ανεφερες την διπλη σελφι.Λοιπον για να μην εκτιθεσαι αλλο..σ ευχομαι και 600mpixel.Oσο γ μενα...οταν θελησω να αλλαξω τ κινητο π χω τωρα θα τσεκαρω ξανα samsung γιατι μ αρεσουν.Εσυ θιχτηκες στην συγκριση s9+ με S10+...Υγεια και καλο βραδυ φιλε μου 2 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Giorgos17589
Tresorikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Αυτο ειναι το θεμα...εσυ για να βγαλεις γαματη φωτο θες drone και dslr...εγω κανω την ιδια δουλεια με την συσκευη μου.Το κινητο εχω να το πιασω απο τον ιουνιο...το παιδι που του το εδωσα εχει απενεργοποιησει το δακτυλικο γιατι στις 10 φορες τις 5 δεν επιανε οπως ο ιδιος μ ειπε και το ανοιγει με μοτιβο.Βγαλε τα samsung γυαλια που φορας...και για τελευταια φορα σ ξαναλεω...εχω πιασει στα χερια μ ναυαρχιδες απο πολλες εταιριες ...xiaomi mi8,samsung s9+ s10+ honor 20 pro huawei p30 pro.Εσυ μονος σου ειπες σεπαραπανω σχολιο οτι ειχες παντα samsung απο το s7 και μετα.Λογικο ειναι να μην εχεις ιδεα που παει ο κοσμος.εφοσον ασχολεισαι μονο με ενα συγκεκριμενο κομματι του.Επισης φαινεται το κομπλεξ σου απο τη στιγμη π εγω συνεκρινα 2 ναυαρχιδες samsung μεταξυ τους και ανεφερα οτι οι αλλαγες ηταν παρα πολυ μικρες (σ9+ vs s10+) και εσυ μου ανεφερες σαν διαφορες το...μεγεθος οθονης και την σχεδιαση που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα ταν ιδια και μ ανεφερες και την δευτερη σελφι...που αναθεμα και ξερεις οτι δεν βγαζει φωτογραφιες αλλα χρησιμοποιειται μονο σε φωτογραφιες πορτραιτου.Και στο τελος μ πεταξες και σποντα το μονο ηχειο που εχει η συσκευη που εχω τωρα.θεος...χαχα.Επισης κατι που δεν ηξερες και επειδη την ειχα τη συσκευη και εκατσα και το ψαξα...αν βγαλεις στορυ ινστα με σελφι καμερα θα σ βγει μαπα...ξερεις γιατι?γιατι το ινστα χρησιμοποιει την δευτερη καμερα ...την χειροτερη δλδ...για καποιο λογο που δεν ξερω.Η αχρηστη πληροφορια της ημερας...ισως τ χεις παρατηρησει οτι χαλαει πολυ η ποιοτητα ..κουβεντα να γινεται μιας π ανεφερες την διπλη σελφι.Λοιπον για να μην εκτιθεσαι αλλο..σ ευχομαι και 600mpixel.Oσο γ μενα...οταν θελησω να αλλαξω τ κινητο π χω τωρα θα τσεκαρω ξανα samsung γιατι μ αρεσουν.Εσυ θιχτηκες στην συγκριση s9+ με S10+...Υγεια και καλο βραδυ φιλε μου Για να σου απαντήσω στο υφος που απαντάς αν κ κρατούσα επίπεδο.. Ρε μάστορα αλήθεια τώρα πόσο άσχετος είσαι βγάζεις καλύτερες απο την dslr και απο το drone με το Huawei εχει φτερά και πετάει ε το τερμάτισαν εκεί στη huawei.. Χεστηκα ποιο κινητό θα πάρεις η έχεις αρκετά ασχολήθηκα
Giorgos17589 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Tresorikos είπε Για να σου απαντήσω στο υφος που απαντάς αν κ κρατούσα επίπεδο.. Ρε μάστορα αλήθεια τώρα πόσο άσχετος είσαι βγάζεις καλύτερες απο την dslr και απο το drone με το Huawei εχει φτερά και πετάει ε το τερμάτισαν εκεί στη huawei.. Χεστηκα ποιο κινητό θα πάρεις η έχεις αρκετά ασχολήθηκα Δν ειπα καλυτερη.... Ειπα αν θελω να βγαλω ετσι στα γρηγορα μια π να σ πεσει τ σαγονι... Εσυ πρεπει ν κρατας dslr.. Εγω τ xω στην τσεπη μ κ απλα τ βγαζω και αν ηξερες πως βγαζει... Θα νομιζες ειναι καμια dslr... Δες σ κανα φορουμ. Κ οχι δεν πεταει... Επισης μονος σ ασχοληθηκες με το τι εχω... Εγω αλλο σχολιασα εσυ αλλου το πηγες. Δν θα απαντησω παραπανω μην φαω κ κανα μπαν κριμα ειναι. Να μην ξεχασεις ν αγορασεις φορτιστη στην επόμενη συσκευη σου... Au revoir. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Giorgos17589
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα