Antonis3d Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις έβαλα νέα σύνδεση στο σπίτι μου cosmote 24mbps και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βελτιώσω κάπως την ταχύτητα μου Καλύτερη ταχύτητα έπιανα με του γείτονα το wifi ο οποίος στο δίπλα ακριβώς διαμέρισμα στον ίδιο όροφο συγχρονίζει στα 17mbps με vodafone Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από Antonis3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 πες να σου κατεβασουν το SNR Down στο 8db. Θα παρεις κανα mbps ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 8 hours ago, geoavlonitis said: πες να σου κατεβασουν το SNR Down στο 8db. Θα παρεις κανα mbps ακομα. ο οτε δινει 9 minumum οσο ξερω.μετα δοκιμη σε κατανεμητη αν ξερει μηπως χανει σε ταχυτητα λογω καλωδιωσης 10 hours ago, Antonis3d said: Μόλις έβαλα νέα σύνδεση στο σπίτι μου cosmote 24mbps και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βελτιώσω κάπως την ταχύτητα μου Καλύτερη ταχύτητα έπιανα με του γείτονα το wifi ο οποίος στο δίπλα ακριβώς διαμέρισμα στον ίδιο όροφο συγχρονίζει στα 17mbps με vodafone η voda μπορει να δινει 6 snr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα