jonhh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα, Έχω συνδέσει το laptop με ένα docking station και πάνω στο docking station έχω συνδέσει 2 οθόνες. Ποια κάρτα γραφικών χρησιμοποείται τελικά ; Η onboard ή εξωτερική του laptop? 'Η to docking έχει δική της κάρτα γραφικών? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Τα docking Stations δεν έχουν κάρτες γραφικών. Εάν είχε θα το ήξερες σίγουρα. Υπάρχουν docking Station για εξωτερικές κάρτες γραφικών αλλά είναι ολόκληρα κουτιά και σίγουρα δεν μιλάς για κάτι τέτοιο. Έχεις ξεχωριστή εξωτερική κάρτα γραφικών γιατί δεν κατάλαβα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 9:53 ΠΜ, jonhh είπε Καλημέρα, Έχω συνδέσει το laptop με ένα docking station και πάνω στο docking station έχω συνδέσει 2 οθόνες. Ποια κάρτα γραφικών χρησιμοποείται τελικά ; Η onboard ή εξωτερική του laptop? 'Η to docking έχει δική της κάρτα γραφικών? Ευχαριστώ! Τα docking δεν έχουν κάρτες γραφικών επάνω. Αν το laptop σου έχει 2 κάρτες γραφικών τότε λειτουργεί ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχεις επιλέξει, είναι ακριβώς το ίδιο με το να χρησιμοποιείς μόνο την οθόνη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonhh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Στις 10/12/2020 στις 8:00 ΠΜ, SeNNinhA είπε Τα docking Stations δεν έχουν κάρτες γραφικών. Εάν είχε θα το ήξερες σίγουρα. Υπάρχουν docking Station για εξωτερικές κάρτες γραφικών αλλά είναι ολόκληρα κουτιά και σίγουρα δεν μιλάς για κάτι τέτοιο. Έχεις ξεχωριστή εξωτερική κάρτα γραφικών γιατί δεν κατάλαβα καλά. οκ κατάλαβα! Οχι, έχω το docking station ThinkPad Thunderbold 3 Dock Gen2 στο οποίο έχω συνδέσει τα περιφερειακά μου και το laptop μου έχει 2 κάρτες γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δεν γνώριζα την ύπαρξη του και προσπαθώ να καταλάβω σε τι χρειάζεται ένα docking station για λάπτοπ. Ότι μπορείς να συνδέσεις 2 οθόνες σ'αυτό; Αυτό θα μπορούσε να γίνει και με ένα Display Splitter Box που είναι πολύ φθηνότερο από το docking station. Όσο για τις περισσότερες usb θύρες, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ένα usb hub. Τι άλλο προσφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 50 λεπτά πριν, udroxoos είπε Δεν γνώριζα την ύπαρξη του και προσπαθώ να καταλάβω σε τι χρειάζεται ένα docking station για λάπτοπ. Ότι μπορείς να συνδέσεις 2 οθόνες σ'αυτό; Αυτό θα μπορούσε να γίνει και με ένα Display Splitter Box που είναι πολύ φθηνότερο από το docking station. Όσο για τις περισσότερες usb θύρες, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ένα usb hub. Τι άλλο προσφέρει; Λες ολοκληρη εταιρια να βγαζει ενα προιον για το οποιο δεν υπαρχει λογος υπαρξης ? Ειναι πολλοι που πηγαινοφερνουν τα φορητα τους σπιτι-δουλεια-σπιτι. Οταν το εχεις σπιτι και εχεις πανω του συνδεδεμενα πληκτρολογια , ποντικια , οθονες , εξωτερικους δισκους , sticks , και δεν ξερωγω τι αλλο , τα εχεις ολα καρφωμενα στο docking station και απλα συνδεεις ΕΝΑ καλωδιο στο φορητο καθε φορα που εισαι σπιτι. Ασε που το docking station μπορει και να εχει θυρες που δεν εχει το φορητο ηδη. Πολλα τετοια σεναρια , μην ακυρωνουμε ενα προιον ετσι απλα. Ασε που ειμαστε και εκτος θεματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, mphxths είπε Λες ολοκληρη εταιρια να βγαζει ενα προιον για το οποιο δεν υπαρχει λογος υπαρξης ? Ειναι πολλοι που πηγαινοφερνουν τα φορητα τους σπιτι-δουλεια-σπιτι. Οταν το εχεις σπιτι και εχεις πανω του συνδεδεμενα πληκτρολογια , ποντικια , οθονες , εξωτερικους δισκους , sticks , και δεν ξερωγω τι αλλο , τα εχεις ολα καρφωμενα στο docking station και απλα συνδεεις ΕΝΑ καλωδιο στο φορητο καθε φορα που εισαι σπιτι. Ασε που το docking station μπορει και να εχει θυρες που δεν εχει το φορητο ηδη. Πολλα τετοια σεναρια , μην ακυρωνουμε ενα προιον ετσι απλα. Ασε που ειμαστε και εκτος θεματος Σεβαστό αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη η αγορά κάτι τέτοιου για να συνδέσεις ένα καλώδιο αντί δύο. Ένα display splitter και ένα usb hub (με ότι θες συνδεδεμένο πάνω του). Αλλά ασφαλώς όπως αγαπά ο καθένας! Off topic τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, udroxoos είπε Σεβαστό αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη η αγορά κάτι τέτοιου για να συνδέσεις ένα καλώδιο αντί δύο. Ένα display splitter και ένα usb hub (με ότι θες συνδεδεμένο πάνω του). Αλλά ασφαλώς όπως αγαπά ο καθένας! Off topic τέλος. Είναι "παλιά" συνήθεια και κάποτε είχε νόημα , πράγματι σήμερα είναι περιορισμένη η χρησιμότητα και γι'αυτό είναι είδος υπο εξαφάνιση. Κάποτε που τυραννιόμασταν με rs232 , pcmcia , usb1 , parallel & DSUB όλα ήταν δύσκολα και ήταν βολικό να "θυληκώσεις" το notebook σε dock και να συνδεθουν όλα "αυτόματα". 24 λεπτά πριν, udroxoos είπε display splitter και ένα usb hub αυτά τα βλέπαμε στο σταρ-τρεκ , δεν υπήρχαν τότε. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, udroxoos είπε Σεβαστό αλλά εξακολουθεί να μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη η αγορά κάτι τέτοιου για να συνδέσεις ένα καλώδιο αντί δύο. Ένα display splitter και ένα usb hub (με ότι θες συνδεδεμένο πάνω του). Αλλά ασφαλώς όπως αγαπά ο καθένας! Off topic τέλος. Όπως είπε και ο προηγούμενος. Τα χρησιμοποιούσαν κυρίως σε εταιρικά περιβάλλοντα και πρόσφεραν επιπλέον θύρες και δυνατότητες. Τα splitter ήρθαν πολλά χρόνια αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα