george11 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Exo mia karta tv tuner pinnacle pctvpro. To problem einai oti otan syndeo to video mou i tin vdeocamera stin ypodoxi svideo to sima pou pairno einai aspromavro. Etsi anagazomai na to syndeo stin ypodoxi composite. Ti kano lathos? Yparxei tropos na exo ehromi ikona me tin ypodoxi svideo?
DIGITHEOS Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 φιλε george11 εχω την ιδια καρτα και αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα , πιστευω οτι δεν υποστηριζει η καρτα εγχρωμο δοκιμασα ολες τις επιλογες αλλα τελικα κατεληξα στο composite και εγω , εκτος και ειναι θεμα drivers τους οποιους δεν κοιταξα ακομα, φιλικα
Angelcrow Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στην Pixelview play tv pro!!!!
Vaghelas Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Εγώ έχω την pinnacle pctv και παίρνω έγχρωμο σήμα απο κάμερα συνδεδεμένη στο s-video
dp20 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Για ρίξτε μια ματιά εδώ μήπως φταίει και αυτό http://www.svideo.com/svideoscart.html
kallair Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 file mallon pernas tous ntsc drivers tis kartas anti gia tous pal. tin idia patata eixa kanei kai ego me tin karta mou... psakse na vreis tous universal drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.