Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα everybody. Μίλαγα με την αδερφή μου, ρώτησα τι θα ήθελε για δώρο Χριστουγέννων ο ανιψιός μου και μου είπε smartwatch.. Έχω στο μυαλό μου το amazfit t-Rex με τη λογική ότι αντέχει κοπανηματα κτλ και η μπαταρία κρατάει καμία 10ρια μέρες τουλάχιστον. Αλλά φοβάμαι ότι θα είναι μεγάλο για το χερι του.. Υπάρχει κανείς που πήρε ρολόι σε αγόρι 10-12 ετών μέχρι 100€ και του άρεσε? Τυχόν προτάσεις ευπρόσδεκτες. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, focused111 είπε

Καλησπέρα everybody. Μίλαγα με την αδερφή μου, ρώτησα τι θα ήθελε για δώρο Χριστουγέννων ο ανιψιός μου και μου είπε smartwatch.. Έχω στο μυαλό μου το amazfit t-Rex με τη λογική ότι αντέχει κοπανηματα κτλ και η μπαταρία κρατάει καμία 10ρια μέρες τουλάχιστον. Αλλά φοβάμαι ότι θα είναι μεγάλο για το χερι του.. Υπάρχει κανείς που πήρε ρολόι σε αγόρι 10-12 ετών μέχρι 100€ και του άρεσε? Τυχόν προτάσεις ευπρόσδεκτες. 

Δε ξέρω πολλά απο ρολόγια, όμως θα αγόραζα κάποιο που παίρνει sim κάρτα για να βλέπω κάθε στιγμή που είναι ο μικρός...

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Δε νομίζω ότι χρειάζεται-προς το παρόν τουλάχιστον-λόγω καραντινας. Μου έβαλες ιδέα όμως.. Έχεις κάποιο link? Πίστευα ότι αυτά που δέχονται sim είναι λίγο της πλάκας - χωρίς να το έχω ψαξει

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, focused111 είπε

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Δε νομίζω ότι χρειάζεται-προς το παρόν τουλάχιστον-λόγω καραντινας. Μου έβαλες ιδέα όμως.. Έχεις κάποιο link? Πίστευα ότι αυτά που δέχονται sim είναι λίγο της πλάκας - χωρίς να το έχω ψαξει

Δεν το γνωρίζω ας μας πει κάποιος άλλος, όμως γνωρίζω ότι οι πομποί που βάζουν στα αμάξια σε περίπτωση κλοπής έχουν μέσα σιμ κάρτα. Οπότε σίγουρα υπάρχουν και τέτοια ρολόγια

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Δε ξέρω πολλά απο ρολόγια, όμως θα αγόραζα κάποιο που παίρνει sim κάρτα για να βλέπω κάθε στιγμή που είναι ο μικρός...

Αφήστε λίγο ελευθερία στα παιδιά γτ κάπως έτσι απομακρυνονται από μερικούς γονείς. 

Η sim μπορεί να ανεβάσει το κόστος χωρίς λόγο (ή στα ίδια χρήματα να έχει λιγότερα features από κάποιο άλλο). 

Αρχικά, θα το φοράει? Γτ ναι μεν γκατζετ, αλλά δεν είναι για όλους επειδή δεν φοράνε και όλοι ρολόγια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100 euro μηπως καλυτερα να κανει ερευνα αγορας να επιλεξει να το φοραει τουλαχιστον 1 χρονο,

κ μη δει μετα κατι αλλο να του αρεσει πιο πολυ;

αν τα εδινες  ρευστα να το ψαξει κ να επιλεξει κατοπιν ψαξιματος;

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

όμως θα αγόραζα κάποιο που παίρνει sim κάρτα για να βλέπω κάθε στιγμή που είναι ο μικρός...

Πέρα από το λάθος (κατά τη γνώμη μου) του πράγματος, 12 χρονων όχι μόνο ξέρει πώς να βγάλει τη σιμ, αλλά μπορεί να σκεφτεί (και θα σκεφτεί) ακόμα πιο ωραία πχ να δώσει το ρολόι στο φίλο του που πήγε στο κατηχητικό ενώ αυτός μπερμπάντιζε, κλπ

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αρχικά, θα το φοράει? 

Έτσι λέει. Μέχρι να το βαρεθεί τουλάχιστον.. 

2 ώρες πριν, peiraiask είπε

αν τα εδινες  ρευστα να το ψαξει κ να επιλεξει κατοπιν ψαξιματος;

12χρονο δε νομίζω ότι έχει και πολύ όρεξη για ψάξιμο.. 

Δημοσ.

Γενικά κάτω απο 100€ απο τα καλύτερα ειναι το ακόλουθο https://www.skroutz.gr/s/22931433/Huawei-Watch-GT-2e-46mm-Mint-Green.html

Ακόμα και με πολλά περισσότερα, πάλι αυτο ειναι το καλύτερο. Αν του χρειάζεται, δεν του χρειάζεται / δεν θα το εκμεταλλευθεί . Επειδή όλα τα παιδακια στα σχολεία έχουν, είναι και αυτό παράλληλο αναγκαίο "κακό"

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ramshi είπε

https://www.skroutz.gr/s/20666973/A1-43mm-Κόκκινο.html

Εχω αγοράσει αυτό σε αγορι 8 χρονων από πέρυσι το χρησιμοποιεί χωρίς καρτα sim βγαζει φωτο κ ακούει μουσική το εχει ευχαριστηθεί.Για τα λεφτα του ειναι super.

κορυφαια επιλογη.

αμα παει σε σχολειο β.προαστειων ή ξερει καλο καρατε οκ,

100 ευρω ισως ειναι οκ.

αμα μου εδιναν ρολοι 100 ευρω κ δεν ειχα πλειστεισον μπορει να το πουλαγα 50 ευρω να παρω κονσολα η κανα αλλο κινητο η παιχνιδι.

θα προτιμουσα το κατοσταρικο

να το φαω οπως θελω οποτε θελω.

τωρα ο καθενας επιλεγει τι θελει

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, peiraiask είπε

κορυφαια επιλογη.

αμα παει σε σχολειο β.προαστειων ή ξερει καλο καρατε οκ,

100 ευρω ισως ειναι οκ.

αμα μου εδιναν ρολοι 100 ευρω κ δεν ειχα πλειστεισον μπορει να το πουλαγα 50 ευρω να παρω κονσολα η κανα αλλο κινητο η παιχνιδι.

θα προτιμουσα το κατοσταρικο

να το φαω οπως θελω οποτε θελω.

τωρα ο καθενας επιλεγει τι θελει

Συμφωνώ, καλύτερα να μαζέψει 5 100ρικα από συγγενείς και να πάρει ps5...θα τον αγαπήσει ξαφνικά το μισό σχολείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...