andrdem Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα. Εγώ έκανα παραγγελία 12 pro max 128gb στις 27/12 και ακόμα δεν μου έχει έρθει...
PaRaNo1d Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Φιλη μου εκανε παραγγελεια αρχες Δεκεμβριου pro max...ακομα δεν εχει ερθει. Εγω,αρχες του χρονου 12 pro. να περιμενω μαρτιο ετσι;
QuantumWanderer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θεωρώ ότι όποιος δεν καίγεται για τις έξτρα φωτογραφικές δυνατότητες του 12 Pro, μπορεί άνετα να κινηθεί στο 12. Αν ξέρει συνειδητά τί αγοράζει στο Pro με τη φωτογραφική και θέλει να δώσει αυτά τα σχεδόν 300 ευρώ έξτρα, ok. Αν όχι, τότε έχει πέσει στην παγίδα του μάρκετινγκ. Το 12 έχει ακριβώς την ίδια οθόνη με το 12 Pro (κάτι π.χ. που δεν συνέβαινε στην 11 σειρά), και επιπρόσθετα το 12 έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το 12 Pro, κάτι που δίνει κάτι έξτρα σε αναμονή κλπ από φόρτιση σε φόρτιση. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από kostasgr78
tilaverboy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Θεωρώ ότι όποιος δεν καίγεται για τις έξτρα φωτογραφικές δυνατότητες του 12 Pro, μπορεί άνετα να κινηθεί στο 12. Αν ξέρει συνειδητά τί αγοράζει στο Pro με τη φωτογραφική και θέλει να δώσει αυτά τα σχεδόν 300 ευρώ έξτρα, ok. Αν όχι, τότε έχει πέσει στην παγίδα του μάρκετινγκ. Το 12 έχει ακριβώς την ίδια οθόνη με το 12 Pro (κάτι π.χ. που δεν συνέβαινε στην 11 σειρά), και επιπρόσθετα το 12 έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το 12 Pro, κάτι που δίνει κάτι έξτρα σε αναμονή κλπ από φόρτιση σε φόρτιση. Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς. 6gb ram και lidar που σε macro λύνει τα χέρια. Κάτοχος 11 pro που ζηλεύει το 12 pro.
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, kostasgr78 είπε επιπρόσθετα το 12 έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το 12 Pro δεν ισχυει κατι τετοιο.
QuantumWanderer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, tilaverboy είπε Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς. 6gb ram και lidar που σε macro λύνει τα χέρια. Κάτοχος 11 pro που ζηλεύει το 12 pro. Τα 6GB στο iPhone είναι ερώτημα αν θα τα καταλάβει κανείς. Οπότε στην πράξη μένουμε με το μόνο σοβαρό πλεονέκτημα για τη φωτογραφική για το 12 Pro, το οποίο όπως ανέφερα παραπάνω, πρέπει να ξέρει κανείς τί κάνει αυτό και αν το χρειάζεται στη γκάμα που φωτογραφίζει και αν τελικά θα το κάνει χρήση. Βάζω στοίχημα, ότι το 90% των χρηστών με 12 Pro δεν θα κάνει χρήση. 1 ώρα πριν, Fulgore είπε δεν ισχυει κατι τετοιο. Σωστό αυτό. Είχα πέσει σε κάποια δοκιμαστικά που έδιναν καλύτερο χρόνο αυτονομίας στο 12 από το 12 Pro και υπέθεσα αυτό, αλλά μάλλον συμβαίνει για άλλους λόγους πάνω στην ίδια μπαταρία. Δεν ξέρω αν είναι η μικρότερη μνήμη ή ήταν τυχαίο από το σενάριο της δοκιμής. ---- Να σημειώσω ότι δεν τα λέμε αυτά για να κάνουμε συγκριτικό και μάχες για το ποιό είναι το καλύτερο κινητο κλπ. Απλά επειδή τα Pro θα αργήσουν, κάποιοι λίγοι ξέρουν γιατί τα αγοράζουν, αλλά οι περισσότεροι υποκινούνται από την κλασική προσέγγιση «το ακριβότερο είναι και καλύτερο» και τελικά δεν κάνουν χρήση των δυνατοτήτων. Γενικά σε πολλά προϊόντα συμβαίνει αυτό. Αν κάποιος δεν καίγεται και δεν γνωρίζει τις δυνατότητες αυτές και τί θα τίς κάνει, πάει άμεσα στο 12 που είναι διαθέσιμο.
nikolasgrg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Σήμερα παρέλαβα το 12 pro max pacific blue 128gb. Παραγγελία από Κωτσόβολο στις 12/1. Όταν το παράγγειλα μου είπανε για τέλος του μήνα.
Ronnie1985 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Σορυ για το offtopic. Μόλις παρέλαβα νέο iphone και έχω κ το tempered glass μαζί που παρήγγειλα. Μετά το unboxing χρειάζεται να ανοίξω να δουλέψει λίγο η οθόνη χωρίς tempered glass? Κ έπειτα να εγκαταστήσω το τζαμακι; Η μπορώ κατευθείαν να τοποθετήσω το τζαμακι με το που βγάλω το iphone από τη συσκευασία; Συγνώμη για τη χαζή ίσως ερώτηση απλά πρώτη φορά παίρνω iphone κ δε ξέρω τι "παραξενιές" μπορεί να έχει ο κάθε κατασκευαστής στις αντίστοιχες οθόνες του...
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Σορυ για το offtopic. Μόλις παρέλαβα νέο iphone και έχω κ το tempered glass μαζί που παρήγγειλα. Μετά το unboxing χρειάζεται να ανοίξω να δουλέψει λίγο η οθόνη χωρίς tempered glass? Κ έπειτα να εγκαταστήσω το τζαμακι; Η μπορώ κατευθείαν να τοποθετήσω το τζαμακι με το που βγάλω το iphone από τη συσκευασία; Συγνώμη για τη χαζή ίσως ερώτηση απλά πρώτη φορά παίρνω iphone κ δε ξέρω τι "παραξενιές" μπορεί να έχει ο κάθε κατασκευαστής στις αντίστοιχες οθόνες του... Προφανως και μπορεις να το τοποθετησεις απευθειας, αλλα ανοιξε το πρωτα να δεις οτι ειναι ολα οκ. Αν χρειαστει DOA, το ξεχνας το τζαμακι Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic
Ronnie1985 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ! Κάτι ακόμα. Μπορώ κανά δυο μέρες να δουλέψω τη συσκευή να τη σεταρω κλπχωρις κάρτα sim η θα θέλει activation κ τα σχετικά; Γιατί την έχω ακόμα στο παλιό τηλ κ θέλω να τακτοποιήσω κάποια θεματα.
melodic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/12/2020 στις 10:30 ΜΜ, AIRTSIOY είπε Οι πληροφορίες λένε για αρχές Μαρτίου. έχουμε καμία εξέλιξη για 12 pro?
panosjules Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Παραγγελία 3/12 το 12 pro 256 pacific blue από Κωτσόβολο και ακόμα δεν έχει έρθει και δεν ξέρουν και πότε. Πλέον τους κάνω πλάκα. Σε 7 μήνες βγαίνει το 13 μη βιάζεστε. Κάτι μου λέει ότι θα πουληθούν πολλά 12 Pro στο κουτί τους το Σεπτέμβριο...
Shyn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Πολλα skroutzoμαγαζα βλεπω οτι εχουν διαθεσιμοτητα σε 12 Pro. Λογω 2ου ετους εγγυησης επιλεγετε Kotsovolo kai Plaisio ?
tarantino2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 8:18 ΜΜ, panosjules είπε Κάτι μου λέει ότι θα πουληθούν πολλά 12 Pro στο κουτί τους το Σεπτέμβριο... Μάλλον έχεις δίκιο! Το καλύτερο είναι να περιμένεις κατά το τέλος Αυγούστου με μέσα Σεπτεμβρίου ώστε να το αγοράσεις μεταχειρισμένο με 5-6 μήνες χρήσης. ..για όποιον έχει υπομονή ή δεν του περισσεύουν έτσι κι αλλιώς τα λεφτά.
Noobios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Shyn είπε Πολλα skroutzoμαγαζα βλεπω οτι εχουν διαθεσιμοτητα σε 12 Pro. Λογω 2ου ετους εγγυησης επιλεγετε Kotsovolo kai Plaisio ? Που τα ειδες; Πολυ λιγα το εχουν αμεσα και οσα το εχουν εχουν ανεβασει τιμη πανω απο την κανονικη που εχουν ολα τα επισημα (κωτσοβολος, πλαισιο, istorm etc).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα