Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα ειναι.

το πιο σοβαρο προβλημα της ελλαδας ειναι τα iphone.

μνημονια μεχρι να  σβησει ο ηλιος...

(χιουμορ)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Makatsoras είπε

αυτα ειναι.

το πιο σοβαρο προβλημα της ελλαδας ειναι τα iphone.

μνημονια μεχρι να  σβησει ο ηλιος...

(χιουμορ)

Bad humor θέλεις να πεις. 😁

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Τα Pro Max υπήρχαν εξαρχής, όπως και τα Mini, αλλά δεν είναι αυτά που θα κάνουν υψηλές πωλήσεις εντός της 12 σειράς, οπότε και υπάρχει διαθεσιμότητα.

Διαθεσιμοτητα τα Pro Max? δεν υπαρχουν πουθενα διαθεσιμα 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Pavlos2002 είπε

Διαθεσιμοτητα τα Pro Max? δεν υπαρχουν πουθενα διαθεσιμα 

Πως δεν υπάρχει; Προχτές παρήγγειλα σήμερα το στείλανε. Το χω βρει ήδη σε 3 μαγαζιά ετοιμοπαράδοτα σε μπλε χρωμα. Και 128 κ 256

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα, να ρωτήσω και εγώ 2 3 πράγματα επειδή σκέφτομαι να αγοράσω άμεσα το 12αρι το απλό.. 1ον επειδή διαβάζω για προβλήματα σε κάποιες συσκευές όπως Green Tint screen , σε περίπτωση που πέσω σε τέτοια συσκευή μπορώ να το επιστρέψω από σκρουτζομαγαζο ή θα μου προτεινατε να αγοράσω την συσκευή από κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί ώστε Αν γίνει καμία στραβή να μου το αλλάξουν?

Επίσης ψάχνω φορτιστή ( όχι 20w - ώστε να κρατήσει όσο η μπαταρία γίνεται περισσότερο) έχετε να προτείνετε κάποιον?

Τέλος, τι θήκες προτείνετε να αγοράσω και τζαμακι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
Στις 13/1/2021 στις 2:18 ΜΜ, nikolasgrg είπε

Εσείς που παραλάβατε iphone 12 pro max, από ποια μαγαζιά αγοράσατε?

από iStorm 

14 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε

Ρε παιδιά για να μην ανοίγω άλλο θέμα, να ρωτήσω και εγώ 2 3 πράγματα επειδή σκέφτομαι να αγοράσω άμεσα το 12αρι το απλό.. 1ον επειδή διαβάζω για προβλήματα σε κάποιες συσκευές όπως Green Tint screen , σε περίπτωση που πέσω σε τέτοια συσκευή μπορώ να το επιστρέψω από σκρουτζομαγαζο ή θα μου προτεινατε να αγοράσω την συσκευή από κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί ώστε Αν γίνει καμία στραβή να μου το αλλάξουν?

Επίσης ψάχνω φορτιστή ( όχι 20w - ώστε να κρατήσει όσο η μπαταρία γίνεται περισσότερο) έχετε να προτείνετε κάποιον?

Τέλος, τι θήκες προτείνετε να αγοράσω και τζαμακι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Tempered glass εγώ χρησιμοποίησα το spigen ez fit και είναι ανέλπιστα καλό και υπερβολικά εύκολη τοποθέτηση. Πραγματικά θέλει προσπάθεια να μην τα καταφέρεις. Θήκη προτίμησα original apple αν κ δεν νομίζω πως πρόκειται για value for money αγορά. Σίγουρα υπάρχουν εξίσου ποιοτικές σε ανταγωνιστικότερες τιμές.

Οσο για το κατάστημα αγοράς ... ίσως έχεις καλυτερη αντιμετώπιση αν αγοράσεις από premium reseller αλλά και αυτό είναι σχετικό.σίγουρα θα υπάρχουν κ παραδείγματα δυσαρεστημένων ....

Δημοσ.
Στις 13/1/2021 στις 8:43 ΜΜ, soundou είπε

Εγώ πήρα από Καραβασίλη. Και ένα φιλαράκι μου από eMobile κ τα 2 σε μπλε 256 gb 

Εγώ από Κωτσόβολο που παρήγγειλα μου είπαν ότι διαθέσιμα δεν έχουν και ότι όλα έρχονται κατόπιν παραγγελίας και καλώς εχόντων θα το έχω τέλος του μήνα. Ας όψεται η προσφορά που είχε (10% επιστροφή go4more)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zeda είπε

Γιατι οχι 20 watt φορτιστη ?

Από όσο έχω διαβάσει ένας χαμηλός σε watt φορτιστής κάνει καλύτερο στη μπαταρία?? Μπορεί να κάνω και λάθος..γι αυτό και ρωτάω για φορτιστή χαμηλότερο από 20 watt 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, nikolasgrg είπε

Εγώ από Κωτσόβολο που παρήγγειλα μου είπαν ότι διαθέσιμα δεν έχουν και ότι όλα έρχονται κατόπιν παραγγελίας και καλώς εχόντων θα το έχω τέλος του μήνα. Ας όψεται η προσφορά που είχε (10% επιστροφή go4more)

1486€ σε μπλε 256gb 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...