bioentre Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, AIRTSIOY είπε Απ’ότι φαίνεται βάζουν τον κόσμο να κάνει προπαραγγελίες δίνοντας και «καλά» προτεραιότητα και μετά από αναμονή σε αναμονή. Δεν καταλαβαίνω αν δεν έχουν παραγγείλει αρκετά κομμάτια και ζητάνε μόνο προπαραγγελίες εκτός αν περιμένουν αρκετά κομμάτια τα Χριστούγεννα. Στέλνουν μαζικές παραγγλίες λογικά και όχι μία μεμονωμένη, δηλαδή αν παρραγγείλεις σήμερα μπορεί η παραγγελία σου να φύγει σε 2 εβδομάδες ώστε να φύγουν πολλές παραγγελίες μαζί για μείωση logistics, κόστους κ.οκ. Δηλαδή όποιος νομίζει ότι παραγγέλντοντας day 1 θα παραλάβει πριν από κάποιον που έβαλε παραγγελία day 10 ή ακόμα και day 20 νομίζω κάνει λάθος γιατί δεν συμφέρει. Επομένως όλα μαζί τα χριστούγεννα, αν και λογικά το πρώτο batch παραγγελιών έχει έρθει γιατί υπάρχουν κομμάτια σε αλυσίδες 1 λεπτό πριν, cod7 είπε To θεμα ειναι οτι εχω ειδη πλεηρωσει απο 13 νοεμβριου κ περιμενω....ελπιζω να ισχυει οτι μ ειπαν κ να τ εχω εντος εβδομαδας...εμενα αυτο π με πηραξε ειναι η υποσχεση οτι θα τ εχω day 1 οτι δν υπαρχει θεμα στοκ κλπ...αν ηξερα θα τ ειχα παρει απο σκρουτζ Το day 1 ποια μέρα ήταν?
cod7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, bioentre είπε Στέλνουν μαζικές παραγγλίες λογικά και όχι μία μεμονωμένη, δηλαδή αν παρραγγείλεις σήμερα μπορεί η παραγγελία σου να φύγει σε 2 εβδομάδες ώστε να φύγουν πολλές παραγγελίες μαζί για μείωση logistics, κόστους κ.οκ. Δηλαδή όποιος νομίζει ότι παραγγέλντοντας day 1 θα παραλάβει πριν από κάποιον που έβαλε παραγγελία day 10 ή ακόμα και day 20 νομίζω κάνει λάθος γιατί δεν συμφέρει. Επομένως όλα μαζί τα χριστούγεννα, αν και λογικά το πρώτο batch παραγγελιών έχει έρθει γιατί υπάρχουν κομμάτια σε αλυσίδες Το day 1 ποια μέρα ήταν? 20 νοεμβριου κ η παραγγελια εγινε 13
bioentre Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, cod7 είπε 20 νοεμβριου κ η παραγγελια εγινε 13 Είτε σου είπαν ψέμματα είτε όντως η Apple την έχει στην απέξω την isquare και στέλνει ό,τι να ναι. 20 Νοεμβρίου έγινε παραλαβή από Apple στην Ελλάδα, όπου να φανταστείς έστειλαν SE στην παλιά συσκευασία και όχι στην καινούρια που έχει βγει. Δηλαδή εδώ στέλνουν τα δευτερότριτα και ό,τι είναι για ξεφόρτωμα μετά από καιρό. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν δέχονταν και παραγγελία bto σε mac πριν το event, ενώ εξωτερικό έβαζες κανονικά. Απλά είναι δευτερότριτοι resellers και ως εκ τούτου παραλαμβάνουν αντίστοιχα και έχουν ελλιπές connection με Apple. Δηλαδή παίζει και να ισχύει αυτό που σου είπαν στο istorm, ότι θα τους στείλει όποτε και αν γουστάρει η Apple... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από bioentre
cod7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, bioentre είπε Είτε σου είπαν ψέμματα είτε όντως η Apple την έχει στην απέξω την isquare και στέλνει ό,τι να ναι. 20 Νοεμβρίου έγινε παραλαβή από Apple στην Ελλάδα, όπου να φανταστείς έστειλαν SE στην παλιά συσκευασία και όχι στην καινούρια που έχει βγει. Δηλαδή εδώ στέλνουν τα δευτερότριτα και ό,τι είναι για ξεφόρτωμα μετά από καιρό. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν δέχονταν και παραγγελία bto σε mac πριν το event, ενώ εξωτερικό έβαζες κανονικά. Απλά είναι δευτερότριτοι resellers και ως εκ τούτου παραλαμβάνουν αντίστοιχα και έχουν ελλιπές connection με Apple. Δηλαδή παίζει και να ισχύει αυτό που σου είπαν στο istorm, ότι θα τους στείλει όποτε και αν γουστάρει η Apple... Απο κωτσοβολο τ πηρα
bioentre Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ε τα πρώτα κομμάτια έφυγαν!! Τώρα ας ελπίσουμε 1-2 μέρες πριν την αλλαγή της χρονιάς για να βολευτούμε όλοι μας. 2
alexakos89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ψέματα δεν είπαν , γιατί day one πηρα εγω. Ηταν πολυ μεγαλος ο ογκος των παραγγελιων και η apple στελνει συγκεκριμενο αριθμο στην αρχη. Δεν είμαστε και μεγάλη αγορά. Προτιμάει να ευχαριστήσει μεγαλύτερες αγορες.
AIRTSIOY Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Σήμερα παρέλαβα το iPhone 12 pro max απο Κωτσόβολο μετά απο παραγγελία που έκανα την Δευτέρα! Αν ενδιαφέρεται κάποιος πουλάω το παλιό μου που είναι το iPhone 11 pro max.
QuantumWanderer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Πουθενά δεν εμφανίζεται πάντως το 12 Pro.
QuantumWanderer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Έχουμε τυχόν ανανεωμένη εικόνα για το πότε έρχονται 12 Pro στη χώρα μας; (όχι Max)
AIRTSIOY Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Οι πληροφορίες λένε για αρχές Μαρτίου.
QuantumWanderer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, AIRTSIOY είπε Οι πληροφορίες λένε για αρχές Μαρτίου. Γιατί τόσο μακριά;
AIRTSIOY Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα έρθουν πιο νωρίς!
QuantumWanderer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακόμα εξαφανισμένα και τα σκέτα 12, όχι μόνο τα 12 Pro, από τους περισσότερους επίσημους retailers. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από kostasgr78
Zeda Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Τα σκέτα 12 φαινονται παντου διαθεσιμα γιατι το λες αυτο
QuantumWanderer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Τις τελευταίες μέρες δεν ήταν σε αρκετά, σήμερα που βλέπω επανεμφανίστηκαν σε κάποιους. Συνεχίζω να μη τα βλέπω στην Cosmote αν κάποιος έχει επιδότηση εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα