Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Γνωριζει κανείς τι γίνεται με τις μεγάλες αλυσίδες και την διαθεσιμότητα τους σε iphone 12 pro max γιατί ρώτησα και όλοι λένε μόνο με προπαραγγελια για 3 εβδομάδες μετά.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο αδερφός μου παρήγγειλε το 12 Pro Max τέλος Νοεμβρίου και δεν έχει έρθει ακόμα. Τον ενημέρωσαν για 2 εβδομάδες αναμονή, έχω το 12 pro έχει αναμονή κοντά στον 1 μήνα. Από ότι κατάλαβα παίζει ρόλο και το χρώμα στην διαθεσιμότητα. 

Δημοσ.

Εχω παρεγγειλει  το Iphone 12 pro 128gb graphite  αρχες νοεμβριου απο κωτσο και ακομα ειμαι στην αναμονη διαθεσιμοτητας....με διαβεβαιωναν στην αρχη οτι θα τ εχω day 1 οτι δεν υπαρχει θεμα κλπ κ ακομα το περιμενω....κ ηταν για δωρο τελος νοεμβριου σκεφτειτε....τωρα μ πανε απο εβδομαδα σε βδομαδα

Δημοσ.

H cosmote- Germanos ελεγε για 21 Δεκεμβριου παραλαβή για τις προπαραγγελίες Νοεμβρίου.

Δυστυχώς τα ξεραμε αυτά...και τα χουμε γράψει..ευτυχώς έκατσε μια χαρά το 12 mini 

οπότε δεν με νοιάζει..

Δημοσ.

Απ’ότι φαίνεται βάζουν τον κόσμο να κάνει προπαραγγελίες δίνοντας και «καλά» προτεραιότητα και μετά από αναμονή σε αναμονή.

Δεν καταλαβαίνω αν δεν έχουν παραγγείλει αρκετά κομμάτια και ζητάνε μόνο προπαραγγελίες εκτός αν περιμένουν αρκετά κομμάτια τα Χριστούγεννα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καποιος εχει καει προπαραγγελια και εχει παραλαβει να το γραψει ωστε να εχουμε κι εμεις ενα σημειο αναφορας!

Επεξ/σία από PanosP28
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ευθύνονται οι μεταφορικές για τόσο μεγάλη αναμονή, ξέρω ότι υπάρχει καθυστέρηση αλλά όχι τόσο!

Δημοσ.

Μιλαω με τον κωτσο ανα 2-3 μερες σημερα πρωτη φορα μου ειπαν οτι αναμενετε συντομα ισως κ εντος εβδομαδας...τωρα δν ξερω αν ισχυει η απλα ηθελε να μ ξεφορτωθει ο υπαλληλος....εγω νευριαζω γιατι ηταν δωρο και οταν εκανα παραγγελια κ εξοφλιση την ιδια μερα μ λεγανε day 1 κανενα θεμα με αποθεματα κλπ

Δημοσ.

Πριν λιγο πηραν τον αδερφο μου απο το Πλαισιο και του ειπαν οτι το Pro max εχει φτασει και οτι τις επομενες μερες θα παραλάβει.Αν και ειχαν πει στην αρχη 2 εβδομαδες ,φαινεται οτι το κινητο θα το παρει γρηγοροτερα!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AIRTSIOY είπε

Απ’ότι φαίνεται βάζουν τον κόσμο να κάνει προπαραγγελίες δίνοντας και «καλά» προτεραιότητα και μετά από αναμονή σε αναμονή.

Δεν καταλαβαίνω αν δεν έχουν παραγγείλει αρκετά κομμάτια και ζητάνε μόνο προπαραγγελίες εκτός αν περιμένουν αρκετά κομμάτια τα Χριστούγεννα.

Απλά βάζεις παραγγελία και βαράς πιστόλι μετά και άστους να ψάχνονται αμα φέρονται έτσι

2 ώρες πριν, cod7 είπε

Μιλαω με τον κωτσο ανα 2-3 μερες σημερα πρωτη φορα μου ειπαν οτι αναμενετε συντομα ισως κ εντος εβδομαδας...τωρα δν ξερω αν ισχυει η απλα ηθελε να μ ξεφορτωθει ο υπαλληλος....εγω νευριαζω γιατι ηταν δωρο και οταν εκανα παραγγελια κ εξοφλιση την ιδια μερα μ λεγανε day 1 κανενα θεμα με αποθεματα κλπ

καλά κωτσόβολο σε προιόν στην τιμολόγηση δεν μου είχαν περάσει την τιμή cyber week και τους πέρνω χθες, μου λένε δεν ισχύει η τιμή cyber week και τους είπα να ακυρώσουν και λένε εντάξυ θα το ακυρώσουμε και σήμερα έστειλαν μήνυμα πως βγήκε το φορτηγό στο δρόμο και έρχετε με το ψυγείο. Ας τους να κάνουν δρομολόγια. Παίζουν πολύ και με τα αποθέματα αυτοί ειδικά στο cyber week.

1 ώρα πριν, PanosP28 είπε

Πριν λιγο πηραν τον αδερφο μου απο το Πλαισιο και του ειπαν οτι το Pro max εχει φτασει και οτι τις επομενες μερες θα παραλάβει.Αν και ειχαν πει στην αρχη 2 εβδομαδες ,φαινεται οτι το κινητο θα το παρει γρηγοροτερα!

Plaisio έχει ανοίξει για παραλαβή από κατάστημα αν κόβεις τιμολόγιο.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο μίλησα με το istorm και μου είπαν ότι εχει πολλές προπαραγγελίες και μπαίνεις σε σειρά προτεραιότητας αλλά δεν έχουν χρόνο αναμονής γιατί η apple δεν τους ενημερώνει πότε και πόσα κομμάτια θα τους στείλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει διαθέσιμο σε 2 επίσημους μεταπωλητές και σε αρκετά καταστήματα στο σκρουτζ όπως φαίνεται.

8 ώρες πριν, cod7 είπε

Εχω παρεγγειλει  το Iphone 12 pro 128gb graphite  αρχες νοεμβριου απο κωτσο και ακομα ειμαι στην αναμονη διαθεσιμοτητας....με διαβεβαιωναν στην αρχη οτι θα τ εχω day 1 οτι δεν υπαρχει θεμα κλπ κ ακομα το περιμενω....κ ηταν για δωρο τελος νοεμβριου σκεφτειτε....τωρα μ πανε απο εβδομαδα σε βδομαδα

Είναι άμεσα διαθέσιμο στα 256 σε άλλη αλυσίδα

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, bioentre είπε

Υπάρχει διαθέσιμο σε 2 επίσημους μεταπωλητές και σε αρκετά καταστήματα στο σκρουτζ όπως φαίνεται.

Είναι άμεσα διαθέσιμο στα 256 σε άλλη αλυσίδα

To θεμα ειναι οτι εχω ειδη πλεηρωσει απο 13 νοεμβριου κ περιμενω....ελπιζω να ισχυει οτι μ ειπαν κ να τ εχω εντος εβδομαδας...εμενα αυτο π με πηραξε ειναι η υποσχεση οτι θα τ εχω day 1 οτι δν υπαρχει θεμα στοκ κλπ...αν ηξερα θα τ ειχα παρει απο σκρουτζ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...