Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Εδώ και ένα χρόνο έχω πάρει το δίπλωμα μου μέχρις στιγμής οδηγώ το οικογενειακό αυτοκίνητο. Σκέφτομαι μιας και έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω το Fiat Panda που έχει περίπου 11.000ε. ή το seat mi/vw up/skoda citygo Περισσότερο ωστόσο μου αρέσει το Fiat Panda. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (Fiat Panda)? Αξίζει το Fiat Panda ή να πάω σε αλλό?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Το Panda έχει τα χειρότερα αποτελέσματα στα τεστς του Euro NCAP. Αυτό και μόνο το καθιστά τη χειρότερη επιλογή απο όλα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, d1m1tr1sgr είπε Εδώ και ένα χρόνο έχω πάρει το δίπλωμα μου μέχρις στιγμής οδηγώ το οικογενειακό αυτοκίνητο. Σκέφτομαι μιας και έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω το Fiat Panda που έχει περίπου 11.000ε. ή το seat mi/vw up/skoda citygo Περισσότερο ωστόσο μου αρέσει το Fiat Panda. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (Fiat Panda)? Αξίζει το Fiat Panda ή να πάω σε αλλό? κανε και t.drive το picanto 1.2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ το Fiat Panda έχω είμαι ικανοποιημένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα