dum83 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Χαίρετε και καλή εβδομάδα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Πήρα το παρακάτω ups για το δωμάτιο στο οποίο πάνω θα μπουν πολύμπριζα με υπολογιστή,2 monitor,1 τηλεόραση 55",ps4,ps3 και home cinema. 1) Πιστεύετε (αν και ρωτάω κατοπιν εορτής) ότι επαρκεί για αυτά; 2) Μεταξύ ups και συσκευών μπορώ να βάλω πολύμπριζο ασφαλείας (αν και ξέρω πως είναι περιττό) ή θα δημιουργήσει θέμα; 3) Πριν τη πρώτη χρήση να το βάλω για φόρτιση ή μπορώ κατευθείαν να το βάλω στη πρίζα και πάνω τις συσκευές; Το ups είναι το UPS APC BACK-UPS BX 950VA, AVR, SCHUKO Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Βάλε κουζίνα, πλυντήριο και θερμοσίφωνα. Ειδικά τον τελευταίο. Πλάκα μας κάνεις? 1
snbblp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1. Το APC έχει AVR, άρα ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ πολύμπριζο ασφαλείας. 2. Οταν λέμε 950VA, εννοούμε ~550-600W καθαρά. Θα είσαι οριακά από ισχύ, αν δεν καβαλάς κιόλας, με αποτέλεσμα να σου το κλείνει η προστασία υπερφόρτωσης.
Jason13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σχετικα με το συγκεκριμενο προιον της UPS, https://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html , το πολυπριζο επηρρεαζει σε κατι; (πανω στο UPS); Επισης στις ρυθμισεις για τα volts χρειαζεται να αλλαξω τιποτα; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από Jason13
higraf Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Από όσα έχω διαβάσει, δεν έχεις πρόβλημα με πολύπριζο πάνω σε UPS, πρόβλημα λένε ότι έχεις με πολύπριζο ασφαλείας (και νομίζω το αναφέρει και η APC αλλά δεν μπορώ να βρώ το link). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα