Chrisfm94 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.humblebundle.com/store/seven-enhanced-edition-free-game Πρεπει να κανετε link τον λογαριασμο σας στο GOG και να εγγραφειτε στο newsletter του ΗΒ. Το παιχνιδι θα μπει στον λογαριασμο σας στο GOG, δε θα σας δωσει κλειδι. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Chrisfm94 7 9
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 πρεπει να τα εχει παιξει ειτε το ΗΒ ειτε το GOG πεταει αυτο GOG content cannot be redeemed. Please contact customer support
ExTaCy1337 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε πρεπει να τα εχει παιξει ειτε το ΗΒ ειτε το GOG πεταει αυτο GOG content cannot be redeemed. Please contact customer support Εστρωσε τωρα, ειχα το ιδιο θεμα πριν και δεν ανοιγε καν η σελιδα του gog
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Εστρωσε τωρα, ειχα το ιδιο θεμα πριν και δεν ανοιγε καν η σελιδα του gog ακομα δεν το παιρνει εμενα
Choutas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα μου το έδωσε στιγμιαία δηλαδή σε δευτερόλεπτα χωρίς πλάκα.
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 ακομα γραφει πως δεν μπορει να γινει redeemed απο το humblebundle... αλλά.... μου ηρθε email απο το gog οτι το πηρα το δειχνει στα orders μου στο GoG αλλα δεν μου το δεινει στην βιβλιοθηκη μου οτι να νε
maglor1981 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Εμενα μου βγάζει 404: oh noes, there's nothing in here όταν πατάω το σύνδεσμο στο mail για ρεδεεμ
french_ace Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, maglor1981 είπε Εμενα μου βγάζει 404: oh noes, there's nothing in here όταν πατάω το σύνδεσμο στο mail για ρεδεεμ Δες μήπως έχεις κάποιο VPN ενεργοποιημένο. Σε μένα τουλάχιστον, αυτό ήταν το πρόβλημα.
nek4d Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Στους πιο πολλους χρηστες στο εξωτερικο, τους βγαζει 404 λαθος αλλα το προσθετει κανονικα στην βιβλιοθηκη του gog. 1
maglor1981 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, french_ace είπε Δες μήπως έχεις κάποιο VPN ενεργοποιημένο. Σε μένα τουλάχιστον, αυτό ήταν το πρόβλημα. 5 ώρες πριν, nek4d είπε Στους πιο πολλους χρηστες στο εξωτερικο, τους βγαζει 404 λαθος αλλα το προσθετει κανονικα στην βιβλιοθηκη του gog. VPN δεν είχα. Όντως τελικά το έχει βάλει στη βιβλιοθήκη. thanx
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 ακομα δεν μου το εχει εμφανισει στην βιβλιοθηκη μου για να το κατεβασω μονο email confirm οτι το πηρα και στα recent purchaces και στο HB ακομα error
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε ακομα δεν μου το εχει εμφανισει στην βιβλιοθηκη μου για να το κατεβασω μονο email confirm οτι το πηρα και στα recent purchaces και στο HB ακομα error Edit: μολις μου το εβαλε στην βιβλιοθηκη μου παιζει να εγινε επειδη ανοιξα ticket στο gog αλλα μπορει να ηθελε τον χρονο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα