Προς το περιεχόμενο

Φθηνά windows keys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω φτιάξει εδώ κι ένα μήνα καινούργιο gaming pc και σήμερα μου έβγαλαν ειδοποίηση τα windows 10 ότι η άδεια χρήσης λήγει. Πρακτικά απ ότι καταλαβαίνω αυτό σημαίνει ότι μετά θα μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά τον υπολογιστή απλά κάτω δεξιά στην οθόνη θα έχει ένα υδατογράφημμα που θα λέει ότι έχουν λήξει. Ωστόσο, επειδή αυτό το υδατογράφημμα είναι κάπως ενοχλητικό από υπολογιστές γνωστών που έχω δει, θα ήθελα να βάλω ένα κλειδί ενεργοποίησης. Η ερώτησή μου είναι, αυτά τα φθηνά κλειδιά με 8 και 10 ευρώ είναι αξιόπιστα; Επειδή μου φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι κάνουν 10 ευρώ ενώ στο store των windows κοστίζουν 100+ ευρώ. Τα windows 10 home έχω btw.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πιο φθηνά από 8€ έχει στο ebay. Τα κλειδιά αυτά είναι ας πούμε "γκρι". Δηλαδή δεν είναι παράνομα ή κλεμμένα αλλά δεν είναι και 100% νόμιμα. Σε έναν απλό χρήστη αυτό δε σημαίνει κάτι και θα μπορεί να λειτουργεί κανονικά για όσο θέλει. Το πρόβλημα είναι μόνο στις επιχειρήσεις επειδή αυτοί που σου πουλάνε αυτά τα κλειδιά δεν σου δίνουν τιμολόγιο.

Επίσης, μπορεί κάποια στιγμή να σου κλειδώσει η άδεια. Σπάνιο μεν αλλά σίγουρα όχι αδύνατον. Σε αυτήν την περίπτωση, αν η αγορά έγινε πρόσφατα ζητάς να σου στείλουν άλλο κλειδί. Αν έχει περάσει αρκετός καιρός απλά παίρνεις άλλο κλειδί. Με 2-3€ τον χρόνο δεν πτώχευσε κανένας. Επισημαίνω ότι μπορεί και μην κλειδώσει και ποτέ.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...